• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Μακρινοι προορισμοι για Αυγουστο

yiannis1985

Member
Καλησπερα σε ολους και Χριστος Ανεστη!
Ειμαι σε αναζητηση μακρινου προορισμου για αρχες Αυγουςτου. Αν και εχω ψιλα στην λιστα το Νεπαλ και την Ινδια διαβαζω οτι ειναι η περιοδος των Μουσωνων και δεν προσφερετε…εχετε αποψη για αυτους τους 2 προορισμους. Δεκτες προτασεις για εναλλακτικους προορισμους
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

varioAthens

Member
Αληθως Ανεστη! Για την Ινδια μπορω να σου πω οτι ειναι ενας μοναδικος προορισμος που δεν μοιαζει με κανεναν αλλο...το πολιτισμικο σοκ που θα βιωσεις θα ειναι 10/10. Ωστοσο καλο θα ηταν να αποφυγεις την περιοδο των μουσωνων οχι τοσο γιατι αν αρχισει να βρεχει θα σου χαλασει το προγραμμα, αλλα γιατι αν αρχισουν να τρεχουν ποταμια τα νερα στους δρομους φανταζεσαι ολους αυτους τους τονους σκουπιδιων και σκ@των αγελαδων που θα συμπαρασυρουν μαζι τους ποσο πιο μεγαλη υγιειονομικη βομβα θα κανουν την χωρα απ' οσο ειναι ηδη?

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλησπερα σε ολους και Χριστος Ανεστη!
Ειμαι σε αναζητηση μακρινου προορισμου για αρχες Αυγουςτου. Αν και εχω ψιλα στην λιστα το Νεπαλ και την Ινδια διαβαζω οτι ειναι η περιοδος των Μουσωνων και δεν προσφερετε…εχετε αποψη για αυτους τους 2 προορισμους. Δεκτες προτασεις για εναλλακτικους προορισμους
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Ινδονησία Μαλαισία είναι καλή επιλογή για Αύγουστο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.013
Μέλη
39.727
Νεότερο μέλος
chortamars

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom