Μέτα από έναν σύντομο διάλλειμα στο κέντρο πληροφόρησης τουριστών, που οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πλήρως οργανωμένο, ξεκινήσαμε για μία ακόμη διαδρομη αυτή την φορά από το ποτάμι. Επιβιβαστήκαμε στο κανό με προορισμό το lata berkoh (σημείο του ποταμού όπου να νερά γίνονται πιο ορμητικά). Η διαδρομή ήταν μαγική, μια άλλη εικόνα της ζούγκλας μέσα από το ποτάμι. Κατεβηκαμε στην όχθη και ύστερα από μία μικρή διαδρομη μέσα στην βλάστηση, φθάσαμε στο σημείο όπου καμμία δεκαρια τουρίστες πλατσούριζαν στα νερά του ποταμου. Ότι έπρεπε να δροσίσουμε τα ταλαίπωρα ποδαράκια μας.
Το καλύτερο όμως από όλα ήταν η βροχή που μας βρήκε στην επιστροφή.Βάλαμε τα αδιαβροχα μας και συνεχίσαμε την πορεία μας.
Λίγο προτού νυχτώσει καθήσαμε στην βεράντα του καταλλυματος μας να απολαυσουμε έναν καφέ. Σήκωσα το παντελόνι μου και ...... τα πόδια μου ήταν μέσα στα αίματα. Με είχαν κατασπαράξει οι βδέλες. Δεν είχα πραγματικά καταλάβει τίποτα. Ούτε πόνο, ούτε φαγούρα. Συμπέρασμα: Μέτα από βροχή στην ζούγκλα έχετε πολλες πιθανότητες να έχετε εμπειρια με βδέλες.

Μήπως ήρθε η ωρα να πάμε να την αράξουμε σε καμμία παραλία?

Το καλύτερο όμως από όλα ήταν η βροχή που μας βρήκε στην επιστροφή.Βάλαμε τα αδιαβροχα μας και συνεχίσαμε την πορεία μας.
Λίγο προτού νυχτώσει καθήσαμε στην βεράντα του καταλλυματος μας να απολαυσουμε έναν καφέ. Σήκωσα το παντελόνι μου και ...... τα πόδια μου ήταν μέσα στα αίματα. Με είχαν κατασπαράξει οι βδέλες. Δεν είχα πραγματικά καταλάβει τίποτα. Ούτε πόνο, ούτε φαγούρα. Συμπέρασμα: Μέτα από βροχή στην ζούγκλα έχετε πολλες πιθανότητες να έχετε εμπειρια με βδέλες.
Μήπως ήρθε η ωρα να πάμε να την αράξουμε σε καμμία παραλία?