Ευχαριστώ πολύ !Καθένας τη δική του. Ωστόσο μπορείτε να έχετε ένα λογαριασμό revolut, και ο ένας να χρησιμοποιεί το κινητό και ο άλλος τη φυσική κάρτα. Θεωρούνται διαφορετικές
Εάν έχεις την εφαρμογή της Uber μπορείς από τώρα να προβάρεις μερικές υποθετικές διαδρομές και θα σου βγάλει ενδεικτικό κόστος. Να ξέρεις ότι εάν έχετε πολλές αποσκευές ακόμα και για 3 άτομα ίσως χρειαστείτε το XL όχημα. Φοβάμαι πάντως ότι θα είναι αρκετά πιο ακριβά απ' ότι υπολογίζεις. Εμείς πήραμε XL uber από το Gatwick για Kensington κ ήταν περίπου 150 λίρες.Πρώτη φορά στο Λονδίνο για 5 μέρες και οι απορίες είναι πολλές!
Το κακό είναι ότι φεύγω σε 10 μέρες και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω...
Έχω όμως 4 βασικά ερωτήματα για τις μετακινήσεις στην πόλη.
1. Ξέρετε περίπου πόσο κοστίζει να καλέσω ξημερώματα uber/bolt για το stansted airport για διαδρομή 34 μιλίων; Δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ με τρένα κλπ εκτός και εάν είναι πολύ ακριβό το ταξί.
Μια τάξη μεγέθους θα ήθελα.
2. Έχετε να μου προτείνετε κάποια πλατφόρμα για κρατήσεις για ιδιωτική μετακινηση προς το αεροδρόμιο με ταξί;
3. Τα uber/bolt για μικρές μετακινήσεις 2-3 μιλίων πόσο περίπου κοστίζουν; Πάνω από 15 €;
4. Με δεδομένο ότι θα μετακινηθώ με ταξί από/προς το αεροδρόμιο και θα είμαστε 3 άτομα με συμφέρει να βγάλω κάποια κάρτα μετακινήσεων για 5 μέρες ή απλά θα χτυπάμε ο καθένας την κάρτα του στα ΜΜΜ και είμαστε εντάξει;
Εκλεισα διαμέρισμα στην περιοχή του Islington και σκέφτομαι κάποιες φορές να γυρίζω με ταξί στο κατάλυμμα.
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη!