Με ποιο θεμα,ερωτηση,λεξη-κλειδι γνωρισατε το travelstories?

vikara

Member
Μηνύματα
355
Likes
2.501
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί Πάσχα
Έψαχνα πληροφορίες για Ιαπωνία το 2010 και βρήκα το φόρουμ!Είχε ήδη ιστορία γραμμένη,που με βοήθησε πάρα πολύ(...αν εξαιρέσεις ότι τα βασικά της -που τα είχα αντιγράψει σε ένα χαρτί,τι εποχές!- διαπιστώσαμε εν ώρα πτήσης ότι τα ξεχάσαμε στην Ελλαδα). Εννοείται δεν είχαμε πρόσβαση στο site από κινητό τοτες, αλλα μπήκαμε κάνα δυο φορές από τα κοινόχρηστα desktops των ξενοδοχείων για να ανακτήσουμε τις πολύτιμες πληροφορίες του φόρουμ.
Γράφτηκα ως μέλος ένα χρόνο μετά(άγνωστο γιατί άργησα τόσο) και τόλμησα να πρώτογραψω 5 χρόνια μετά την πρώτη επίσκεψη (...κάλλιο αργά παρά ποτέ)
Επίσης ΑΛΛΑ 5 χρόνια μετά(δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2020) τόλμησα να πρωτοπαω σε συνάντηση μελών στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασα εκπληκτικα. Ακολούθησε καπάκι η καταστροφή του κόσμου και η διακοπή των ταξιδιών(δεν το λες και καλή εξέλιξη για μέλος ταξιδιωτικης κοινοτητας :haha: )
Το θετικό ομως είναι ότι παρά τις αντιξοότατες συνθήκες όσον αφορά τα ταξίδια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο,συνεχίζουν να εντοπίζουν το φόρουμ νέα μέλη και να συμμετέχουν σε αυτό!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
31.804
Μηνύματα
783.415
Μέλη
36.350
Νεότερο μέλος
gm90

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom