Με interrail 5 πόλεις σε 15 μερες ..?

prod21

Member
Μηνύματα
39
Likes
8
Ιταλια θα ηθελα παααρα πολυ να παω αλλα δεν ειναι καλυτερα ανοιξη ή το πολυ Ιουνιο..? Τελη Ιουλιου δεν θα εχει παρα πολυ ζεστη για να την απολαυσεις?
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αν έχει καύσωνα δε θα το ευχαριστηθείς, και σίγουρα η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσεις και τη φύση, ειδικά αν επισκεφτείς την περιοχή της Τοσκάνης.

Το καλό με το interrail είναι η ευελιξία αφού παίρνεις οποιοδήποτε τρένο και πας όπου θέλεις. Μπορείς λοιπόν να σχεδιάσεις κι ένα 2ο πρόγραμμα, και αν δεις εκείνες τις μέρες ότι έχει νορμάλ καιρό στην Ιταλία, τότε μετά την Πράγα κατεβαίνεις Ιταλία :) Μπορείς να κάνεις και κρατήσεις ξενοδοχείων, και αν δεν πας τελικά τα ακυρώνεις αν χρειαστεί. Εξάλλου, έχεις ήδη τη Βενετία στο πρόγραμμα. Οπότε από τη Βερόνα θα περάσεις ούτως ή άλλως με το τρένο, αποκλείεται να μη την επισκεφθείς.

Θα με ενδιέφερε το πρόγραμμα που έχεις κάνει για την Ιταλία. Έχει τόσα όμορφα μέρη να δεις και οι επιλογές είναι πάρα πολλές.
 

nemesis

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
το γύρο της Ιταλίας
Θα κατσω τις επομενες μερες να το ψαξω πιο συγκεκριμενα και θα δω τι μορουμε να κανουμε τελικα .. παντως καλη ιδεα με το 2ο προγραμμα ;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.703
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom