• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο 2019 !!

Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

oasisAthens

Member
Παιδιά έχω κλείσει σε Hilton μέσω booking. Επειδή είναι η πρώτη φορά που κλείνω μέσω booking Αμερική, υπάρχει περίπτωση να φτάσω τίποτα εκεί και μα πουν δεν βρίσκω την κράτηση κτλ κτλ?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
paris- japan
Ονειρεμένο Ταξίδι
japan
Παιδιά έχω κλείσει σε Hilton μέσω booking. Επειδή είναι η πρώτη φορά που κλείνω μέσω booking Αμερική, υπάρχει περίπτωση να φτάσω τίποτα εκεί και μα πουν δεν βρίσκω την κράτηση κτλ κτλ?
μεσω booking ψιλοαπίθανο το βλέπω αλλά το ιδανικο είναι να στειλεις ενα μειλ απευθειας στο ξενοδοχειο για επιβεβαιωση της κρατησης , εγω έτσι κανω πάντα...

tatooine

Member
Οποιεσδήποτε ερωτήσεις κάνεις στο ξενοδοχείο, φρόντισε να είναι αποκλειστικά μέσω booking, ποτέ με εξωτερικά δικά σου μηνύματα. Υπάρχει σύνδεσμος συνομιλίας και στην ιστοσελίδα και στην εφαρμογή για κινητά.
Δεν θα συμβεί τίποτε είναι πολύ αξιόπιστη η κράτηση αλλά και να συμβεί πάλι η booking θα σε καλύψει.

oasisAthens

Member
Βασικά πήρα τηλέφωνο επειδή είμαι και μέλος στη συγκεκριμένη σελίδα και μου έστειλαν την επιβεβαίωση σαν confirmation email και από την πλευρά τους.... Ελπίζω να μην έκανα πατατιά.

tatooine

Member
Βασικά πήρα τηλέφωνο επειδή είμαι και μέλος στη συγκεκριμένη σελίδα και μου έστειλαν την επιβεβαίωση σαν confirmation email και από την πλευρά τους.... Ελπίζω να μην έκανα πατατιά.
Όχι καμία.
Απλά να γνωρίζεις ότι για την δική μας ασφάλεια επικοινωνούμε πάντα μέσω της πλατφόρμας που κάνουμε την κράτηση.

Last edited:

oasisAthens

Member
Όχι καμία.
Απλά να γνωρίζεις ότι για την δική μας ασφάλεια επικοινωνούμε πάντα μέσω της πλατφόρμας που κάνουμε την κράτηση.
Το καταλαβαίνω αυτό και έχετε απόλυτο δίκαιο. Απλώς έστειλα και μνμ μέσω της booking απλώς δεν έλαβα κάποια απάντηση ακόμα από εκεί οπότε αποφάσισα να καλέσω. Και κάλεσα τηλεφωνικά και μου έδωσαν τοων κωδικό κράτησης από μέρος τους (στην αρχή βέβαια μου είπαν ότι έβλεπαν μόνο τις ακυρωμένες που είχα μέσω του site τους και μετά από λίγο προσεκτικότερη ματιά μου είπαν ναι το βλεπω) και με το online support στο site τους κατευθείαν μου έστειλαν mail επιβεβαίωσης με τον ίδιο αριθμό που μου έδωσαν και τηλεφωνικά. Απλώς εννοείται μέσω του επίσημου site τους δεν μπορώ να διαχειριστω την κράτηση του booking. (λογικότατο). Και για οποιαδήποτε αλλαγή - τροποποιησημου είπαν να την κάνω μέσω του booking.

ANASTAPAP

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Κι εγώ είχα κλείσει Hilton στην Ουάσιγκτον μέσω booking παλαιότερα(και σε καλή τιμή),κανένα πρόβλημα,απλώς κράτησαν,κατά το check in 150 $ εγγύηση,η οποία επιστράφηκε στην κάρτα με το check out,πράγμα το οποίο ισχύει στις ΗΠΑ και διευκρινίζεται στα "ψιλά"γράμματα εκάστης κράτησης..βεβαια,έχει συμβεί να μην παρακρατηθεί ποσό,παρ΄όλο που αναφερόταν..

STAVROS9

Member
Καλημέρα!!
Προσπαθώ να βρώ τιμές για ξενοδοχεία μέσω booking ..τοε παρακολουθω δύο τρεις βδομάδες και οι τιμές αλλάζουν μια πάνω μία κάτω.. γνωρίζει κανείς ποιες μέρες είναι οι κατάλληλες να κλείσω?

Manos46

Member
Επόμενο Ταξίδι
Manchester 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Ονειρεμένο Ταξίδι
???
Καλημέρα!!
Προσπαθώ να βρώ τιμές για ξενοδοχεία μέσω booking ..τοε παρακολουθω δύο τρεις βδομάδες και οι τιμές αλλάζουν μια πάνω μία κάτω.. γνωρίζει κανείς ποιες μέρες είναι οι κατάλληλες να κλείσω?
Σε ποιο προορισμό κοιτάς;

marquis

Member
Καλημέρα!!
Ειναι τζακποτ. Αν δείτε κάτι φθηνό και σας αρεσει κλείστε το. Αν θελετε να συνεχίζετε να κοιτάτε κλείστε τουλάχιστον κατι με δωρεαν ακύρωση.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λος Ρόκες
Ο κανόνας συνήθως για τα ξενοδοχεία είναι ή πολύ πολύ νωρίς ή την τελευταία εβδομάδα (με ρίσκο βέβαια).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.283
Μέλη
38.377
Νεότερο μέλος
Biky8

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom