• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο 2019 !!

Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βενετία,Λουμπλιάνα,Μπλέντ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησιά Φίτζι
Καλησπέρα. Μπορώ να κάνω για τις ίδιες ημερομηνίες και τόπο κράτηση σε δυο ξενοδοχεία στο booking ώστε να αποφασίσω αργότερα; Ευχαριστώ
Φυσικά.

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ονειρεμένο Ταξίδι
Saint Tropez
Ρε παιδιά και εγώ τώρα ψάχνω για Μιλάνο και βρίσκω στο agoda μεγάλες διαφορές στις τιμές σε non refundable και φοβάμαι να κλείσω με όλα τα αρνητικά που διαβάζω δεξιά αριστερά ..

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ρε παιδιά και εγώ τώρα ψάχνω για Μιλάνο και βρίσκω στο agoda μεγάλες διαφορές στις τιμές σε non refundable και φοβάμαι να κλείσω με όλα τα αρνητικά που διαβάζω δεξιά αριστερά ..
Εγώ στο πολύ πρόσφατο ταξίδι μου πάντως που πήγα Βενετία μια χαρά έκλεισα από agoda επειδή βρήκα καλύτερη τιμή από παντού αλλού σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο που ήθελα, κ ήταν κ τελευταία στιγμή κ είχα κ ένα άγχος μήπως δε βρουν τη κράτησή μου.. Τελικά όλα ήταν ΟΚ

Τι να σου πω, μη σε πάρω στο λαιμό μου κιόλας.. Δες κ στο hotels.com αν δεν έχεις δει ήδη, συνήθως για Ιταλία έχει πολύ καλές τιμές

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ονειρεμένο Ταξίδι
Saint Tropez
Εγώ στο πολύ πρόσφατο ταξίδι μου πάντως που πήγα Βενετία μια χαρά έκλεισα από agoda επειδή βρήκα καλύτερη τιμή από παντού αλλού σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο που ήθελα, κ ήταν κ τελευταία στιγμή κ είχα κ ένα άγχος μήπως δε βρουν τη κράτησή μου.. Τελικά όλα ήταν ΟΚ

Τι να σου πω, μη σε πάρω στο λαιμό μου κιόλας.. Δες κ στο hotels.com αν δεν έχεις δει ήδη, συνήθως για Ιταλία έχει πολύ καλές τιμές
oxi den ekleisa akoma na to do! Thanks!

To exete dokimasei????

Attachments

Last edited by a moderator:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
oxi den ekleisa akoma na to do! Thanks!

Να σου πω την αλήθεια, πρώτη φορά τη βλέπω αυτή τη δυνατότητα... Προσωπικά δε θα το ρίσκαρα πάντως δεν είμαι του τζόγου :haha: Προτιμώ τα ξεκάθαρα πράγματα

Last edited by a moderator:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
paris- japan
Ονειρεμένο Ταξίδι
japan
βλέπω ένα site που λέγεται

PrivateUpgrades
δίνει κάποια ξενοδοχεία πολυτελείας ανα τον κόσμο και υπόσχεται στην κανονική τιμή των υπόλοιπων κάποια δώρα τα οποία συνήθως είναι
  • 100$ πίστωση σε καταναλωση στο ξενοδοχείο
  • δωρεαν πρωινό
  • αναβαθμιση δωματίου βασει διαθεσιμότητας
  • δωρεαν early check in & late checkout βασει διαθεσιμότητας
είναι κάποιος που το γνωρίζει ή έχει κάνει κρατηση μαζί τους?

marquis

Member
βλέπω ένα site που λέγεται

PrivateUpgrades
δίνει κάποια ξενοδοχεία πολυτελείας ανα τον κόσμο και υπόσχεται στην κανονική τιμή των υπόλοιπων κάποια δώρα τα οποία συνήθως είναι
  • 100$ πίστωση σε καταναλωση στο ξενοδοχείο
  • δωρεαν πρωινό
  • αναβαθμιση δωματίου βασει διαθεσιμότητας
  • δωρεαν early check in & late checkout βασει διαθεσιμότητας
είναι κάποιος που το γνωρίζει ή έχει κάνει κρατηση μαζί τους?
Δε γνωρίζω το συγκεκριμένο γραφείο αλλά αυτες οι προσφορές όντως υπάρχουν αν κλείνει κάποιος ξενοδοχεία πολυτελείας μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων (πχ. οσα είναι συμβεβλημένα με το Virtuoso, Four Seasons, Ritz Carlton, Belmond, κλπ.). Συνήθως πληρώνεις την best available rate χωρίς περιορισμούς για της ημερομηνίες που θες, απολαμβάνοντας τα έξτρα προνόμια.

tdoumos

Member
Το Νοεμβρη του 22 εκλεισα σε 6 ξενοδοχεια σε 4 πολεις(Βαρκελωνη, Παρισι, Βιεννη, Μπρατισλαβα). Τα 5 μεσω agoda και το ενα μεσω destinia.
Σε κανενα δεν υπηρξε θεμα εκτος απο το destinia στην Βιεννη οπου θελαν στην ρεσεψιον να με ξαναχρεωσουν σχεδον διπλασια τιμη απο αυτο που ειχα προπληρησει, αλλα με λιγο ψαξιμο η υποδοχη εοιβεβαιωσε οτι ειχα ηδη προπληρωσει στον agent.
Για την 25 Μαρτιου εκλεισα παλι μεσω agoda στην Αγια Ναππα, 78€/βραδια με πρωινο μπουφε πολυτελειας σε 5στερο που κανονικα η τιμη του ειναι 120 και τον Ιουνιο χτυπαει 200ρι
Google Travel Nissiblu Beach Resort

Υπάρχουν κολπα για να πετυχεις τετοιες τιμες. Θελει αρκετο ψαξιμο και υπομονη. Οποιος ενδιαφερεται μου στελνει η αλλιως μπορω να το γραψω και δω.
Οποιος εχει ψαχτει και με νετφλιξ θα καταλαβει τι εννοω.

Attachments

Grtraveler

Member
Έκλεισα με agoda προν
Είναι αξιόπιστο το agoda? Βρηκα προσχθες μια καλη προσφορά σε ξενοδοχείο με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα site αλλά το «φοβήθηκα» από διαφορά σχόλια που είδα στο φόρουμ εδώ.
Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι έκλεισα για Ελλάδα και πραγματοποίησα τη διαμονή μέσω agoda και όλα οκ. Επίσης είχε επιλογή <<ότι ο τύπος του δωματίου θα σας ανατεθεί κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο>> το οποίο με είχε κανει να παραξενευτώ στην αρχή, αλλά επειδή αυτή τη φορά ήθελα μονόκλινο για 2 ημέρες δεν με πολύ απασχολούσε. Αλλά όλα καλά. Είχα μονόκλινο, τελευταία στιγμή και σε μεγάλη διαφορά από τα υπολοιπα site. Αλλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω θέλει λίγο ψάξιμο. Υπόψιν, όπως συμβαίνει και με τα αεροπορικά, όσο το σύστημα βλέπει ότι ψάχνεις για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο τόσο ανεβάζει τις τιμές ………οποτε θέλει σύνεση

tatooine

Member
Υπόψιν, όπως συμβαίνει και με τα αεροπορικά, όσο το σύστημα βλέπει ότι ψάχνεις για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο τόσο ανεβάζει τις τιμές ………οποτε θέλει σύνεση
Σε αντίθεση με την booking που όσο ψάχνεις τόσο σου δίνει προσφορές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.282
Μέλη
38.375
Νεότερο μέλος
ioly5

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom