• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο 2019 !!

Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

STAVROS9

Member
Σε ποιο προορισμό κοιτάς;
Για Miami συγκεκριμένα south beach

Ειναι τζακποτ. Αν δείτε κάτι φθηνό και σας αρεσει κλείστε το. Αν θελετε να συνεχίζετε να κοιτάτε κλείστε τουλάχιστον κατι με δωρεαν ακύρωση.
Ευχαριστώ πολύ..το ψάχνω

Ο κανόνας συνήθως για τα ξενοδοχεία είναι ή πολύ πολύ νωρίς ή την τελευταία εβδομάδα (με ρίσκο βέβαια).
Είναι τρελό.. την μια μέρα είναι στα 960 ευρώ την άλλη στα 1250

MVSylvia

Member
Εγω με Βενετια και Κολωνια οταν κοιτουσα παρα πολυ νωρις εβρισκα ακραιες εξωπραγματικες τιμες (ειδικα Κολωνια που δεν ειναι καν τουριστικος προορισμος) και δυο μηνες πριν το ταξιδι βρηκα 50% κατω. Αλλα στη Φλωρεντια ας πουμε εκλεισα αρκετους μηνες πριν με τεραστια δυσκολια κατι σε νορμαλ τιμη και στη συνεχεια μονο αυξησειες επαιζαν. Παντως μετα απο διαφορα που διαβαζω θα το γυρισω σε Hotels.com. Το χρησιμοποιησα τελευταια φορα το 2020, δεν εχω ιδεα γιατι το παρατησα μετα. Νομιζω μου ηταν πιο ξεκουραστο το interface της booking αλλα σιγα, συνηθεια ειναι αυτο.

paefstra

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάφος
Παντως μετα απο διαφορα που διαβαζω θα το γυρισω σε Hotels.com. Το χρησιμοποιησα τελευταια φορα το 2020, δεν εχω ιδεα γιατι το παρατησα μετα. Νομιζω μου ηταν πιο ξεκουραστο το interface της booking αλλα σιγα, συνηθεια ειναι αυτο.
Το hotels ειναι φθηνοτερο σε ορισμενες χωρες στο ιδιο ξενοδοχειο και επιστρεφει και το 10%. Σε αλλες ιδιες κι αλλου ακριβοτερο, μαλλον σπανια. Κοιταμε και τα δυο. Οποιοι θελουν διαμερισμα ακομη και με φρικτες κριτικες, πανε booking γιατι ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει, ας προσεχες.

Last edited:

ANASTAPAP

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Το hotels ειναι φθηνοτερο σε ορισμενες χωρες στο ιδιο ξενοδοχειο και επιστρεφει και το 10%. Σε αλλες ιδιες κι αλλου ακριβοτερο, μαλλον σπανια. Κοιταμε και τα δυο. Οποιοι θελουν διαμερισμα ακομη και με φρικτες κριτικες, πανε booking γιατι ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει, ας προσεχες.
Προτείνω εναλλακτικά και την AGODA,για όποιον κλείνει τσίπικες διαμονές όπως και του λόγου μου.Μέχρι στιγμής είμαι ΟΚ..

Billouk

Member
Προτείνω εναλλακτικά και την AGODA,για όποιον κλείνει τσίπικες διαμονές όπως και του λόγου μου.Μέχρι στιγμής είμαι ΟΚ..
Μία φορά την χρησιμοποίησα και δεν έμεινα ικανοποιημένος, την ημέρα που με χρέωσαν, τράβηξαν 20-30 ευρώ επιπλέον για διαμονή κόστους 400 ευρώ. Χρησιμοποιούν "δική" τους ισοτιμία...
Επίσης, δεν μπορούσα να αλλάξω κάρτα για χρέωση και ταλαιπωρήθηκα λίγο με κλήσεις από εκείνους μετά απο επικοινωνία στο chat.

ANASTAPAP

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Μία φορά την χρησιμοποίησα και δεν έμεινα ικανοποιημένος, την ημέρα που με χρέωσαν, τράβηξαν 20-30 ευρώ επιπλέον για διαμονή κόστους 400 ευρώ. Χρησιμοποιούν "δική" τους ισοτιμία...
Επίσης, δεν μπορούσα να αλλάξω κάρτα για χρέωση και ταλαιπωρήθηκα λίγο με κλήσεις από εκείνους μετά απο επικοινωνία στο chat.
Μπορεί να συμβαίνει, αφού το λες, δύσκολο να σε χρεώσουν παραπάνω όμως με Revolut.Συνεβη και σε εμένα αλλαγή κάρτας πληρωμής, γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου με τα κατά τόπους παραρτήματα της Εταιρείας, ενίοτε οι αναμονες είναι μεγάλες, ανεκτό μέσω Viber out ή esim με αριθμό..

Billouk

Member
Μπορεί να συμβαίνει, αφού το λες, δύσκολο να σε χρεώσουν παραπάνω όμως με Revolut.Συνεβη και σε εμένα αλλαγή κάρτας πληρωμής, γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου με τα κατά τόπους παραρτήματα της Εταιρείας, ενίοτε οι αναμονες είναι μεγάλες, ανεκτό μέσω Viber out ή esim με αριθμό..
Με revolut έγινε η κράτηση. Η παγίδα ήταν η εξής:
"You will be charged the EUR equivalent of USD 451.64 on Saturday, July 23, 2022, using Agoda's currency exchange rate under our Terms of Use."
Μάλιστα, η κράτηση ήταν στην Ουγγαρία αλλά για κάποιο λόγο δεν είχα επιλογή νομίσματος.

ANASTAPAP

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Με revolut έγινε η κράτηση. Η παγίδα ήταν η εξής:
"You will be charged the EUR equivalent of USD 451.64 on Saturday, July 23, 2022, using Agoda's currency exchange rate under our Terms of Use."
Μάλιστα, η κράτηση ήταν στην Ουγγαρία αλλά για κάποιο λόγο δεν είχα επιλογή νομίσματος.
Δεν είχες μετατρέψει από πριν σε δολλάρια?

evi01

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Η γη ολάκερη!
Με την Agoda, είχα το ίδιο πρόβλημα κι εγώ πριν 5-6 χρόνια. Με χρέωσαν 100 ευρώ περίπου επιπλέον με τις ισοτιμίες τους. Έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής και όταν κατάλαβαν ότι θα έχαναν όλο το ποσό (που δεν ήταν μικρό - αν θυμάμαι καλά 700 ευρώ) μου έστειλαν mail και με παρακαλούσαν να αποδεχτώ το αρχικό ποσό.

razkal

Member
Καλημέρα!!
Προσπαθώ να βρώ τιμές για ξενοδοχεία μέσω booking ..τοε παρακολουθω δύο τρεις βδομάδες και οι τιμές αλλάζουν μια πάνω μία κάτω.. γνωρίζει κανείς ποιες μέρες είναι οι κατάλληλες να κλείσω?
μπορεις να βρεις το ξενοδοχειο στο kayak που εχει επιλογη να σε ειδοποιει οταν πεφτει η τιμη.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.275
Μέλη
38.351
Νεότερο μέλος
alex2468

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom