Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

panpan

Member
Εχουμε ρωσοφονους,γερμανους κ πολωνους που διαβαζουν ελληνικο φορουμ??μωρ μπραβο μας!
Γιατί απορείς ; Υπάρχουν πολλοί ρωσόφωνοι (Πόντιοι) Αλβανοί, Γερμανοί που μιλάνε καλύτερα ελληνικά από εμάς. Όπως έχουμε και σερβόφωνους. Οι μικτοί γάμοι να είναι καλά.
Αυτοι που ναι στα ρωσοφονα φορουμ ας παρουν τις απαντησεις τους απο εκει,ολο το "σπαμ" εδω δε χρειαζεται διοτι ο μεσος αναγνωστης του φορουμ δε χρειαζεται την πληροφορια που δινεις!φιλικα παντα!
Σ' αυτό επέτρεψε την διαχείριση του φόρουμ να πάρει θέση.

John_G

Member
Θα ήταν πολύ καλό να ανοίξουν ένα ξεχωριστό θέμα ή ενότητα για ειδήσεις που αφορούν συγκεκριμένες χώρες ή ομάδες χρηστών. Έτσι, το γενικό νήμα δεν θα γεμίζει με άσχετες πληροφορίες και ο καθένας θα μπορεί εύκολα να βρει αυτά που τον ενδιαφέρουν.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Θα ήταν πολύ καλό να ανοίξουν ένα ξεχωριστό θέμα ή ενότητα για ειδήσεις που αφορούν συγκεκριμένες χώρες ή ομάδες χρηστών. Έτσι, το γενικό νήμα δεν θα γεμίζει με άσχετες πληροφορίες και ο καθένας θα μπορεί εύκολα να βρει αυτά που τον ενδιαφέρουν.
Αυτό είναι ένα γενικό θέμα για τις μηχανές αναζήτησης. Για συγκεκριμένες χώρες μπορείς να ψάξεις ή να ρωτήσεις εδώ Travelstories

samaraeleni

New Member
Ωραία! Δεν τα είχα υπόψιν μου αυτά τα sites. Βέβαια όπως αναφέρατε σε κάοιες μηχανές αναζήτησης πτήσεων υπάρχει αναζήτηση και για ξενοδοχεία.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το πόσο ασφαλές θεωρείτε να γίνονται κρατήσεις μέσω ίντερνετ. Εγώ-δεν ξέρω καλώς ή κακώς, ίσως κακώς- φοβάμαι να δώσω αριθμό πιστωτικών καρτών στο ίντερνετ, παρόλο που φαίνεται αρκετά δελεαστικό το να κάνεις κράτηση εισιτηρίων και ξενοδοχείων με αυτόν τον τρόπο.
Είχα πάντα θετικές εμπειρίες όταν έκανα κράτηση μέσω Booking.com, , και το σύστημα ακύρωσης χωρίς χρέωση πολλές φορές με έσωσε.

Για αεροπορικά, πληρώνω συνήθως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αεροπορικής.

samaraeleni

New Member
Ωραία! Δεν τα είχα υπόψιν μου αυτά τα sites. Βέβαια όπως αναφέρατε σε κάοιες μηχανές αναζήτησης πτήσεων υπάρχει αναζήτηση και για ξενοδοχεία.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το πόσο ασφαλές θεωρείτε να γίνονται κρατήσεις μέσω ίντερνετ. Εγώ-δεν ξέρω καλώς ή κακώς, ίσως κακώς- φοβάμαι να δώσω αριθμό πιστωτικών καρτών στο ίντερνετ, παρόλο που φαίνεται αρκετά δελεαστικό το να κάνεις κράτηση εισιτηρίων και ξενοδοχείων με αυτόν τον τρόπο.
Έχω ακούσει για προπληρωμένες κάρτες (Revolut, Viva κ.ά.), που είναι πιο ασφαλείς, ή ακόμα και για κρατήσεις μέσω μεγάλων πλατφορμών (Booking, Expedia, κλπ.) που προσφέρουν προστασία.

Εσείς τι λέτε; Πόσο ασφαλές είναι πραγματικά να κάνεις κράτηση online για ξενοδοχεία ή αεροπορικά; Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα;

connosp

Member
Έχω ακούσει για προπληρωμένες κάρτες (Revolut, Viva κ.ά.), που είναι πιο ασφαλείς, ή ακόμα και για κρατήσεις μέσω μεγάλων πλατφορμών (Booking, Expedia, κλπ.) που προσφέρουν προστασία.

Εσείς τι λέτε; Πόσο ασφαλές είναι πραγματικά να κάνεις κράτηση online για ξενοδοχεία ή αεροπορικά; Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα;
Προσωπικά από Booking κανένα πρόβλημα και κάνω πάνω από 20 διανυκτερεύσεις κάθε χρόνο. Μια φορά "χακαρίστηκε" το ξενοδοχείο με πήραν από την κάρτα μου περίπου 680Ε, αλλά μετά από αγώνα τηλεφωνικό με τα επέστρεψε η Booking.

Last edited by a moderator:
Όταν ταξιδεύεις συχνά, η online κράτηση είναι μονόδρομος. Απλώς πρέπει να μάθεις να προσέχεις τις λεπτομέρειες — αν περιλαμβάνονται φόροι, ποιοι είναι οι όροι ακύρωσης κ.λπ. Η ασφάλεια παίζει ρόλο, αλλά όσο αποκτάς εμπειρία, τόσο πιο άνετα το διαχειρίζεσαι. Και φυσικά, καλό είναι να επιλέγεις αξιόπιστες πλατφόρμες και να κρατάς backups όλων των email και των επιβεβαιώσεων, just in case.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.110
Μέλη
39.868
Νεότερο μέλος
angel1995

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom