Μονακό Μια βοηθεια για συντομο ταξιδι στο Μονακο

d4ydr33m3r

Member
Μηνύματα
124
Likes
29
Ονειρεμένο Ταξίδι
Antarctica
Tελικα το ταξιδι εκλεισε για τις προαναφερθεισες ημερομηνιες! :cool:
Λογω του περιορισμενου χρονικου διαστηματος θα ηθελα την βοηθεια σας σε δυο τρεις ερωτησεις, καθοτι ειδα μονο μια ταξιδιωτικη ιστορια για Κυανη ακτη.

Βαση μας σκεφτομαι να ειναι η Νικαια και θα επισκεφτουμε τα κλασσικα δηλαδη Μονακο,Σαν Τροπε και Καννες (Μασσαλια δεν το βλεπω δεν προλαβαινουμε μαλλον).

Καταρχην μια σημαντικοτατη ερωτηση. Ισχυει ακομη το ροζ διπλωμα αυτοκινητου για ενοικιαση αυτοκινητου απο το Μιλανο; Θα εχω και ταυτοτητα μαζι φυσικα για εξακριβωση των λατινικων χαρακτηρων αν χρειαστει κατι, δεν νομιζω οτι προλαβαινω για την καρτα ουτως ή αλλως, και δεν θα ηθελα να βγαλω διεθνες χωρις λογο..

Δευτερον σκεφτομασταν να μην κλεισουμε ξενοδοχειο απο εδω οχι τοσο για τα χρηματα, αλλα για να μην πεσουμε σε καμια κακιστη περιπτωση. Εκτος και αν εχει κανεις να προτεινει καποιο για Νικαια. Δεν θελουμε να ξεπερασουμε τα 100-120 ευρω το βραδυ σαν budget.

Και τριτον διαβασα το thread για την ενοικιαση αυτοκινητων, καθοτι δεν εχω εμπειρια σε ενοικιασεις εχω παρει μονο μια φορα Ισπανια, και ενδιαφερομαι για να νοικιασω απο Μιλανο στο Malpensa. Απο οτι ειδα να μπω στο Autoeurope (EU/IT) καλυτερα ή εχετε να προτεινετε και κατι αλλο;

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.. :)
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.019
Likes
1.554
Ονειρεμένο Ταξίδι
Novaya Zemlya
..... Δευτερον σκεφτομασταν να μην κλεισουμε ξενοδοχειο απο εδω .....
Κλείστε οπωσδήποτε ξενοδοχείο από εδώ γιατί σας βλέπω να κοιμάστε στο πάρκο. Η Νίκαια είναι τουριστικότατη πόλη. Είναι αμφίβολο αν θα βρείτε και τώρα δωμάτιο. Σ’ αυτή την περίπτωση μια λύση είναι να απευθυνθείτε σε πρακτορεία που κάνουν οδικές εκδρομές σε Γαλλία-Ισπανία. Μπορεί να έχουν καβάντζα δωμάτια με ξενοδοχεία που συνεργάζονται και να σας τα κλείσουν με συμφέρουσα τιμή (παρ’ όλη την προμήθειά τους). Κοντά στην παραλία τα ξενοδοχεία είναι ως επί το πλείστον παλιά και ακριβά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.691
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom