Μια δόση Μαλαισίας και μετά... Ταϊλάνδη <3

Evi_Stav

Member
Γενάρης του 2025, άρρωστοι με 38 πυρετό μετά από τις Πρωτοχρονιάτικες διακοπές μας στο Tromso της Νορβηγίας, στο κρεβάτι να κοιτάμε το ταβάνι, ώσπου έπεσε (πάντα από εμένα) η ερώτηση στον Α "το καλοκαίρι που θα πάμε;" 🤭

Η αναμενόμενη απάντηση ήρθε αμέσως "Πάλι διακοπές σκέφτεσαι; Δεν σου φτάνει το νεφρό που πουλήσαμε για το ταξίδι στη Νορβηγία;" με εμένα να απαντάω "''έλα μωρέ Α...αφού το ξέρεις πως κάπου θα με πας, αν το σχεδιάσουμε από τώρα θα βγει φθηνό (girls logic)" :lol:

Κατευθείαν, μπαίνω Skyscanner κάνω την κλασική μου πια αναζήτηση "Από Αθήνα προς Οπουδήποτε" και για επιλεγμένες ημερομηνίες όλο τον Αύγουστο... Πολλά τα αποτελέσματα, αλλά κατευθείαν προσπερνάω την Ευρώπη, καθώς την έχουμε φάει πια με το κουτάλι...

Τρία τα αποτελέσματα που μας εξίταραν και ήταν μέσα σε ένα λογικό (για εμάς) budget: Κούβα, Ινδονησία, Ταϊλάνδη! :clap:

Ο Α ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω με την Κούβα, εγώ δε καιρό είχα βάλει στο μυαλό μου να ταξιδέψω Ασία (έχοντας διαβάσει και ένα κάρο ιστορίες εδώ)..

Με τα πολλά (και επειδή οι γυναίκες έχουμε τον τρόπο μας να πείθουμε τους άντρες μας) η απόφαση πάρθηκε (δημοκρατικά πάντα)...Ταϊλάνδη it is και αφήνουμε Κούβα για αργότερα!

Ωστόσο, μέχρι να παρθεί η απόφαση, να διαμορφωθεί ένα πρώτο πρόχειρο πλάνο ταξιδιού, λλά και να μαζευτούν κάποια πρώτα χρήματα για τα εισιτήρια, έφτασε Μάρτης!:confused:

Αποτέλεσμα; Οι πτήσεις για Bangkok και άλλες πόλεις της Ταϊλάνδης να έχουν αυξηθεί σημαντικά! Ο Α άρχισε να ξανασκέφτεται την ιδέα της Κούβας και ήμουν και εγώ σχεδόν έτοιμη να ακολουθήσω το plan B..Μέχρι που μου ήρθε η ιδέα μια από τις βαρετές μέρες στο γραφείο και λέω "με τόσες χώρες συνορεύει η Ταϊλάνδη! Μήπως να προσθέσουμε λίγες διανυκτερεύσεις κάπου αλλού και να πετάξουμε μετά για Ταϊλάνδη;" :cool:

Με γρήγορο search η μοναδική λύση που σύμφερε οικονομικά ήταν μία! Kuala Lumpur, Malaysia! Τηλέφωνο κατευθείαν στον Α, επίσκεψη στο γραφείο της manager να ζητήσω την άδεια και το εισιτήριο κλείστηκε μέσα στη μέρα!

Επομένως...πρώτη στάση: Kuala Lumpur και βλέπουμε :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.147
Μέλη
39.898
Νεότερο μέλος
vanskg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα