Μια πρώτη γνωριμία

Μηνύματα
49
Likes
98
Αχ αυτά τα διαφορετικά γούστα... Γύρισε η άλλη από το Ντουμπάι...κατενθουσιασμένη! Πριν μου το ανακοινώσει μάλιστα μου το γυρόφερνε... "Μάντεψε πού πήγα! Δε θα το βρεις! Ήταν απίστευτο!" Τελικά μου το ξεφούρνισε και πράγματι έμεινα ενεός....όχι με τον προορισμό αλλά με το γούστο αυτής της κοπέλας! Τελικά το τι θεωρεί ο καθένας απίστευτο εξαρτάται από τα ταξιδιωτικά του βιώματα, τις αξίες που έχει ως άνθρωπος αλλά και γενικότερα το επίπεδό του... (Δεν μιλάω για τον Traveller, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο!)
Θα συμφωνήσω απόλυτα σχετικά με το θέμα "Ταϋλάνδη" και υπερψηφίζω -εννοείται- οποιαδήποτε ιδέα για ταξίδι σε Λάος και Βιρμανία!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
10.747
Likes
59.640
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
"Μάντεψε πού πήγα! Δε θα το βρεις! Ήταν απίστευτο!"
Ήμαστε στο Άγαλμα του Ιησού στο Ρίο,μπροστά μας μια ελληνίδα μιλάει στο κινητό που μόλις την κάλεσαν για Καλά Χριστούγεννα:
"Έλα... καλά, μάντεψε που είμαι! Όχιιιιιι... Ούτεεεεε... Στο Ρίο μωρή, στο Ρίο! Ποια Πάτρα καλέ, στο Ρίο της Βραζιλίας!!! Οχι πες μου, κουφαθηκες, επαθες την πλάκα σου; Και είμαι ψηλά και βλέπω τη θέα.. Καλά ε,, δεν υπάρχειιιιιιιι, η καλύτερη θέα έβεεεεεεεεεεεερ!".
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.382
Μηνύματα
946.735
Μέλη
40.022
Νεότερο μέλος
Όμηρος Μωαμεθ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom