Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
τι σου κάνει εντύπωση? περί πλάκας προκειται. ή περί σοβαρού να συγκρίνουμε 2 από τις ωραιότερες ιταλικές autostrada με τι?:haha::haha::haha:

μιλάς για εντός ιταλίας η και εκτός γιατι εκτός νομίζω οτι οι γερμανικές autobahn είναι κομματακι καλύτερες :cool::cool:
 

neikos

Member
Μηνύματα
35
Likes
4
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδία
Traveller και υπολοιποι που αναφερθηκαν στο ποστ μου... δεν μπορω να καταλαβω προς τι το υφος... μιλαω απο προσωπικη εμπειρια... οταν οδηγεις στα προαστια του μιλανο και οι μισοι παραβιαζουν το κοκκινο, προσπερασεις απο δεξια, κορνες, ταχυτητες και τα λοιπα, και μια βδομαδα πιο πριν εισαι στην βενετια οπου ολα ειναι σε μια ταξη... ε ναι... στο μιλανο ειναι επικινδυνα. και φυσικα δεν μιλουσα για τους αυτοκινητοδρομους... ας πεσουν σας παρακαλω οι τονοι...
 

proedros46

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Γεια σας τα Χριστούγεννα θα ταξιδέψω στο Μιλάνο και από εκεί θα ενοικίαση ένα αυτοκίνητο να πάω st.moritz και μετά Βιέννη .σκέπτομαι να το ενοικίαση από easy car μήπως κάποιος έχει νοικιάσει από την συγκεκριμένη εταιρεία?

Ψαξε καλα στο internet και θα παθει πλακα με της τιμες που θα βρεις! Εγω αρχες σεπτεμβρη πηγα φλωρεντια και ειχα ενοικιαση αυτοκινητο με 80 ευρω για 4 μερες
Ψαξε και θα βρεις το the best:p:p:clap::clap:

http://lyrismail.globalmediaserver.com/t/242919/5034531/33888/0/


αμα βρεις κατι καλο πες μου!!!!!!!!!!!

ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 

fourkas

Member
Μηνύματα
62
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
MKOTINO -> Εγω είχα πάρει απο sixt ,προφανως έτυχε διότι είχε προσφορά εκείνη την εποχή για τις 4 μέρες, αλλά αν θες τη γνώμη μου κάνε και κανα τηλέφωνο εκείνες τις μέρες. Μην το κλείσεις παο τώρα, θα παίξουν προσφορές. Και λέω τηλέφωνο διότι είχα βρει αρκετή διαφορά με site και τηλέφωνο που είχα πάρει.

Πρόβλημα κανένα, δεν είχα , ούτε απο δρόμους ούτε απο κίνηση.
Καλού κακού πάρε και ένα gps μαζί για παν ενδεχόμενο (αν και έμενα με μπέρδευε περισσότερο και την έβρισκα με τις πινακίδες καλύτερα τη διαδρομή).
σσ Δεν είχα φτάσει μέχρι Βιένη ( Βορ. Ιταλία - Ελβετία )
 

Steli0s

Member
Μηνύματα
57
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ, Καμποτζη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φαρόε
Καλησπέρα παιδιά

Όπως και από τον τίτλο του post προγραμματίζω αρχές Απρίλη ένα ταξίδι (4 βράδια ) Μιλάνο ...Και επειδή από ότι διαβάζω το Μιλάνο δεν αξίζει ιδιαίτερα θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για το πως θα μπορούσα να το οργανώσω καλύτερα ώστε να επισκεπτώ το Κόμο , Λουγκάνο , Μπέργκαμο..Αξίζει να μείνω και τις 4 ημέρες Μιλάνο ή να ψάξω για ξενοδοχείο Λουγκάνο - Κόμο και αν ναι πόσο αξίζει να μείνω στο καθένα...Αρχικά σκεφτόμουν 2 διανυχτερεύσεις Λουγκάνο και 2 Μιλάνο και στο ενδιάμεσο μονοήμερη στο Κόμο - Μπέργκαμο με καλύπτει αυτό ? ..Το Μπέργκαμο πως μπορώ να το συνδιάσω ?Και τέλος γνωρίζετε αν τα καταστήματα του Μιλάνου τη περίοδο Μ.Παρασκευή - Δευτέρα του Πάσχα είναι ανοιχτά ή κλειστά ?:xmas_rolleyes:

(Εφόσον Κόμο κ Λουγκάνο είναι σχεδόν τα ίδια , θα προτιμούσα να έκανα μια διανικτέρευση στο ένα κ το άλλο να το επισκεπτόμουν απλά , πιο μέρος όμως αξίζει από τα 2 πιο πολύ για διανικτέρευση :xmas_rolleyes:)

Eυχαριστώ πολυ για τη προσοχή σας
 

greengeorge

Member
Μηνύματα
27
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Τρανσυλβανία
Ταξίδι-Όνειρο
νεα υορκη
...μιλανο...

...αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός αφού κι εγώ τώρα ετοιμάζομαι να επισκεφθώ την ίδια περιοχή αλλά από πληροφορίες που έχω συλλέξει μέχρι τώρα τα ξενοδοχεία σε όλες τις άλλες περιοχές που αναφέρεις εκτός μιλάνου είναι αρκετά ακριβότερα , τηρουμένων πάντα των αναλογιών και σύμφωνα πάντα με τις τιμές που προσφέρουν και τις κριτικές αυτών που τα έχουν επισκεφθεί...
...αν όλα πάνε καλά και πάω τον επόμενο μήνα θα έχεις φρέσκιες και χρήσιμες ελπίζω πληροφορίες με την επιστροφή μου...
...εγώ υπολογίζω να μείνω σε ξενοδοχείο περίπου πέντε χλμ από το μιλάνο για πιο εύκολες μετακινήσεις σε όλες τις περιοχές που ανέφερες...:xmas_razz:
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
ένα θέμα είναι αν θα βρίσκεστε εντός ή εκτός περιφερειακού ο οποίος είναι πολύ συχνά μποτιλιαρισμένος. Άπό την άλλη είτε είστε εσωτερικά ή εξωτερικά κοντά σε νότιο κόμβο και θέλετε να πάτε Κόμο, πρέπει να τον λουστείτε όλον (δεν την ξέρω καλά την πόλη, θα μπούνε οι γερές καραβάνες να σας δώσουν και προτεινόμενες διαδρομές. Έχω όμως χτικιάσει δυο φορές στον περιφερειακό του Μιλάνο)
 
Last edited by a moderator:

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Την περασμένη εβδομάδα γύρισα απο Μιλάνο και μπορώ να πώ πως δύο διανυκτερεύσεις αρκούν. Σε δύο μέρες μπορείς να γυρίσεις τα κεντρικότερα σημεία της πόλης που αν εξαιρέσουμε την κεντρική πλατεία, την Duomo, την Gallerie και την Σκάλα, μάλλον δεν έχει και πολλά αλλά να δείς απο άποψη μνημείων. Θέλεις όμως τουλάχιστον μία ημέρα για να γυρίσεις τους δρόμους και να χαζέψεις στις βιτρίνες τους με τις οποίες πραγματικά μπορείς να χάσεις τον εαυτό σου. Μην παραλείψεις να πας στον δρόμο "Via Della Spigga" o οποίος πέρα απο το οτι είναι πολύ όμορφος, έχει και τους πιο ακριβούς και διάσημους οίκους όπου θα δείς ουρές απο κόσμο που περιμένει για να μπεί σε κάποιους απο αυτούς. Φυσικά είναι πανάκριβοι-απλησίαστοι...Αξίζει επίσης να πας και στο κανάλι ένα βραδάκι και αν έχετε όρεξη, πηγαίνετε για κρασάκι σε ενα πολύ ωραίο και ζεστο μπαράκι-εστιατόριο, το "El Brellin".
Για τις μετακινήσεις ως προς τις λίμνες δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς δεν πήγα σε αυτό το ταξίδι, αλλά ό, τι άλλο θέλεις να με ρωτήσεις σχετικά με το Μιλάνο, είμαι στην διάθεση σου.
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Como και Lugano πηγα ανοιξη και καλοκαιρι και ηταν υπεροχα, δεν ξερω πως θα ειναι αρχες απριλη που εκτος απροοπτου θα ειναι χειμωνας. Παντως η αποσταση ειναι σχετικα μικρη οπου και να μεινεις θα δεις και τα 2 ανετα. Εναλλακτικα υπαρχει και η λυση της Βενετιας που ειναι υπεροχη και οχι μακρια απο Μιλανο. Απαραιτητη προυποθεση βεβαια ειναι να μην πας σε περιοδο με πολυκοσμια, θα χασεις ολη την μαγεια της. Αν λοιπον εχεις στο μυαλο σου το πασχα που φετος συμπιπτει με των καθολικων καλυτερα να την αποφυγεις. Εγω προσωπικα για χειμωνιατικη ατμοσφαιρα θα προτιμουσα να μεινω Λουγκανο. 4 μερες μιλανο ειναι πολλες εκτος και αν εχεις διαθεση για αχαλινωτο shopping με αντιστοιχο κοστος. Bergamo δεν εχω παει, ας καταθεσουν τις γνωμες τους αλλοι. Παντως αν σε ενδιαφερει η φυση σκεψου την περιπτωση διημερης παραμονης στην Ελβετια (1 νυχτα κομο ή λουγκανο και μια καπου αλλου), η 1η και η τελευταια νυχτα του ταξιδιου στο Μιλανο που θα προλαβεις να το δεις.
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
επίσης έχε στο μυαλό σου και τη Βερόνα για επίσκεψη ή για να μείνεις κιόλας, αν κι εγώ θα προτιμούσα το Μπέργκαμο, το οποίο είναι σούπερ!!
To Λουγκάνο καλό είναι αλλά εγώ θα προτιμούσα να μείνω σε κάποια από τις Ιταλικές πόλεις που προαναφέρθηκαν και απλά να το επισκεφτώ.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.783
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom