• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ιταλία Μιλάνο - Κόμο - Πέργαμο Μπελάτζιο - Λέγκο με το αυτοκίνητο

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ

: οτι καναν οι αλλοι φιλοι εκανα και εγω οχι κατι ιδιετερο duomo μεγαλη πλατεια ο καθεδρικοσ ωραιοσ λιγο πιο μικροσ απο την βαρκελωνη (δεν θυμαμαι πωσ λεγοταν γαμωτο) το σαν ρινο 12.50 εισοδοσ επισκεψη μουσειο και γηπεδο αποδυτηρια ( οχι κατι τρελλο) ωραια η σκαλα στο μυστικο δειπνο δεν πηγα αυτα...
περγαμο καμια 40 λεπτα εκει στην πλατεια με μια ωραια καμαρα και κεντρικοσ δρομοσ με καφετεριεσ ωραια χτισμενη να φαινεται απο πισω ο λοφοσ (ωραια ολα)
λεγκο μια ωραια παραλια για περπατημα και απο πανω ο δρομοσ ασ πουμε σαν την θεσσαλονικη με μαγαζια με αρεσε πολυ πεζοδρομο με μαγαζια καφετεριεσ και εκει ηταν πολυ καλα
βελατζιο ακουσα τοσα πολλα και η ομορφοτερη περιοχη και και δεν ξερω μηπωσ επειδη ειναι εποχιακο δεν μπορω να εκφερω γνομη παντοσ εκει ολη η κεντρικη περιοχη δηλ ο πεζοδρομοσ ειχε μαστορια και καναν δουλειεσ στα μαγαζια σε reception απο ξενοδοχεια γενικα φαινοταν οτι ετοιμαζονται
για κομο εχουν γραφτει πολλα δεν χρειαζεται να πω κατι αν και εγω στο κομο εφτασα μετα τισ 5 και την ειδα μονο βραδυ και ειχε κατι φωτα απο την κορυγη του βουνου μεχρι την θαλασσα(πιο ξερει τι ηταν )

Attachments

Last edited by a moderator:

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
ευχαριστουμε για την ωραια περιγραφη!!!;)

απ'ο,τι διαισθανομαι ομως δεν πρεπει να σου αρεσε πολυ το Μιλανο ε;:lol:

(πεσ'το μαλακά, γιατι ειναι το επομενο μου ταξιδι εκει:bleh:)

α και κατι ακομα:το ξενοδοχειο, περα απο τις αποστασεις ήταν καλο;;τα αξιζε τα λεφτα του;;

και τελος ποιο ηταν το καλυτερο ολων που εκανες και ειδες και το προτεινεις;:p

(πω πω πολλες ερωτησεις εκανα:D)

XRISTOS71

Member

α και κατι ακομα:το ξενοδοχειο, περα απο τις αποστασεις ήταν καλο;;τα αξιζε τα λεφτα του;;

θα ξεκινήσω απο το τελευταίο
το καλύτερο του θα σου πει ηταν τα ψώνια στο outlet.

Ξενοδοχείο στο Μιλάνο με 49 ευρώ και ρωτας αν άξιζε :shock::shock:.
Θα σου πέι θεικό με πρωινούς μπουφέδες αλλα χίλτον .

Καλα τωρα περιμένει απάντηση για το αν του αρεσε το Μιλάνο ,μήπως το είδε κιόλας ,όλο απο outlet σε outlet γύρναγε που να βρει χρόνο να δει και το Μιλάνο .

και τελος το χειρότερο του θα σου πει ηταν που πήγε στο como και bellagio !!!!!:D:D

Τι άλλο θα διαβάσουμε πλεόν εδώ μεσα :cool:.

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
:haha::haha::haha:

γουστα ειναι αυτα!!και εμενα μ'αρεσει να τα ακουω ολα:clap:και μετα να παιρνω ιδεες ή να απορριπτω..

ε δεν ειναι δα και σπανιο γεγονος να πηγαινει καποιος μιλανο μονο για ψωνια..

(αν και εγω μονο αυτο δεν θελω να κανω:roll:)

(σαν να τον πηρες απο τα μουτρα τον φιλο μας:bleh:)

XRISTOS71

Member
:haha::haha::haha:

γουστα ειναι αυτα!!και εμενα μ'αρεσει να τα ακουω ολα:clap:και μετα να παιρνω ιδεες ή να απορριπτω..

ε δεν ειναι δα και σπανιο γεγονος να πηγαινει καποιος μιλανο μονο για ψωνια..

(αν και εγω μονο αυτο δεν θελω να κανω:roll:)

(σαν να τον πηρες απο τα μουτρα τον φιλο μας:bleh:)

Φυσικά και ο καθένας κανει οτι γουστάρει στα ταξίδια του και δεν θα δωσει και αναφορά ,αλλά εσυ τον ρωτάς αν του αρεσε το Μιλάνο ???
Γιατι μηπως σου ξαναλέω το είδε ???

Θεμα Λίμνες
Αν ήθελε να παει μονο για ψώνια δεν υπήρχε λόγος να παει Φλεβάρη Μήνα στο Como και στο Bellagio και να γραφει οτι ''ηταν σαν νησι το καταχείμωνο ''.Αφού βρήκε εστω και καποιον που του είπε οτι ολα εινοια κλειστά παλι καλά .

Διαβασε ταξιδιωτικές ιστορίες για Μιλανο και Λιμνες και θα καταλάβεις αν πραγματικά αρέσει το μερος η όχι

Απο τα μούτρα δεν πέρνουμε κανεναν εδω μεσα ;)

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
ναι βρε εχω διαβασει:D

καποιες ειναι εξαιρετικες(ειδικα της paty:clap:) και με εχουν βοηθησει ιδαιτερα!

XRISTOS71

Member
Και πάλι έχεις απορίες για το αν αξίζει ????

Τοτε που θα πας εσυ θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα λόγο καιρού και μόνο

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ

οπα οπα παιδια :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
πηγα να τα κανω ΟΛΑ ΚΑΙ πιστεωψε με εκανα αρκετα δεν ηθελα να μπω σε λεπτομερεισ για τον καθεδρικο ναο την σκαλα το γηπεδο και πολλα αλλα διοτι εχουν γραψει αλλοι φιλοι μασ και δεν ηθελα να πω τα ιδια πιο πολυ ηθελα να σασ πω για το γενικο !!! οσο μπορουσα φυσικα :roll::roll::roll::roll::roll:
το ξενοδοχειο που ειχε την απορια για 49 μια χαρα ηταν (σεντονια και πρωινο φτωχο μειον ) καθαρο κοντα και φτηνο !!!!
οσο για τα outletκαι ολα τα αλλα απλα κοιμηθικα στισ 4 μερεσ καπου στισ 22 ωρεσ απο τισ 8 το πρωι μεχρι τισ 2 και ειμε εξω με αρεσε να μην χανω λεπτο (για κουραση παω εγω διακοπεσ ) απλα ειπα για τα outlet τοσοσ ντοροσ για το τιποτα !!!!

MPLECAFE

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ
ααα και κατι ακομα δεν ειναι οτι δεν με αρεσε απλα ενιωσα πολυ φτωχοσ γιατι τα prada kai ta vitton tτα ειχαν λεσ και ηταν ......... ασε δεν το λεω και οι ιταλοι πραγματικα ειναι πολυ περιποιημενη με εντυπωσιασε μπορω να πω !!!!!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
ΣΑΣ άφησα κάτι για το βράδυ J !!! βγήκαμε 2 φορές την πρώτη φορά πήγαμε στην corsoComo στην περιοχή στάση μετρό genova-navigli και στην bares αν την γραφώ καλά δεν με άρεσε πουθενά ήταν καθημερινή κιόλας και δεν είχε κόσμο πολύ χάλια την δεύτερη μέρα πήγαμε (είχα ψάξει στο ιντερνέτ ) θέλαμε να πάμε σε ένα κλιπ και άλλου ξεκινήσαμε άλλου καταλήξαμε , εκεί που λέγαμε ήταν το oldfashion (ψάξτε και στο ιντερνέτ ) αλλά πήγαμε justcavallicafeé είχε μια παρουσίαση ενός φωτογράφου το ημερολόγιο του και είχε πολύ καλό κόσμο ζήσαμε λίγο μιλανέζικη διασκέδαση αλλά μην φανταστείς τίποτα ουαου αλλά ήταν καλά
ευχωριστω J:clap::clap::clap::clap::clap:
Μήπως μπερδεύτηκες εδώ λίγο?Η Corso Como είναι στη στάση P.ta Garibaldi, ενώ η στάση Genova είναι για το Navigli...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.730
Νεότερο μέλος
fifos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom