Ιταλία Μιλάνο, Μπέργκαμο και Λίμνη Κόμο 4 μέρες…

snow

Member
Μηνύματα
48
Likes
51
Για ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link μήπως σε βολέψει σχετικά με εισιτήρια για το Μυστικό Δείπνο:
http://www.vivaticket.it/index.php?nvpg[evento]&id_show=26482&change_language=1
Και εγώ εκεί είχα βρει εισιτήρια... :) Να μπαίνεις κάθε μέρα πιστεύω να έχεις τύχη...

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση snow! Το αυτοκίνητο (αν και γενικά βολεύει) θέλουμε να το αποφύγουμε για διάφορους λόγους.. Προτιμάμε το τρένο.. Δυστυχώς δεν υπάρχουν εισιτήρια για Μυστικό Δείπνο εκτός από το http://www.tickitaly.com/tickets/last-supper-tickets.php όπου το δίνει προς 32 €.. Μάλλον θα περιμένω μήπως σταθώ τυχερή σαν εσένα!!! Τα τρένα τα έκλεινες από εδώ http://www.trenitalia.com/ ?
Ναι εκεί βλέπεις τα δρομολόγια και κλείνεις αν θέλεις. Εγώ δεν έκλεισα τίποτα έβγαλα κατευθείαν στο σταθμό εισιτήρια βρίσκεις πάντα δεν χρειάζεται να κλείσεις έχει και αυτόματα μηχανήματα.
 
Last edited by a moderator:

xanthi3

Member
Μηνύματα
72
Likes
89
aspa σε ποιο μείνατε Κόμο; Τελικά αποφασίσαμε τις 2 πρώτες μέρες Μιλάνο, μετά 1 βράδυ Bellaggio και 1 βράδυ Como.. Τα ξενοδοχεία τα έκλεισα από booking για Μιλάνο και Bellagio. Δεν έχω κλείσει ακόμα για Como.. Δε βολεύει να φύγουμε αμέσως για λίμνες γιατί θα φτάσουμε 12 το βράδυ...Εκτός από τις χρεώσεις που δίνει το booking υπάρχει κάτι extra; Διαβάζω "δεν περιλαμβάνεται δημοτικός φόρος ..." Το πληρώνουμε επιπλέον; Χρεωστικές κάρτες χρησιμοποιήσατε; snow ακολουθώ τις συμβουλές σου!
 

snow

Member
Μηνύματα
48
Likes
51
Μάλλον το πληρώνεις έξτρα τον δημοτικό φόρο αν αναγράφεται οτι δεν περιλαμβάνεται... αλλά δεν είναι πολλά, όχι δεν υπάρχουν άλλες έξτρα χρεώσεις. Καλό είναι να έχετε και καμιά κάρτα μαζί θα σας χρειαστεί.
 

xanthi3

Member
Μηνύματα
72
Likes
89
Ναι θα έχουμε..Απλά θα προτιμάμε την χρήση των χρεωστικών όπου είναι εφικτό αυτό..Έχω διαβάσει πόσες ιστορίες στο forum, έχω καταγράψει άλλη τόση πληροφορία... Πρέπει να τα βάλω σε μια σειρά και να οργανώσω τα μέρη που θα επισκεφθούμε και πού θα κινηθούμε...
 

xenia93

Member
Μηνύματα
20
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρία-Γερμανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
USA road trip West->East
Γεια σας! Θα παω τελη απριλιου μιλανο με ryanair. Φτανω μπεργκαμο και σιγουρα θελω να δω και λιμνη κομο.. Θα εχω 3 ολοκληρες μερες και ενα ακομα πρωινο καθως επιστρεφω απογευμα. Σκεφτομουν 1η μερα μιλανο και τις επομενες 2 μερες κομο, μια μερα να δω μονο αυτο και την αλλη να δω και μπελατζιο και οτι αλλο προλαβω. Την 4η μερα φευγω απο μπεργκαμο οποτε σκεφτομουν εκεινο το πρωινο να δω λιγο και αυτο το μερος. Στο μιλανο δεν εχω σκοπο για πολλα ψωνια οποτε νομιζω μια μερα ολοκληρη ειναι καλα.. Τι λετε κι εσεις? μηπως να εδινα 2 μερες μιλανο και μια κομο?
 

xanthi3

Member
Μηνύματα
72
Likes
89
Καλησπέρα! Δεν έχουμε κάνει ακόμα το ταξίδι μας και δεν έχω συγκεκριμένες πληροφορίες να σου δώσω με τη σειρά μου, αλλά βρήκα στο forum αυτό
http://www.visitacity.com/
το οποίο μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον! Του δίνεις τόπο επίσκεψης, μέρες που έχεις στη διάθεσή σου και σου προτείνει μέρη να επισκεφθείς! Ωστόσο μέσα στο forum υπάρχουν και πολλές εμπειρίες μελών που έχουν κάνει παρόμοιο ταξίδι με το δικό σου και σίγουρα θα μπορείς να αξιοποιήσεις τις προτάσεις τους!
 
Μηνύματα
81
Likes
16
Καλησπέρα και από εμένα ... Εμείς την Ιταλία την έχουμε γυρίσει πολύ ,ειδικά την βόρεια ! Το Μιλάνο δεν θα πω καθόλου ,αλλά σίγουρα μας φάνηκε τελείως αδιάφορο. Ίσως επειδή πριν από αυτό είχαμε δει και άλλα πολύ πιο όμορφα μέρη της Ιταλίας. Τα μαγαζιά στο κέντρο απλησίαστα και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό ή καφεδάκι στο κέντρο. Πάλι καλά δεν είχαμε κλείσει δωμάτιο γιατί αφού κάναμε την βόλτα μας , βγάλαμε τις φωτογραφίες μας στον καθεδρικό και πήγαμε στην σκάλα του μιλάνο, είδαμε και τον μυστικό δείπνο ε κάναμε κάναμε γύρες μέχρι που βαρεθήκαμε. Τελικά ρωτήσαμε κάποιους ντόπιους για μαγαζάκια , καφέ , τρατορίες κλπ και μας πρότειναν να πάμε στο Navigli αν θυμάμαι καλά. Εκεί επιτέλους νιώσαμε λίγο Ιταλία, έτσι όπως την έχουμε δει σε πολλές άλλες πόλεις. Η έκπληξη είναι το Μπέργκαμο ! Εγώ προτείνω το αντίστροφο δηλαδή. Διαμονή στο αναγεννησιακό Μπέργκαμο με τα σοκάκια και μια βόλτα στο Μιλάνο . Από Μπέργκαμο τώρα με τραίνο για ημερήσια προτείνω Como που είναι απλά υπέροχο για τους λάτρεις της φύσης και της φωτογραφίας καθώς το τοπίο είναι απίστευτο ( παλάτια,λίμνη,άλπεις κλπ) ή Βερόνα . Η Βερόνα θυμίζει λίγο Φλωρεντία με το ποτάμι, τις γέφυρες,κάστρα , πλατείες,αρένα και φυσικά με το αρχοντικό των Καπουλέτων με το μπαλκόνι του ''Ρωμαίου και της Ιουλιέτας''. Το Κόμο από Μπέργκαμο αν θυμάμαι καλά είναι μιάμιση ώρα περίπου στα 13ε πάνε έλα και για Βερόνα δυόμιση με 3 ώρες περίπου και οι τιμές με τραίνο ξεκινάνε από 20-25ε πάνε έλα . Τώρα αν κάποιος πάει για παραπάνω μέρες υπάρχουν και άλλα ενδιαφέρον σενάρια σε άλλες πόλεις αλλά προυποθέτουν διαμονή . Να περάσετε τέλεια ! :)
 

LIK

Member
Μηνύματα
101
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΑΝΤΟΥ
Τη γευστικότερη PIZZA της Β.Ιταλίας θα την απολαύσετε στο χωριό Cernobbio δίπλα στο Como στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ,
Albergo Della Torre
Via Vittorio Emanuele II 3, 22012 Τσερνόμπιο, Ιταλία
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.654
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom