Μονεμβασια-Nεαπολη-Eλαφοννησος-Kυθηρα

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Ναι, δεν ξέρω για τον παραλιακό που άνοιξαν. Αυτός που είχα πάρει εγώ ήταν όλο στροφές ξυστά σε ψηλό γκρεμό.

barkour

Member
Ναι, δεν ξέρω για τον παραλιακό που άνοιξαν. Αυτός που είχα πάρει εγώ ήταν όλο στροφές ξυστά σε ψηλό γκρεμό.
Και εγω αυτον ειχα κανει πριν χρονια , καλα που δεν ερχοταν αλλο αυτοκινητο απο απεναντι...
Αν δεις στο γκουγκλη φαινεται ο καινουργιος δρομος.
Το Κυπαρισσι αξιξει ομως με 1000 , ειχαμε μεινει στο καφε σπιτι που ειναι σε ολες τις φωτο .
Το ειχε ενας καπετανιος με τη γυναικα του ,που ηταν μαρκονισσα μαζι του. Φοβεροι ανθρωποι.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Χελοζ
Προσπαθώ να βγάλω προγραμμα για 5 μέρες ολόκληρες (Τρίτη πρωί με Σάββατο βράδυ) τον Αύγουστο. Σκεφτομουν τα εξής:
Τρίτη: Αθήνα -> Ελαφόνησος (διαν. Ελαφόνησος)
Τετάρτη: Ελαφόνησος ολη μερα + διαν.
Πέμπτη: Ελαφόνησος -> Μονεμβασιά (διαν. Μονεμβασιά)
Παρασκευή: Μονεμβασιά -> Ναύπλιο (διαν. Ναύπλιο)
Σάββατο: Ναύπλιο -> Αθήνα με στάσεις σε Επίδαυρο και Μυκήνες

1) Any thoughts? Είναι πολλά; Είναι λιγα;
2) Θα ήθελα την Τρίτη να βάλω στάση ειτε Στεμνίτσα είτε Καλάβρυτα για τον οδοντωτό αλλά δεν ξέρω αν ειναι σκότωμα
3) Έκλεισα με ακυρώση δωμάτιο στη Μονεμβασιά αλλά είδα οτι η Αγ. Κυριακή έχει σημαντικά πιο φθηνά δωμάτια για τις ημ/νιες που θελω. Πού θα με συμβουλεύατε να μείνω;
Το κονσεπτ ειναι να πάμε σε καμια (ή κάμποσες) καλή θάλασσα αλλά να δουμε και τίποτα άλλο.

Για εμένα είναι πάρα πολλά και ουσιαστικά περισσότερο θα είστε μέσα στο αυτοκίνητο πάρα στα όμορφα αυτά μέρη. Θα επέλεγα το Αθήνα Ελαφόνησος Μονεμβασιά για αυτές τις μέρες και όλα τα υπόλοιπα θα τα συνδύαζα σε διαφορετικό ταξίδι.

paefstra

Member
Ο οδοντωτος εχει πολυ συγκεκριμενα δρομολογια και οχι συχνα. Κατα τη γνωμη μου δεν βγαινει με τιποτε η παρακαμψη. Υπολογισε οτι θα εχετε επιστρεψει Διακοφτο απογευματακι. Ασε που πρεπει να δεις τι εχει την Τριτη γιατι σου λεω σεναριο Κυριακης για τα δρομολογια, που ειναι πιο ευνοικο.
Οι Μυκηνες θελουν αρκετη ωρα γιατι εχουν περπατημα. Δες τι ωρα κλεινουν οι αρχ. χωροι για να ξερεις αν βγαινουν 2. Στην Επιδαυρο τα Σαββατα το καλοκαιρι εχει παραστασεις, ψαξτε αν επηρεαζει την επισκεψη. Σιγουρα θα επηρεασει την τιμη του δωματιου στο Ναυλιο αν εχει παρασταση, γιατι κλεινονται απο τωρα τα δωματια.

Συνοψιζοντας, καλυτερα να ξεκινησετε μενοντας στο Ναυπλιο καθημερινη.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.807
Νεότερο μέλος
ArgyroTrigka

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα