kokoui
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινικη Αμερικη
Εννοείς ο δρόμος για κυπαρίσσι;;Όχι, προς Θεού, ο δρόμος είναι φρικτός
Εννοείς ο δρόμος για κυπαρίσσι;;Όχι, προς Θεού, ο δρόμος είναι φρικτός
Και εγω αυτον ειχα κανει πριν χρονια , καλα που δεν ερχοταν αλλο αυτοκινητο απο απεναντι...Ναι, δεν ξέρω για τον παραλιακό που άνοιξαν. Αυτός που είχα πάρει εγώ ήταν όλο στροφές ξυστά σε ψηλό γκρεμό.
2) Εκτός διαδρομής τα Καλάβρυτα και η Στεμνίτσα. Αφήστε τα για άλλη φορά, δεν χωράνε εδώ.Χελοζ
Προσπαθώ να βγάλω προγραμμα για 5 μέρες ολόκληρες (Τρίτη πρωί με Σάββατο βράδυ) τον Αύγουστο. Σκεφτομουν τα εξής:
Τρίτη: Αθήνα -> Ελαφόνησος (διαν. Ελαφόνησος)
Τετάρτη: Ελαφόνησος ολη μερα + διαν.
Πέμπτη: Ελαφόνησος -> Μονεμβασιά (διαν. Μονεμβασιά)
Παρασκευή: Μονεμβασιά -> Ναύπλιο (διαν. Ναύπλιο)
Σάββατο: Ναύπλιο -> Αθήνα με στάσεις σε Επίδαυρο και Μυκήνες
1) Any thoughts? Είναι πολλά; Είναι λιγα;
2) Θα ήθελα την Τρίτη να βάλω στάση ειτε Στεμνίτσα είτε Καλάβρυτα για τον οδοντωτό αλλά δεν ξέρω αν ειναι σκότωμα
3) Έκλεισα με ακυρώση δωμάτιο στη Μονεμβασιά αλλά είδα οτι η Αγ. Κυριακή έχει σημαντικά πιο φθηνά δωμάτια για τις ημ/νιες που θελω. Πού θα με συμβουλεύατε να μείνω;
Το κονσεπτ ειναι να πάμε σε καμια (ή κάμποσες) καλή θάλασσα αλλά να δουμε και τίποτα άλλο.
Ορμώμενοι από αυτό αποφασίσαμε να κλείσουμε για παράσταση (ο συνταξιδιώτης εντωμεταξυ Ισπανός δε θα καταλαβει γριΣτην Επιδαυρο τα Σαββατα το καλοκαιρι εχει παραστασεις, ψαξτε αν επηρεαζει την επισκεψη.
4 ωρες χωρις διαλειμμα. Θα σου λιποθυμισει. Βαλτε και παμπερς. ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕΙΣ. (εν τω μεταξυ ειναι η παρασταση της 10ετιας, καλα του κανεις). Βαλτον να διαβασει wiki.Ορμώμενοι από αυτό αποφασίσαμε να κλείσουμε για παράσταση (ο συνταξιδιώτης εντωμεταξυ Ισπανός δε θα καταλαβει γρι). Θα δούμε την Ορεστεια του Αισχύλου.
Απο περιέργεια ποιές ειναι οι καλύτερες θέσεις (και στο θεατρο την εχω αυτή την απορία)?
Πως ξέρουμε ότι είναι η παράσταση της δεκαετίας; Έκανε ήδη πρεμιέρα κάπου;4 ωρες χωρις διαλειμμα. Θα σου λιποθυμισει. Βαλτε και παμπερς. ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕΙΣ. (εν τω μεταξυ ειναι η παρασταση της 10ετιας, καλα του κανεις). Βαλτον να διαβασει wiki.
Σε ολα τα θεατρα του κοσμου οι καλυτερες ειναι οχι πλαινες, οχι στα πανω διαζωματα.