Μονο εξωτερικο μαλλον

fosia

Member
Μηνύματα
36
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
είναι υπό συζήτηση
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι θέμα ηλικίας ούτε θέμα οικογενειακής κατάστασης. Ξέρω και 30ρηδες, χωρίς οικογένεια, που την έψαξαν και έφυγαν και τώρα βγάζουν τριπλάσιους μισθούς απ' ότι έβγαζαν στην Ελλάδα. Προσωπικά έχω δυο παιδιά, πολύ μικρά και τα μεγαλώνω μόνη μου. Εδώ ξέρω ότι τα έχω φάει τα ψωμιά μου. Δύο παιδιά, δύο δουλειές και απλωμένο χέρι κάθε μήνα στους λοιπούς συγγενείς, δεν βγαίνει. Περιμένω να περάσουν δύο χρόνια να την κάνουμε. Τα παιδιά είναι δικαιολογία. Κι άλλοι έχουν φύγει από τις χώρες τους και τα παιδιά τους ακολούθησαν και έγιναν μέλη του συνόλου, όπου κι αν βρέθηκαν. Ασε που υπάρχουν ευρωπαϊκά κράτη που σου δίνουν επιδόματα μηνιαία για το κάθε παιδί! Όσους φίλους έχω, πάντως, που είναι ήδη κάπου εκτός Ελλάδος τους λέω να μείνουν εκεί. Γονείς και φίλοι, αν σε αγαπούν δεν θα χαθούν. Όσον αφορά διακοπές εντός ή εκτός, είναι η τελευταία χρονιά που οι μικροί θα δουν Ελλάδα (δεν έχουν διαβατήρια), του χρόνου άντε γεια! Έχω φάει πόρτα από ξενοδοχείο επειδή είχα μωρό και θα έκανε φασαρία και θα ενοχλούσε. Πολιτισμένα πράγματα.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
αυτή η χώρα δεν ξέρω πως τα κατάφερε να "τρώει" τα παιδιά της ...έχεις απόλυτο δίκιο .θέλει απόφαση και κότσια να το κάνει κάποιος ,αλλά,ειναι και μιά διέξοδος ...
θα το ήθελα και εγώ πολύ ,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ τώρα .ενθαρύνω αυτούς που ήδη το μελετάνε ,αν και δεν θα έπρεπε ,αλλα σήμερα η ένοια πατρίδα έχει αλλάξει χροιά ,και καταλήγω οτι πατρίδα ειναι αυτή που σέβεται τους πολίτες της ,τους αγκαλιάζει,τους ενθαρύνει ,και δεν τους οδηγει σε αδιέξοδα και ψεύτικες υποσχέσεις ...μακάρι να σου πανε ολα καλά ..
 

elpihonmar

Member
Μηνύματα
117
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις
Μπράβο σου Ρενάτα. Αντέ και το χειμώνα εύχομαι να γράφω στο σάιτ, από πολιτισμένο ευρωπαικό κράτος.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom