• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Μπατσελορ

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν ξερω, εγω δεν θα εκανα τετοια επιλογη. Φανταζομαι νοικιασμενα αυτοκινητα? Ας μας πει η νυφη/κουμπαρα? πως το σχεδιαζει.
Έχει θέσει ήδη τα κριτήρια όμως. Το μόνο που δεν έχει θέσει είναι το χρηματικό.

Το αυτοκίνητο είναι ένα επιπλέον κόστος, όπως και το πάρκινγκ, όπως και ότι μία δεν πρέπει να πιεί για να οδηγήσει στην επιστροφή. Υπολόγισε και τα πρόστιμα που πέφτουν στην Ιταλία και Γαλλία για τα αυτοκίνητα που κινούνται στις ειδικές ζώνες διέλευσης. Το θέμα είναι να διασκεδάσουν χωρίς να πρέπει να λύνουν γρίφους πως θα μετακινηθούν.

Καλό είναι η πόλη που θα πάνε να έχει περίχωρα που σου δίνουν την αίσθηση τουλάχιστον της εξοχής, αλλά η μετακίνηση στη πόλη να είναι εύκολη ακόμα και αργά το βράδυ (βραδινή συγκοινωνία, ταξι ή ακόμα και πόδια)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Νομιζω οτι ειναι αμερικανοφερμενο εθιμο. Το εχω δει σε αναρτησεις στο Reddit με καμποσο προβληματισμο για το ποσο κοστιζει πια ο γαμος της φιλης, μαλιστα οι Αμερικανιδες νυφες το φτανουν μεχρι "μπατσελορ στην Ιταλια".
Εγω το εζησα σε μπατσελορ συμμαθητη που μας πηγε στο Σαντανσκι για φθηνο χοτελ σπα στη φυση και τα πληρωσε ο ιδιος, γιατι ειμαστε πλεμπαιοι :p.
Μωρέ ναι, αμερικανοφερμενο είναι, αλλά είναι ωραίο! Αλλά ναι, έχεις δίκιο ότι πολλές φορές το παρατραβανε με το κόστος των προορισμών. Συμβαίνει αυτό που γίνεται γενικότερα τα τελευταία χρόνια, ποια/ος θα κάνει το πιο εντυπωσιακό μπάτσελορ/ταξίδι/event για να τα ανεβάσει στα σοσιαλ και να "σκάσουν οι εχθροί της/του". Και φυσικά πολλές φορές χάνεται το νόημα, κάποια άτομα δε μπορούν να ακολουθήσουν λόγω κόστους κι έτσι η παρέα/ζεστασιά/δέσιμο χάνονται για χάρη του φαίνεσθαι και των σοσιαλ.

Πάντως πριν λίγα χρόνια φίλος μου έκανε πολύ οικονομικό και ωραίο μπατσελορ στη Γεωργία, όπου χάρηκαν πεζοπορίες (φυσιολάτρης γαρ) και ωραίο φαγητό και κρασί.

mngsr

New Member
Γράφω εκ νέου για απάντηση σε βασικά ερωτήματα που σωστά τέθηκαν.
Είμαι φίλη της νύφης, η οποία μας είπε την επιθυμία της και τώρα εμείς καλούμαστε να την εκπληρώσουμε.
Η εποχή είναι αρχές Μαιου, προσπαθούμε να βρούμε κατι όσο πιο μπατζετ φρέντλι γίνεται γιατι ειναι πιθανό κάποιες να μη το έχουν να ακολουθήσουν, αν δεν βρούμε, δεν θα πάμε. Ομως θέλω πρώτα να δω πόσο περίπου θα βγεί κατι τέτοιο ώστε να το δούμε μετά όλες μαζί. Η ίδια έχει αναφέρει πως δεν θέλει Ελλάδα. ( θα ήταν πολύ πιο ευκολο).Επίσης να αναφέρω πως είμαστε απο θεσσαλονίκη, οπότε απο εδώ θα πετάξουμε.

Το Bελιγράδη και η Πράγα μου φαίνονται καποιοι πιθανοί προορισμοί. Μήπως υπάρχει κάπια πιο συγκεκριμένη πληροφορία για εκει; Κατάλυμα; Μέρη; Διασκέδαση; Οτιδήποτε

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αν υπάρχει το μπάτζετ, νότια Γαλλία είναι καλή φάση. Ωραίος καιρός, πολλές εκδρομές να κάνετε (μιλάω για περιοχές γύρω από Καρκασόν), νοικιάζετε εύκολα ένα ωραίο μεγάλο κατάλυμα και κατ' ατομο δε βγαίνει πανάκριβα. Φτηνότερα, κάποιο agroturismo στη Γαλικία και θα έχετε και ζωούλα σε Λα Κορούνιες, Σαντιάγο, Βίγκο, ό,τι επιλέξετε αλλά Γαλικία είναι αυτή, κάπου θα βρέξει.

Με πτήση από ΘΕσσαλονίκη, πέριξ της Βαρκελώνης στα Πυρηναία έχει πολύ ωραία μέρη (πχ με βάση Τζιρόνα, LLeida κλπ), ρίχνετε και μια-δυο διανυκτερεύσεις/επισκέψεις Βαρκελώνη.

Νομίζω από Θεσσαλονίκη έχει και για Ρίγα, σχετικά φτηνή πόλη, μπόλικη ζωώ, μια χαρά εκδρομούλες να κάνετε το Μάιο. Και η Ρουμανία έχει πολύ ωραία επαρχία, φτηνές πτήσεις, μεγάλα καταλύματα στην εξοχή και μπόλικο ενδιαφέρον, μου αρέσει ο καιρός το Μάιο.

Η Γεωργία μάλλον είναι η καλύτερη πρόταση που έγινε.

paefstra

Member
Είμαι φίλη της νύφης, η οποία μας είπε την επιθυμία της και τώρα εμείς καλούμαστε να την εκπληρώσουμε.
γιατι ειναι πιθανό κάποιες να μη έχουν να ακολουθήσουν, αν δεν βρούμε, δεν θα πάμε. Ομως θέλω πρώτα να δω πόσο περίπου θα βγεί κατι τέτοιο ώστε να το δούμε μετά όλες μαζί. Η ίδια έχει αναφέρει πως δεν θέλει Ελλάδα. ( θα ήταν πολύ πιο ευκολο)
Princess treatment.
Παρτε της μια τοστιερα κι ας παει γαμηλιο ταξιδι με τον γαμπρο.

varioAthens

Member
Η εποχή είναι αρχές Μαιου, προσπαθούμε να βρούμε κατι όσο πιο μπατζετ φρέντλι γίνεται γιατι ειναι πιθανό κάποιες να μη το έχουν να ακολουθήσουν, αν δεν βρούμε, δεν θα πάμε. Ομως θέλω πρώτα να δω πόσο περίπου θα βγεί κατι τέτοιο ώστε να το δούμε μετά όλες μαζί. Η ίδια έχει αναφέρει πως δεν θέλει Ελλάδα. ( θα ήταν πολύ πιο ευκολο).Επίσης να αναφέρω πως είμαστε απο θεσσαλονίκη, οπότε απο εδώ θα πετάξουμε.

Το Bελιγράδη και η Πράγα μου φαίνονται καποιοι πιθανοί προορισμοί. Μήπως υπάρχει κάπια πιο συγκεκριμένη πληροφορία για εκει; Κατάλυμα; Μέρη; Διασκέδαση; Οτιδήποτε
Αχ Παναγια μου... μια παντρευεται και δεκα ξεπαραδιαζονται

paefstra

Member
Αχ Παναγια μου... μια παντρευεται και δεκα ξεπαραδιαζονται
Σκεψου να εχουν συμφωνησει να γινει κυκλικα και οταν ερθει η σειρα της 10ης να παντρευτει, οι 9 να πουνε "ο αντρας μου κανει μουτρα, η πεθερα μου μουτρα που να αφησω τα παιδια" . Αλλα οι μισοι σχεδον γαμοι καταληγουν σε διαζυγια, οποτε ολο και καποια θα εχει χωρισει και θα παει στο "εθιμο".

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Σκεψου να εχουν συμφωνησει να γινει κυκλικα και οταν ερθει η σειρα της 10ης να παντρευτει, οι 9 να πουνε "ο αντρας μου κανει μουτρα, η πεθερα μου μουτρα που να αφησω τα παιδια" . Αλλα οι μισοι σχεδον γαμοι καταληγουν σε διαζυγια, οποτε ολο και καποια θα εχει χωρισει και θα παει στο "εθιμο".
Τς τς τς... Τι απαισιόδοξη που είσαι 😁😜

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

Από Θεσσαλονίκη εγώ θα σας πρότεινα, πέρα από τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, να πάρετε την πτήση της ryan για Ζάγκρεμπ και είτε να μείνετε εκεί με κάποια μονοήμερη στις λίμνες Πλίτβιτσε πχ, ή να πάτε Λιουμπλιάνα η οποία είναι βάση για εύκολες και όμορφες φυσιολατρικές αποδράσεις, με πιο κλασική τη λίμνη Μπλεντ.

varioAthens

Member
Στο μεταξυ πραγματικα δεν καταλαβαινω το νοημα αυτου του event... λες και τελειωνει η ζωη σου με τον γαμο? λες και δεν θα ξαναβγεις με τις φιλες σου?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.359
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom