• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Μπατσελορ

paefstra

Member
Στο μεταξυ πραγματικα δεν καταλαβαινω το νοημα αυτου του event... λες και τελειωνει η ζωη σου με τον γαμο? λες και δεν θα ξαναβγεις με τις φιλες σου?
Εγω συμφωνω, ενα παρτι ειναι (εχω παει σε 3ημερο παρτι οχι μπατσελορ τελεια ηταν). , αλλα να ειναι με δαπανες της νυφης, οχι των υπολοιπων. Ειδικα αν δυσκολευονται οικονομικα και πιο ειδικα αν η νυφη βγαζει γουστα (και εξωτερικο και φυση και γλεντια και βιλα να χωραει 10 ατομα) με προβληματισμο των υπολοιπων.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Στο μεταξυ πραγματικα δεν καταλαβαινω το νοημα αυτου του event... λες και τελειωνει η ζωη σου με τον γαμο? λες και δεν θα ξαναβγεις με τις φιλες σου?
Νομίζω ότι αυτά τα events έβγαζαν πριν αρκετά χρόνια αυτή την "απελπισία", όταν έπαιζαν πολύ στριπτιζαδικα, κραιπάλες και δε συμμαζευεται. Πιστεύω ότι πια ο πολύς κόσμος το βλέπει σαν μια αφορμή για όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ειδικά όταν μιλάμε για ηλικίες άνω των 30 που με τους τρελούς ρυθμούς και τις υποχρεώσεις θέλει πια προσπάθεια να βρεθούν συχνά σε μια παρέα όλοι-ες μαζί.

Για μένα είχε υπάρξει πολύ όμορφη στιγμή η διοργάνωση του bachelorette της κουμπάρας μου. Είχα βάλει πολύ μεράκι για να βγει σύμφωνα με τα γούστα της και την προσωπικότητά της και θυμάμαι είχαμε περάσει όλες πολύ όμορφα.

Viaggi

Member
Ως μέρος της βιομηχανίας των γάμων θα πω ότι οι σύγχρονοι γάμοι βγάζουν μια απελπισία ελέω σόσιαλ. Bachelorette ή bachelor σε ινσταγκραμική τοποθεσία για να "σκάσουν" οι εχθροί μας, για να μην πούνε ότι... δεν έχουμε! Η δική μου απορία είναι, γιατί πρέπει να ξενιτευτούμε πληρώνοντας ένα σκασμό λεφτά για να διασκεδάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους; Από αυτές τις 10 κοπέλες έχουν όλες την οικονομική άνεση να συμμετάσχουν; Τι λιγότερο έχει να προσφέρει για παράδειγμα μια διαμονή στα Ζαγοροχώρια και βόλτα για διασκέδαση στα Γιάννενα...;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το Bελιγράδη και η Πράγα μου φαίνονται καποιοι πιθανοί προορισμοί. Μήπως υπάρχει κάπια πιο συγκεκριμένη πληροφορία για εκει; Κατάλυμα; Μέρη; Διασκέδαση; Οτιδήποτε
Εξακολουθώ να θεωρώ αυτούς τους δύο προορισμούς πολύ καλή περίπτωση για το ζητούμενο σας. Ξεκινήστε από μια έρευνα για αεροπορικά εισιτήρια να δείτε τις σας συμφέρει εφόσον καταλήξετε σε 1-2 μέρη, δείτε και κανένα ολόκληρο οίκημα προς ενοικίαση μέσω Airbnb ή άλλης πλατφόρμας που να βολεύει όμως με μετακίνηση προς το κέντρο των πόλεων με τα μέσα βάσει το google maps, και για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.359
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom