Μπαχάμες-Μπαρμπέιντος ή Μπόρα Μπόρα?

turms

Member
Μηνύματα
2.071
Likes
2.833
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
λοιπον.
Ειχαμε μεινει στο Bora Bora Lagoon Resort & Spa.
Δεν ηταν το σουπερ οπως το Intercontinental (υποθετω) αλλα ηταν αξιοπρεπεστατο, με σουπερ θεα στο ηλιοβασιλεμα.
Δεν το προτεινω σε ολους, απλα γιατι ειανι σε τετοιο σημειο που ευνοει πολυ το snorkeling...ειναι καπως πανω σε ενα σημειο που πιο διπλα το νερο βαθαινει αποτομα και εχει πολυ ενδιαφερον ο βυθος (για αυτο πηγαμε στο συγκεκριμενο + προσφορα)
Μειναμε σε overwater (η προσφορα ετσι ελεγε) και ηταν ολα ΟΚ....αλλα δεν πηγα και σε αλλα ξενοδοχεια να ξερω. Σιγουρα καποια ειναι καλυτερα.
Τωρα που ειδα στο trip advisor το εχει 13 στα 19. Οταν πηγαμε θυμαμαι ηταν πιο ψηλα.
Δεν βρηκαμε ουτε κατσαριδες ουτε τιποτα. Βεβαια ενα ζευγαρι που εμενε σε bungalow στην στερια (beach bungalows) ειπε οτι ειδε ζωυφια μια μερα (ενα)...οχι οτι ενοχληθηκαν απλα το αναφεραν. Πιστευω οτι στο overwater ηταν καπως δυσκολο να σκασει μυτη ζωυφιο περπατωντας μιας και υπηρχαν μεγαλα κενα στα ξυλα στους διαδρομους.
Γενικα δεν ειδα τιποτα παντως. Αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν.
Απο οτι ειδα στις φωτο ομως το ξενοδοχειο θελει ενα φρεσκαρισμα σε καποια σημεια...το αφησαν στην τυχη του. Κριμα....

Πρωινο ηταν εντος τιμης οποτε δεν ξερω
Τωρα για φαγητο...
εμεις το μεσημερι Προς απογευμα τρωγαμε στο pool bar κατι σε στυλ πιτσα, κλαμπ σαντουιτς κλπ (μονο τετοια ειχε + σαλατες) γαιτι το βραδυνο δεν με ενθουσιασε...ηταν too much γαλλικο. Ηταν σχετικα ακριβο ομως.
Τα ποτα ηταν δεδομενα Ελλαδας. Η μπυρα πιο φθηνη.
Πχ ενα κοκτειλ ειχε 8-9 ευρω αν θυμαμαι καλα (πιο φθηνα απο ελληνικα νησια)

Στην Ταιτη που μειναμε στο Ιντερκοντινενταλ θυμαμαι ειχε μια μερα μπουφε θαλασσινων. Καπου 75 το ατομο...πολλα μεν αλλα αν σκεφτεις οτι ετρωγες οσο θες απο αστακους, στρειδια, ξιφιες κλπ δεν ειναι πολλα.

Τι εννοεις πως φτανεις στην Motu? εννοεις στο ξενοδοχειο σου?
Εμεις απο Ταιτη πηγαμε αεροπορικως Μπορα Μπορα (45 λεπτα μου φαινεται) και μετα απο εκει φευγουν τα καραβακια για τα ξενοδοχεια.
Ειναι εκπληκτικο το να βγαινεις απο το αεροπλανο, πας παιρνεις την βαλιτσα, και διπλα σχεδον ειναι η θαλασσα με τα ταχυπλοα να σε πανε στο ξενοδοχειο σου....

Αν θες κατι αλλο ρωτα....
 

Georgitsa0707

Member
Μηνύματα
205
Likes
114
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ααααααααααχχχχχχχ παιδια τι ωραια που τα λετεεεε!!!!!!!ειναι κ μενα το ταξιδι-ονειρο!!!μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να παω να δω εκεινο το υπεροχο μερος...για τα μπορα μπορα λεω....διαβαζω τα σχολια σας κ μου ρχεται να κλαψω με αυτες τις τιμες που βλεπω....μακαρι να μπορεσω κ εγω να παω ταξιδι του μελιτος.........ααααααχχχχχ οσοι θα πατε να περασετε τελεια.....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.762
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom