Μπορείς κι ΕΣΥ να βοηθήσεις έναν συμφορουμίτη με την ακαδημαϊκή του έρευνα!

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ο.Κ και απο εμενα.
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εγώ απέφυγα να απαντήσω στο ερωτηματολόγιο, γιατί οι ερωτήσεις αναφέρονται σε καλοκαιρινές διακοπές, κάτι που δεν κάνω ποτέ αφού μένω μονίμως σε νησί. Οι διακοπές μου είναι τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Συνεπώς τυχόν απαντήσεις μου στο ερωτηματολόγιο θα έδιναν στρεβλή εικόνα.
και εμένα το ίδιο μου συμβαινει , αλλά δεν μπορω να καταλαβω γιατι σωνει και καλά πρεπει να παει καποιος διακοπες το Καλοκαιρι για να κριθουν τα οικονομικα του και εαν τα επηρεασε η κριση .
Δηλαδη αν απαντησω οτι δεν έκανα διακοπές αυτους τους μήνες , σημαινει οτι με επηρεασε η κριση , ενω στη πραγματικοτητα το Μαρτιο εκανα το πιο ακριβό μου ταξιδι εως σήμερα ; :roll:
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Οκ και απο μένα
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Αρχικά ευχαριστώ τους πάντες για την βοήθεια.

Κατά δεύτερον, σχετικά με όσα αναφέρθηκαν για το θέμα καλοκαιρινές διακοπές κλπ, ο λόγος ήταν κυρίως ότι ήθελα να εστιάσω περισσότερο την προσοχή στο εγχώριο προϊόν, και ΣΥΝΗΘΩΣ (όχι πάντα φυσικά) το εγχώριο προϊόν πουλάει πολύ περισσότερο το καλοκαίρι. Είναι πιο πιθανό να κάνει κάποιος ένα ταξίδι στο εξωτερικό π.χ. το Μάρτιο, από το να πάει διακοπές σε ένα ελληνικό νησί. Ο καθηγητής είναι κάπως εθισμένος με το θέμα της ελληνικής κρίσης και του πώς επηρεάζει το ελληνικό τουριστικό προϊόν θετικά ή αρνητικά. Μάλιστα υποστηρίζει ότι το εγχώριο προϊόν έχει δεχτεί θετική επιρροή από την κρίση μέχρι στιγμής, κάτι που οι απαντήσεις μέχρι στιγμής (αν και είναι νωρίς ακόμα) φαίνεται να υποστηρίζουν.

Για όσους ανέφεραν ότι ζουν σε νησί και δεν πηγαίνουν ποτέ διακοπές το καλοκαίρι, ευχαριστώ που σκεφτήκατε ότι οι απαντήσεις σας δε θα ήταν αντιπροσωπευτικές. Ομολογουμένως, ήταν ένα από τα σημεία που δε σκέφτηκα φτιάχνοντας το ερωτηματολόγιο.

Τέλος, χρειάζομαι περίπου 100-120 ερωτηματολόγια, και ήδη από το φόρουμ έχω πάρει σχεδόν 40. Χωρίς καν να απευθυνθώ ακόμα σε οικογένεια, φίλους κλπ. Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο :D
 

Ninu

Member
Μηνύματα
80
Likes
41
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή,Αυστραλία
Done.
Good Luck !
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το εκανα και εγω.Καλη επιτυχια.
Παρατηρησα οτι μεταξυ 2010 και 2011 με μια πρωτη ματια οι συνηθειες διακοπων μου δεν επηρεαστηκαν καθολου παρα τις περικοπες μισθων.Βεβαια για το καλοκαιρι του 2012 ουδεις ξερει..γιατι εχουν ερθει και πολλα χαρατσια.
Να κανω μονο μια επισημανση ..χρησιμοποιησα τα ιδια μεσα (για παραδειγμα νησι+πλοιο ) αλλα η κριση επηρεασε τις επιλογες μου σε ξενοδοχειο(φθηνοτερο το 2011 ) και αποσταση νησιου +φθηνοτερα ναυλα απο το 2010.
Ισως καποιες αντιστοιχες ερωτησεις θα μπορουσαν να καταδειξουν ακριβως αυτο: οτι δηλ ενω φαινομενικα οι απαντησεις καποιου δειχνουν οτι δεν εχουν επηρεαστει οι διακοπες του..ουσιαστικα εχουν επηρεαστει με βαση αυτες τις λεπτομερειες που ανεφερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.065
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom