Ισπανία Μυστικά της Βαρκελώνης!!

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Επίσης, όταν κάνετε την επίσκεψή σας στο πάρκο Guell, κατεβαίνετε σε έναν σταθμό μετρό (δεν θυμάμαι εάν ήταν ο vallcarca ή ο alfons x ) και ακολουθόντας τις ταμπελίτσες ανεβαίνετε κάτι κυλιόμενες σκάλες και "σκάτε" στο πάρκο κοντά στον λόφο των τριών σταυρών που είναι το ψηλότερο σημείο του πάρκου. Από εκεί απλά κατηφορίζετε :)
Και στον κανονικό σταθμό Lesseps να κατέβεις, υπάρχει λύση. Προχωράς κανονικά στην οδό Travessera de Dalt και πριν τη μεγάλη ανηφόρα και στρίβεις στην οδό Avinguda del Santuari de Sant Josep De la Muntanya, που μετά από λίγο σε οδηγεί σε κυλιόμενες σκάλες και βγαίνεις σε πλαϊνή είσοδο του πάρκου. :D


αυτο γιατι δε μας το ειπε κανεις και εγω ηθελα ο μακακας βολτα...στην ανηφορα και μου βγηκε η πιστη :mad::mad::mad::mad:
:lol::lol:
Δεν ξέρω πότε πήγες, αλλά πριν λίγους μήνες ανέφερα κάτι σχετικό στην ταξιδιωτική μου ιστορία http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F3%F0%E1%ED%DF%E1.html?garpg=8#content_start

Το σχετικό απόσπασμα:
Πήγαμε και στο Park Guell για το οποίο πολλά θετικά σχόλια είχαμε ακούσει. Μας άρεσε, αλλά δεν ξετρελαθήκαμε κιόλας.
Για αυτό το τελευταίο, για όσους δε το γνωρίζουν και θέλουν να αποφύγουν την τεράστια και αρκετά δύσκολη ανηφόρα που οδηγεί στην κεντρική είσοδο, υπάρχει και η πλαϊνή είσοδος, την οποία προσεγγίζεις ευκολότερα και πιο ξεκούραστα, με τις κυλιόμενες σκάλες από την οδό Avinguda del Santuari de Sant Josep De la Muntanya.
 

pattyyy

Member
Μηνύματα
1.565
Likes
1.271
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Σωτήριες οι κυλιόμενες!:) Κι εμείς τις χρησιμοποιήσαμε!
 

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
851
Likes
776
Εγω που νομιζα οτι πας κ με ποδηλατο..?! Και πηγα... θυμαμαι οτι απο ενα σημειο κ μετα ουτε να το κραταω κ να προχωραω δεν μπορουσα!
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
στο figueres, αν το γραφω σωστα, αξιζει κατι αλλο εκτος απο το μουσειο νταλι η οσοι το επισκεπτονται το κανουν λογω του μουσειου?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.016
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom