Μωρά παιδιά έχουμε.. τι ταξίδια μου λέτε τώρα!!;;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εχουμε δει τοσους βορειευρωπαιους να ψοφανε γιατι πηγαν με καυσωνα πεζοπορια, σκαρφαλωνουν με σαγιοναρες σε βραχια, διασχιζουν φαραγγια με 40 βαθμους, που πιστευω οτι καποιοι ειτε ειναι χαζοι ειτε νιωθουν υπερανω οτι δεν θα παθουν τιποτε.
Πιο κοντά στο δεύτερο. Και είναι λαοί που παίρνουν περισσότερα ρίσκα στη ζωή τους, δε μεγάλωσαν με το "Βασιλακη όχι στα βαθιά παιδί μου".

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Αν πας σε νησάκι μικρό με ελάχιστους κατοίκους ξέρεις πως δεν έχει νοσοκομείο είτε είναι το Foula island της Σκωτίας,όπου δεν υπήρχε για 2 χρόνια ούτε η νοσοκόμα και φεύγουν ακόμα κι οι ντόπιες έγκυες για να γεννήσουν αλλού, είτε είναι η Ηρακλειά.
Όσο για τη μεταφορά λόγω καιρικών συνθηκών είναι δυσκολότερη συνήθως από ό,τι να φέρεις κάποιον με πλοίο ή ελικόπτερο από ελληνικό νησί.
Οπότε δεν νομίζω πως μια έγκυος Σκανδιναβή είναι τόσο αφελής να έχει την αίσθηση πως θα γεννήσει εκεί εύκολα...

https://www.thescottishsun.co.uk/travel/14087513/scotland-most-remote-island-foula-shetland/

We live on Britain’s most remote island... there's no pub but we're not lonely

Να μην πούμε καν σε τι κατάσταση είναι τα συστήματα υγείας πια ακόμα κ σε χώρες της Ευρώπης.

Θέμα νοοτροπίας είναι,ειδικά αν είσαι άτομο που ταξιδεύει και ανησυχεί για αυτά, δεν είσαι τόσο αφελής να μην το ψάξεις.Είναι όπως το είπε η @varioAthens ,ακόμα και ασιατικά φτωχά κράτη πάνε με βρέφη (και δεν είναι χαζοί να νομίζουν πως είναι σαν τη Σουηδία).

Σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. Από όσο όμως έχω μιλήσει με κάποιους, πολλοί απλώς δεν γνωρίζουν. Πολλοί θεωρούν ότι το ασθενοφόρο θα έρθει σε δέκα λεπτά όπως στη χώρα τους (τουλάχιστον σε κάποιες αυτό ισχύει ακόμα), και ειδικά όσον αφορά τη διάσωση στο βουνό, νομίζουν ότι αν σπάσεις τα πόδια σου στον Όλυμπο, θα έρθει ελικόπτερο και δεν θα κατέβεις με το γαϊδουράκι.

Έχω την εντύπωση ότι τα συστήματα υγείας από την εποχή του COVID και μετά πάνε κατά διαόλου.

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Κατά διαόλου πάνε εδώ κ πολλά χρόνια κ δεν φταίει ο Covid. Δλδ τα ιδιωτικά νοσοκομεία τι ν κάνουνε, κλέφτες να γίνουνε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.107
Μέλη
39.864
Νεότερο μέλος
samaraeleni

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom