Νάξος Νάξος

maria78

Member
Μηνύματα
25
Likes
1
καλησπερα σας!ευχαριστω για την απαντηση σοφια! :) Θα ηθελα να σε ρωτησω (αν καταλαβα καλα) ο αγιοε γεωργιος ειναι διπλα στην χωρα?Θα ηθελα αν μπορεις να μου προτεινεις καποιο μερος για χωρα η αγιο γεωργιο οπως ανεφερες! Vach δυστυχως στο μερος που εκλεισες δεν υπαρχει ελευθερο δωματο τις μερες που θελουμε οποτε πρεπει να βρουμε κατι αλλο!φαινεται πολυ ωραιο ομως κ φανταζομαι οτι θα περασετε τελεια! :)
 

maria78

Member
Μηνύματα
25
Likes
1
παιδια να ρωτησω κ κατι αλλο..οι τιμες που εμφανιζονται στο booking της ταξεως των 4000 ευρω ειναι πραγματικες??κατι πηρε το αυτι μου οτι προσπαθησαν να χακαρου ν το σαιτ για να αποτρεψουν κοσμο να κλεισει δωματια βλεποντας αυτες τις τιμες κ πραγματικα μπορει κ να το καταφεραν!μονο εμενα μου φαινονται εξωπραγματικες??
 

VACH

Member
Μηνύματα
152
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Όχι, δεν είναι πραγματικές. Τους υποχρεώνει το booking να έχουν πάντα δύο δωμάτια διαθέσιμα νομίζω και όταν αυτοί τα έχουν κλείσει ιδιωτικά, όχι μέσω booking, τα εμφανίζουν πανάκριβα για να μην κλείνονται ούτως ή άλλως.

Πάντως, πολλές φορές έχουν δωμάτιο και σε καλή τιμή κι ας εμφανίζεται αυτή η εξωφρενική τιμή στο booking. Μου έχει τύχει, το καλύτερο είναι να τηλεφωνείς αν σου αρέσει κάποιο! Γλυτώνεις και ένα 20% καπέλο από την τιμή του booking.

Ο Αγ. Γεώργιος είναι η παραλία δίπλα στη Χώρα, απ' ό,τι κατάλαβα, νομίζω περπατιέται κιόλας η απόσταση, θα μας πει και η Σοφία.
 

maria78

Member
Μηνύματα
25
Likes
1
χμμ μαλιστα οποτε πρεπει να το ξαναψαξω μου φαινεται απο την αρχη για να δω τελικα τι υπαρχει ακομα!
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
793
Likes
273
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ναι Χώρα Άγιος Γεώργιος άντε να ναι 10 λεπτά με τα πόδια. Είναι βέβαια πιο πολύ παραλία για μικρά παιδιά, λόγω των νερών που είναι πολύ ρηχά στην αρχή.
 

Έφη 3

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Χαίρετε! Ψάχνω, ψάχνω και δωμάτιο σε κάποιο από τα ορεινά χωριά της Νάξου δε βρίσκω. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο σάιτ στο ίντερνετ όπου μπορώ να ψάξω; Ή έχει κάποιο συγκεκριμένο κατάλυμα να προτείνει; Γενικότερα η ιδέα της διαμονής στα χωριά Χαλκί, Άνω Ποταμιά κτλ πώς σας φαίνεται;
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Έφη
 

Liakos

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Γεια σας παιδια!!!ειμαι νεο μελος και ζητω την κατανοηση σας σε οποιο λαθος κανω,εκλεισα και γω για ναξο 15 αυγουστου με 21,θα μεινω στη περιοχη του αγιου προκοπιου αυτοκινητο δεν εχω και αυτο ψαχνω να νοικιασω,το θεμα ειναι για ποσες μερες να το νοικιασω;γιατι απο οτι βλεπω ειναι πολυ ακριβα,αν εχετε κανενα σαιτ με σχετικα φθηνες τιμες αυτοκινητων θα το εκτιμουσα....ευχαριστω εκ τον προτερων
 

VANESSA !

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σας παιδια!
Μετά απο πολύ σκέψη καταλήξαμε σε Νάξο και θα ήθελα καποιες τελευταίες συμβουλές λίγες μέρεσ πριν τις διακοπές!
α. Ωραιες παραλιες για μπανιο
β. Μικρες εκδρομες σε οτιδηποτε αξιζει να επισκεφτεις στο νησι
γ. Προτασεις για φαγητο, καφε, και ποτο
δ. Οτιδηποτε θα μπορουσε να μας φανει χρησιμο σαν συμβουλη, να κανουμε ή ισως καλυτερα να αποφυγουμε ετσι ωστε να περασουμε με το καλυτερο δυνατο τροπο τις διακοπες μας.


1. Παραλιες, ποιες ειναι εκεινες οι παραλιες που μου προτεινετε να επισκεφτω, τοσο για το φυσικο τους πλουτο,οσο και για την οργανωση που θα εχουν φυσικα οσον αφορα καποιο beach bar,
2. Φαγητο, προτασεις για ενα ρομαντικο δειπνο ισως
3. Καφε- Ποτο, προτασεις ..
4. Αξιοθετα
5. Προιοντα του νησιου,γενικοτερες προτασεις απο οσουν εχουν επισκεφτει το νησι στο παρελθον και θελουν να το μοιραστουν εδω μεσα για να το ζησουμε και εμεις με τη σειρα μας!
Ευχαριστώ πολυ! να περνατε πολυ ομορφα!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
γεια σας κ απο μενα!Διαβαζω εδω κ μερες τα ποστ για ναξο αλλα δεν ξερω τι πρωτα να κρατησω!μπορει να εχει ξαναερωτηθει αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την διαμονη.Ειμαστε ζευγαρι 35/39 αντιστοιχα κ θελουμε να βρουμε ενα δωματιο καθαρο κ ησυχο.Να προτιμ ησουμε αγια αννα κ αγιο προκοπιο?υπαρχει κατι που προτεινετε ?επισης ποιες παραλιες ειναι καλυτερες απο αποψη αερα για αρχες αυγουστου?
Οταν εχει αερα θα πηγαινετε στις νοτιες παραλιες που ειναι και οι καλυτερεε του νησιου..Προκοπης,Αγια Αννα ,Πλακα ,Γλυφαδα,Πυργακι,Καστρακι κλπ
http://www.manolisstudios.com/index_EL.html
Επειδη πολλοι ρωτουν ο Αγιος Γεωργιος ειναι η συνεχεια της χωρας ...δηλ εκει που τελειωνει η παραλιακη της Χωρας και ειναι το αγαλμα με τη Σφιγγα ..λιγο μετα συνεχιζουν τα σπιτια της Χωρας και μπαινεις στην περιοχη του Αγιου Γεωργιου.
http://www.travelstories.gr/community/threads/naxos-beaches-dedicated-to-marydim.20200/
Δειτε και αυτο το θρεντ
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.865
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom