Ιταλία Νάπολη ή Μιλάνο για 3ήμερο τον Δεκέμβριο?

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγώ ακριβώς λόγω καιρού (δεν αντέχω την τρομερή ζέστη του νότου) θα επέλεγα Νάπολη.
Θα περάσεις τέλεια και δεν θα ταλαιπωρηθεις

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Αρα μια χαρά ο Δεκέμβριος. Με βλέπω να τα κλείνω μέσα στη μέρα. Εξάλλου μου αρέσει το σχετικά low season. Μάλτα πήγα αρχές Απρίλη και Βουδαπέστη αρχές Σεπτέμβρη, χάρη σε όλα αυτά που διάβασα στο forum!
Αρχές Απρίλη και αρχές Σεπτέμβρη μια χαρά θα ήταν για Νάπολη,αλλά για χειμώνα δεν ξέρω...νομίζω ότι δεν της πάει η εποχή. Σημειωτέον μου άρεσε πολύ η Νάπολη ενώ Μιλάνο δεν έχω πάει γιατί δε με τραβάει τόσο,παρ'ολα αυτά για Δεκέμβριο θα το προτιμούσα. Απλα η προσωπική μου άποψη. Αν τελικά πας χειμώνα πες μας μια γνώμη πώς ήταν:)

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Τελικά θα πάμε Νάπολη τον Δεκέμβριο. Η κράτηση έγινε! Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις απόψεις σας! Αν έχετε να μου προτείνετε βολική και ασφαλή γειτονιά για διαμονή θα χαιρόμουν πολύ! Θα δω βέβαια και τις ιστορίες που έχουν γραφτεί.

paefstra

Member
Τι εννοείς μέρος του χαρακτήρα τους?
Τσαντηρ μαχαλαδες που εχουν φανταστικα μνημεια υψηλης αξιας, μουσεια, τα βραδια εχει εντονη ζωη και εχουν φοβερο φαγητο ενω οι κατοικοι ειναι φιλικοι και φιλοτιμοι. Αυτο που ειναι η φτωχη Ιταλια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.181
Μέλη
39.913
Νεότερο μέλος
acpanagiotopoulos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom