patrizia
Member
Εγώ ακριβώς λόγω καιρού (δεν αντέχω την τρομερή ζέστη του νότου) θα επέλεγα Νάπολη.
Θα περάσεις τέλεια και δεν θα ταλαιπωρηθεις
Θα περάσεις τέλεια και δεν θα ταλαιπωρηθεις
Αρχές Απρίλη και αρχές Σεπτέμβρη μια χαρά θα ήταν για Νάπολη,αλλά για χειμώνα δεν ξέρω...νομίζω ότι δεν της πάει η εποχή. Σημειωτέον μου άρεσε πολύ η Νάπολη ενώ Μιλάνο δεν έχω πάει γιατί δε με τραβάει τόσο,παρ'ολα αυτά για Δεκέμβριο θα το προτιμούσα. Απλα η προσωπική μου άποψη. Αν τελικά πας χειμώνα πες μας μια γνώμη πώς ήτανΑρα μια χαρά ο Δεκέμβριος. Με βλέπω να τα κλείνω μέσα στη μέρα. Εξάλλου μου αρέσει το σχετικά low season. Μάλτα πήγα αρχές Απρίλη και Βουδαπέστη αρχές Σεπτέμβρη, χάρη σε όλα αυτά που διάβασα στο forum!
Τι εννοείς μέρος του χαρακτήρα τους?Ναι οπως και το Παλερμο. Ειναι μερος του χαρακτηρα τους.
με τπτ μερος του χαρακτηρα τους, τα σκουπιδια στη ναπολη εχουν πολιτικη εξηγηση (βλπ. σχετικα ρομπερτο σαβιανο)Ναι οπως και το Παλερμο. Ειναι μερος του χαρακτηρα τους.
Τσαντηρ μαχαλαδες που εχουν φανταστικα μνημεια υψηλης αξιας, μουσεια, τα βραδια εχει εντονη ζωη και εχουν φοβερο φαγητο ενω οι κατοικοι ειναι φιλικοι και φιλοτιμοι. Αυτο που ειναι η φτωχη Ιταλια.Τι εννοείς μέρος του χαρακτήρα τους?