getxowoman
Member
Περιεχόμενα
Συνεχεια στο βορειο νησι.
Το Οκλαντ θεωρειται η οικονομικη πρωτευουσα της Ν.Ζ.,περιμενα πιο πολλα απο οτι ειδα και βασικα απογοητευτηκα απο αυτο που βρηκα.Το μονο που αξιζε ηταν το Mt Eden και το μουσειο του οκλαντ.
Waitomo caves:μπορεις να κανεις: black water rafting:
www.caveworld.co.nz
Προτεινω διανυκτερευση στο woodlyn park θεωρειται 1 απο τα 10 μοτελ στον κοσμο που πρεπει να μεινεις,μονο μπες στη ιστιοσελιδα και δες τι δωματια προσφερει:
www.woodlynpark.co.nz
Eγω εμεινα στο Hobbiton Unit!
Για τους fun της ταινιας the lord of the rings μπορειτε να επισκεφτειτε το hobbiton movie set& farm tours:
www.hobbitontours.com
κατα τη γνωμη δε αξιζει τα λεφτα που δινεις αλλα συμφωνα με τον αντρα μου ναι.
Taupo ειναι η μεγαλυτερη λιμνη της Ν.Ζ. και αξιζει να κανεις μια βολτα με το υδροπλανο πανω απο το tongariro park,μοναδικες εικονες και πετας πανω απο το ηφαιστειο που ειναι ενεργο!!!
Taupo�s Floatplane, Scenic Flights attraction, Taupo, New Zealand
ειναι must!!
Στο taupo μπορεις να πας στο www.orakeikorako.co.nz το οποιο ειναι thermal park.
Τωρα το Taupo ειναι το καλυτερο μερος για να κανεις skydiving!!!!Εγω το κανα απο τα 15.000 ποδια και εζησα το καλυτερο λεπτο της ζωης μου!!!Απιστευτη εμπειρια!!!Εγω το κανα με τη εταιρεια
Tandem Skydiving New Zealand NZ, Adventure Skydiving New Zealand NZ : Taupo Tandem Skydiving.
Τωρα το Rotorua δε με ξετρελανε αλλα αν πας κανε μια βολτα απο το TE PUIA
Te Puia, Rotorua, New Zealand
και εκει θα δεις τη κουλτουρα των μαορι.
Αυτα οσο αφορα Νεα Ζηλανδια με λιγα λογια.
Το Οκλαντ θεωρειται η οικονομικη πρωτευουσα της Ν.Ζ.,περιμενα πιο πολλα απο οτι ειδα και βασικα απογοητευτηκα απο αυτο που βρηκα.Το μονο που αξιζε ηταν το Mt Eden και το μουσειο του οκλαντ.
Waitomo caves:μπορεις να κανεις: black water rafting:
www.caveworld.co.nz
Προτεινω διανυκτερευση στο woodlyn park θεωρειται 1 απο τα 10 μοτελ στον κοσμο που πρεπει να μεινεις,μονο μπες στη ιστιοσελιδα και δες τι δωματια προσφερει:
www.woodlynpark.co.nz
Eγω εμεινα στο Hobbiton Unit!
Για τους fun της ταινιας the lord of the rings μπορειτε να επισκεφτειτε το hobbiton movie set& farm tours:
www.hobbitontours.com
κατα τη γνωμη δε αξιζει τα λεφτα που δινεις αλλα συμφωνα με τον αντρα μου ναι.
Taupo ειναι η μεγαλυτερη λιμνη της Ν.Ζ. και αξιζει να κανεις μια βολτα με το υδροπλανο πανω απο το tongariro park,μοναδικες εικονες και πετας πανω απο το ηφαιστειο που ειναι ενεργο!!!
Taupo�s Floatplane, Scenic Flights attraction, Taupo, New Zealand
ειναι must!!
Στο taupo μπορεις να πας στο www.orakeikorako.co.nz το οποιο ειναι thermal park.
Τωρα το Taupo ειναι το καλυτερο μερος για να κανεις skydiving!!!!Εγω το κανα απο τα 15.000 ποδια και εζησα το καλυτερο λεπτο της ζωης μου!!!Απιστευτη εμπειρια!!!Εγω το κανα με τη εταιρεια
Tandem Skydiving New Zealand NZ, Adventure Skydiving New Zealand NZ : Taupo Tandem Skydiving.
Τωρα το Rotorua δε με ξετρελανε αλλα αν πας κανε μια βολτα απο το TE PUIA
Te Puia, Rotorua, New Zealand
και εκει θα δεις τη κουλτουρα των μαορι.
Αυτα οσο αφορα Νεα Ζηλανδια με λιγα λογια.
Attachments
-
88,7 KB Προβολές: 821