babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Πολύ ωραία!Εγώ θα ανέβω Θεσσαλονίκη πάντως μέσα στο Δεκέμβρη![]()

Πολύ ωραία!Εγώ θα ανέβω Θεσσαλονίκη πάντως μέσα στο Δεκέμβρη![]()
Μόλις καταφέρω και το ρυθμίσω θα ενημερώσω, απλά επειδή δεν έχω ιδέαν πότε θα το πετύχω αυτό, μη τυχόν και ανέβω τελευταία στιγμή, καλό θα είναι η συνάντηση να κανονιστεί ανεξάρτητα, και εγώ θα προσπαθήσω να ρυθμίσω τις δουλειές μου και να ανέβω τότε.Πολύ ωραία!Αν γίνεις πιο συγκεκριμένος (ημερομηνία, κλπ.) μπορούμε να το κανονίσουμε ανάλογα.
Κοίτα, εγώ γεωγραφικό περιορισμό δεν βάζω. Σίγουρα παίζει ρόλο ο καιρός (π.χ. ένας ορεινός προορισμός ίσως έχει πρόβλημα πρόσβασης - χιόνια, κλπ.) αλλά όχι η κατεύθυνση. Καλό θα ήταν η απόσταση να μην είναι πολύ μεγάλη (π.χ. μέχρι μιάμισυ ώρα δρόμος) για να "φτουρίσει" και η επίσκεψη, να έχουμε χρόνο να δούμε ή να κάνουμε κάποια πράγματα. Μ' αυτήν την λογική, ο,τιδήποτε βρίσκεται σε μια ακτίνα 100 (άντε μέχρι 150) χιλιομέτρων, είναι εν δυνάμει υποψήφιος προορισμός.Τέλεια όλα αυτά! βαβαντούμα πολύ καλές ιδέες! Αφού ήδη τρεις εκτός Θεσσαλονίκης δήλωσαν ενδιαφέρον να βάλουμε και κάποιους προορισμούς κάτω από τη Θεσσαλονίκη αλλά κοντά για να γίνει πιο ελκυστικό και σε άλλους εκτός πόλης..
Λες να το κάνουμε για το χωριό σου?Ε, ναι, Κυριακή μάλλον, γιατί ίσως κάποιοι εργάζονται το Σάββατο, να έχουν ψώνια, κλπ.