12 Σεπτεμβρίου 2011 #1 M mariatsi Member Μηνύματα 13 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι Σερβία Ταξίδι-Όνειρο Τριστάν ντα Κούνια Γεια σας! Είμαι και εγώ μια ανεξάρτητη ταξιδιώτισσα και έγινα μέλος στο φόρουμ γιατί θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου και να μάθω από τις δικές σας! Καλώς σας βρήκα και καλά ταξίδια!
Γεια σας! Είμαι και εγώ μια ανεξάρτητη ταξιδιώτισσα και έγινα μέλος στο φόρουμ γιατί θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου και να μάθω από τις δικές σας! Καλώς σας βρήκα και καλά ταξίδια!
12 Σεπτεμβρίου 2011 #2 renata Member Μηνύματα 5.544 Likes 1.972 Επόμενο Ταξίδι μαλαισία καλώς ήρθες μαριάτσι.. το nick σου απο μεξικό?? ή τυχαίο?
12 Σεπτεμβρίου 2011 #3 fenia42 Member Μηνύματα 4.026 Likes 16.578 Επόμενο Ταξίδι Азербайджан Ταξίδι-Όνειρο Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ Μας πέτυχες σε μια ώρα δύσκολη αλλά δε πειράζει. Καλώς ήρθες και να μας γράψεις τις περιπέτειες από τα ταξίδια σου
Μας πέτυχες σε μια ώρα δύσκολη αλλά δε πειράζει. Καλώς ήρθες και να μας γράψεις τις περιπέτειες από τα ταξίδια σου
13 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Alexandraaa Member Μηνύματα 260 Likes 34 Ταξίδι-Όνειρο Αργεντινή-Κούβα Καλώς σε βρήκαμε. Καλά ταξίδια γεμάτα τρέλα..