Νέο μέλος!

konstantinos25

New Member
Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι που έχω ενταχθεί κι εγώ πια σ αυτή την όμορφη παρέα. Δεν έχει πολύ καιρό που έμαθα για την ύπαρξη της και η αλήθεια είναι ότι ενθουσιάστηκα πολύ μ αυτή την online κοινότητα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας, οποίος έχει την καλοσύνη. Τον Οκτώβριο, πρώτα ο Θεός, μαζί με τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μας, τριών και ενός έτους, θα κάνουμε το πρώτο μας roadtrip. Αποφασίσαμε να ειναι στα Βαλκάνια και θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με προτάσεις για μέρη που θα άξιζε να επισκεφτούμε. Το ταξίδι θα διαρκέσει απο 10 έως 12 ημέρες maximum. Αλβανία, Μαυροβούνιο, Βοσνία και ίσως Σερβία θα είναι οι χώρες που θα επισκεφθούμε. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως όποιον/οποία θέλει να αφιερώσει έστω και 1 λεπτό για να προτείνει κάτι ή να δώσει κάποιο tip για βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!

konstantinos25

New Member
Καλώς τον, καλή αρχή. :)
Ξεκίνα το διάβασμα αρχικά από εδώ, θα βρεις εξαιρετικές προτάσεις από μέλη που έχουν κάνει κάτι ανάλογο με αυτό που ψάχνεις:

Αλβανία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Κόσοβο - Κροατία - Μαυροβούνιο - Σερβία - Δυτικα Βαλκανια οδικως
Ευχαριστώ πολύ! Καλως σας βρήκα!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.064
Μέλη
39.802
Νεότερο μέλος
mariaphilip

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom