Να πας στο Παρίσι για πάντα ή να μην πας;

tripakias

Member
Μηνύματα
8.027
Likes
12.135
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βρε μην κολλας σε μια αγγελια... αν θες να κανεις το μεγαλο βημα, πηγαινε και ψαξε απο κει για δουλεια. Στην αρχη κατι που μπορει να μην σου αρεσει αλλα θα σου δινει καποια χρηματα για να μπορεις να ζεις και στην πορεια θα βρεις αυτο που σου αρεσει.
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
διακρίνω΄μία μεγάλη ελλειψη αυτοεκτίμησης? με 2 ξενες γλώσσες και μόλις 39 μπορείς να κάνεις πολλα πραγματα στη ζωή σου (εκτός αν το 39 δεν περιέχει χριστούγεννα,πάσχα και λοιπές αργιες...;)) εγω δε θα σου πω τι να κάνεις απλα να αγαπήσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.. όχι βεβαια ψωνίστηκα αλλά με την καλή έννοια... θυμώνω όταν βλέπω τέτοια.... ΄σου ευχομαι ολόψυχα καλή τυχη ότι κι αν αποφασίσεις και να χαίρεσαι στη ζωή σου την κάθε μέρα, τον καφε με φίλους κι ότι άλλο κάνεις...
φιλίκα για το travelstories και Σία ΟΕ :haha::haha:
 

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
851
Likes
776
Κ εγω φιλη να σου πω οτι το να μην αναφερεται το υψος του μισθου στην αγγελια μπορει να σημαινει negotiable κ αυτο κακο δεν το λες, κ δεν ειναι καθολου σπανιο στο εξωτερικο..
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μελ, προσωπική μου άποψη εφόσον φυσικά θες να κάνεις το βήμα και το έχεις πάρει απόφαση, στρώσου στο ψάξιμο. Καλά σου έγραψαν να μην επαναπαύεσαι σε μια αγγελία...
Τρεις φίλους έχω που έκαναν το βήμα για το εξωτερικό, ο ένας μάλιστα χωρίς να γνωρίζει καν τη γλώσσα και τώρα εξασφαλίστηκαν μια χαρά σε δουλειά. Φυσικά δεν μπορεί να του εγγυηθεί κανένας την μακροημέρευση του στη δουλειά ή πως θα μείνει για πάντα εκεί. Απλά άλλαξε τη ζωή του.
Αν δεν σε ενοχλεί η μετανάστευση, άνοιξε λίγο τους ορίζοντές σου και προς άλλες χώρες. Κοίτα όλες τις παραμέτρους, δουλειά, ζωή(ακριβή-φτηνή), τη γλώσσα ενδεχομένως, απλά για να βοηθηθείς, και το βιοτικό επίπεδο...Ο Παρορμητισμός είναι όμορφος αλλά αν επιλέξεις να φύγεις κοίτα τουλάχιστον να είναι με τις καλύτερες το δυνατόν συνθήκες..
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.421
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γλυκια μου Mel καλη επιτυχια ο,τι κι αν κανεις
Εγω μαζι σου ! να πας στο εξωτερικο, κι εγω θα παω καποια στιγμη μολις μεγαλωσει λιγο το παιδακι μου γιατι ονειρευομαι να βγω στην συνταξη καποια στιγμη
ειναι απαισιο αυτο που γινεται στην Ελλαδα, δε ξερουμε τι μας ξημερωνει
Κουραγιο!
Αν τολμησεις να κανεις το πρωτο βημα, τα υπολοιπα θα γινουν απο μονα τους .
 

mel

Member
Μηνύματα
359
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Παιδιά, να είστε καλά για τις απαντήσεις σας. Η καθεμιά με το τρόπο της. Δεν έχω πάρει καμιά απόφαση ακόμη. Ακόμη... Απλά και μόνο το ότι το σκέφτηκα είναι μάλλον η αρχή (ή ίσως και όχι). Πέρυσι ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό. Ελεγα μόνο αν είχα ένα σύντροφο. Και τώρα...τώρα αυτή η αγγελία στάθηκε αφορμή να το σκεφτώ πιο σοβαρά και να μου'ρθουν ερωτήματα όπως ασφάλιση/φορολογία κλπ. Όταν έχω νεότερα θα επανέλθω.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Αυτό που πρέπει να προσέξεις και να σου γίνει βίωμα στο εξωτερικό είναι ότι πρέπει να δουλέψεις πραγματικά και όχι να πιστεύεις ότι δουλεύεις.
Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι έλληνες, που πάνε έξω και σύντομα προσγειώνονται στη σκληρή πραγματικότητα.
Αν πιστεύεις ότι μπορείς να εργαστείς σκληρά, να σου λέει ο προϊστάμενος σου να μείνεις παραπάνω και συ να μη του λες ότι έχεις κανονίσει, να είσαι το πρωί στην ώρα σου - νταν - να τηρείς τις διορίες που σου βάζουν χωρίς να βλέπεις παντού αδικίες, καταπατημένα δικαιώματα και συνομοσίες, τότε ίσως και να μπορέσεις να μείνεις εκεί.

Αν όμως έχεις συνηθίσει να δουλεύεις όπως οι περισσότεροι έλληνες και να λουφάρεις όποτε μπορείς, να λες ότι δεν προλαβαίνεις, να βρίσκεις δικαιολογίες γιατί η δουλειά σου έμεινε πίσω, ή να μπαίνεις στο facebook και στο travelstories σε ώρα εργασίας όταν ο προϊστάμενος σου δεν είναι εκεί, τότε μη μπαίνεις καν στον κόπο να πας.
Μείνε εδώ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.423
Μέλη
38.896
Νεότερο μέλος
η μεγάλη η ζωή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom