Νεπάλ Νεπάλ με την μικρή

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
3.5 χρονών τι να καταλάβαινε και εμπειρίες να του έμεναν του παιδιού. Περισσότερη ταλαιπωρία και για εκείνη αλλά και για εσας που δεν θα μπορούσατε να κινηθείτε όπως θα θέλετε. Άσε όλα τα πολύ σωστά που σου λέει η @villi . Θα πάτε μαζί της όταν μεγαλώσει αρκετά να τις δείξετε τι έκαναν οι γονείς ώστε να καταλάβει και να ακολουθήσει το παράδειγμά σας.
 

Giwrgos10

Member
Μηνύματα
219
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάτι ΜΗ τουριστικό
Θέμα φιλοσοφίας jimp. Το μωρό το παίρνουμε μαζί μας παντού. Κάναμε 2.800 χλμ με το αμάξι χωρίς να γκρινιάξει ούτε μια φόρα. Είναι θέμα πως το μεγαλώνεις. Μπορεί να μη θυμάται τίποτα αλλά θα μάθαινε πολλά. Έτσι το βλέπουμε εμείς και ξέρω ότι πολλοί διαφωνούν αλλά αυτή είναι η γνώμη μας. Αλλά μπροστά στα 2-3 απαραίτητα εμβόλια ας περιμένει λίγα χρόνια...γεροί να μαστε:)
 

todo

Member
Μηνύματα
11
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ-Μαδαγασκάρη
Ααα παρέα θα είμαστε... ραντεβού στο Νεπαλ λοιπον :)
 

Πετρος365

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Περισσότερο κινδυνεύεις από τα ίδια τα εμβόλια παρά με το να ταξιδεύεις ανεμβολίαστος. Κρατάμε βασικούς ταξιδιωτικούς κανόνες υγιεινής και επιστρέφουμε πάντα πίσω υγιέστατοι. Φτάνοντας στο Νεπάλ θα το διαπιστώσετε. Εμείς δεν έχουμε κάνει ποτέ εμβόλια και έχουμε ταξιδέψει πολλές "επικίνδυνες" χώρες. Απολεύστε το! Εϊναι πανέμορφη χώρα!
Θεωρω οτι ενεχει επικινδυνοτητα να λες οτι περισσοτερο κινδυνευεις απο τα εμβολια ....καλο θα ειναι να μην περνεις θεση σε θεματα που δεν γνωριζεις.
 

travel_lover

Member
Μηνύματα
156
Likes
89
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΙΑ -
Καλησπέρα. Χθες κλείσαμε εισιτήρια για Νεπάλ και γιατί να μη το δηλώσω δημόσια...πλέω σε πελάγη ευτυχίας.
Την Τρίτη ανέβασε στο φβ η διευθύντρια του σχολείου της μικρής, τα εισιτήρια για Νεπάλ. Θα πάει λέει με μια εθελοντική ομάδα 35 ατόμων, αρχηγός της οποίας είναι κάποιος " Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης), σ ενα χωριό το Tacure, σε μια χώρα πληγμένη από το μεγάλο σεισμό του 2015, για να χτίσουν ένα σχολείο(πιο πολλές ινφο εδώ http://www.wheeling2help.com/my-quest-taksidia-allilodrasis/). Με τη μια το ταξιδιωτικό μου μικρόβιο άκουσα να μου λέει " Είναι δυνατόν να χάσεις τέτοια εκδρομή και με τέτοιο ευλογημένο σκοπό"; Η Γιώτα δεν ήθελε και πολύ για να πειστεί. Το θέμα ήταν η Αναστασία. Που θα πάς με το μωρό σε τέτοια μέρη. Τι θα τρώει. 10 βράδια στη φύση?μπλα μπλα μπλα....Από την άλλη αν και μόνο 3.5 χρονών πιστεύουμε ότι αυτά που θα κερδίσει από αυτή την εμπειρία ζωής, θα είναι πολύ περισσότερα απ αυτά που θα χάσει αν δε τη πέρναμε μαζί μας. Ναι θα την πάρουμε. Θα παίξει με Νεπαλάκια, θα δεί πως είναι τα παιδιά να ζουν σε πρωτόγονες συνθήκες και να είναι ευτυχισμένα, με τα λίγα να μη τους λείπει τίποτα και άλλα πολλά.

12 μέρες, 10 βράδια, σε σκηνή, χτίσιμο σχολείου, φύση....τι άλλο να ζητήσω?
Θα ήθελα πολύ κι αυτός είναι ο λόγος που άνοιξα το τόπικ παρά τον μεγάλο μου πρόλογο, όποιος θέλει να τονίσει κάτι, παρακαλώ πολύ να μη διστάσει. Η οποιαδήποτε πληροφορία(βίζα-νερά-φαγητά) θα ήταν χρησιμότατη.
Πολύ δυνατή εμπειρία θα ήταν. Είδα και το βίντεο που ανέβασες..
Μπράβο που πήγατε!! Σας τιμάει όλους, συγχαρητήρια!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.387
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom