• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι Ντουμπάι και οικονομικά αεροπορικά

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Από το 2020 έγω και 2 φίλοι μου θέλουμε να επισκεφτούμε το Ντουμπάι και επ ευκαιρίας να συναντήσουμε έναν φίλο μας που μένει εκεί.Οι τιμές για αρχή είναι ακριβές και δύσκολα βρήκα πτήση από τον Φλεβάρη και μετά κάτω των 250 ευρω.Υπάρχει κάποια φτηνότερη λύση? Η wizz air δυστυχώς από ότι είδα δεν έχει πια φτηνές πτήσεις μέσω Σόφιας.Οι 2 πιο πιθανές επιλογές είναι με turkish μέσω Κωνσταντινούπολης και η δεύτερη είναι μεσω Τζέντα με Saudi Arabian και η φτηνοτερη .Οι ερώτησεις μου είναι κυρίως έχετε κάποια ιδέα να πάω φτηνά και αν επιλέξω μέσω Τζέντας έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη αεροπορική ?Είναι καλή εταιρεια? Και πόσο ασφαλής είναι ακόμα και για stopover και αν χρειαζόμαστε βίζα για ανταπόκριση λίγων ωρων?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι 250 από εδώ για Ντουμπάι είναι καλή τιμή. Μην περιμένεις να βρεις κάτι πάρα πολύ καλύτερο. Τσέκαρε και Wizzair από Βουδαπέστη.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ο Φλεβάρης είναι high season, δε θα βρεις φθηνά εισιτήρια (αν με το φθηνά εννοείς τιμές Ευρώπης Ryanair). Κοίτα και τη MEΑ, συνήθως είναι μια οικονομική επιλογή στις μη απευθείας πτήσεις και με αποσκευή στην τιμή.

mers

Member
Πήρε κάνεις wizz για την πτήση στο Ντουμπάι να δούμε τι γίνεται; Δεν έχουν κ τηλέφωνο παναθεμα τους. Λέτε να την μεταφέρουν μετά τα μεσάνυχτα;; Στο site με προτρέπει να κάνω check in σαν να μη συμβαίνει του.
Καλησπέρα, είδα ότι είχες κλείσει με wizz για Ντουμπάι. Αν μπορείς να μου στείλεις πληροφορίες σε παρακαλώ, γιατί μπαίνω στο site και δεν μου βγάζει ότι έχει καθόλου από Ελλάδα , μόνο από άλλες χώρες. Σευχαριστω πολυ

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Καλησπέρα, είδα ότι είχες κλείσει με wizz για Ντουμπάι. Αν μπορείς να μου στείλεις πληροφορίες σε παρακαλώ, γιατί μπαίνω στο site και δεν μου βγάζει ότι έχει καθόλου από Ελλάδα , μόνο από άλλες χώρες. Σευχαριστω πολυ
Έχει διακοπεί το δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι απο τον Απρίλιο.Εμείς κλείσαμε για τον περασμένο Μάρτιο και φαινόταν στο σύστημα η επικείμενη λήξη προ πολλού.

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Έχει διακοπεί το δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι απο τον Απρίλιο.Εμείς κλείσαμε για τον περασμένο Μάρτιο και φαινόταν στο σύστημα η επικείμενη λήξη προ πολλού.
Εν τω μεταξύ το ερώτημά σου είναι off topic..

mers

Member
Σευχαριστω...κατάλαβα..έχουμε καμία επιλογή οικονομική μήπως?
Εν τω μεταξύ το ερώτημά σου είναι off topic..

mers

Member
Ω μια χαρα, εβαλα και εναν κωδικο promo που βρηκα και μου το εκανε 8 δολλαρια 5gb.
Σε ευχαριστώ πολύ
Ω μια χαρα, εβαλα και εναν κωδικο promo που βρηκα και μου το εκανε 8 δολλαρια 5gb.
Σε ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάω Ντουμπάι με την οικογένειά, έχετε καμία ιδέα για φθηνά αεροπορικά πού να κοιτάξω? Ακόμα και για Αμπου Ντάμπι και να πάω από εκεί Ντουμπάι μετά αν συμφέρει. Παρακαλώ για την βοήθεια σας, όποιος έχει πάει και μπορεί να βοηθήσει

thalia tsif

Member
Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να πάω Ντουμπάι με την οικογένειά, έχετε καμία ιδέα για φθηνά αεροπορικά πού να κοιτάξω? Ακόμα και για Αμπου Ντάμπι και να πάω από εκεί Ντουμπάι μετά αν συμφέρει. Παρακαλώ για την βοήθεια σας, όποιος έχει πάει και μπορεί να βοηθήσει
Είχα πετάξει με wizz air..έχει από αθηνα ή αν εισαι απο Θεσσαλονίκη έχει κ από Σοφια

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.025
Μέλη
39.742
Νεότερο μέλος
vasostergiou67

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom