Κατάρ Ντόχα - Doha Qatar - Stopover

manosb7

Member
Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου, πάνε κ 4 χρόνια. Θυμάμαι όμως ότι δεν ήταν πολλά, γενικά είναι κοντά στο κέντρο το αεροδρόμιο, 5-10 λεπτά έκανε το ταξί.

Υπήρχαν κ κάποια οργανωμένα tour που σε παίρνουν από το αεροδρόμιο κ σε γυρνάνε πίσω. Κάνουν 2-3 ώρες αποσο θυμάμαι αλλά δεν βόλευαν οι ώρες. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα αυτά τα tour. Ψαχτο αν θες.
Τα χω ψάξει αλλά όλα μου βγάζουν 6 ώρες τουλάχιστον διαθεσιμότητα. Εμείς έχουμε γύρω στις 5 ώρες. Μην έχουμε κ το άγχος. Να πάμε κ να έρθουμε την ώρα που θέλουμε και ότι ψιλοδουμε. Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!

Terra2012

Member
Καλησπέρα...θα ήθελα την αποψη σας και την βοήθεια σας
Θέλω να κλείσω εισητηρια με Qatar για Βιετνάμ
Έχω 2 επιλογές που με βολεύουν...
1.Αναχωρηση από Αθήνα 19.00 και άφιξη Ντόχα. 00.15 . αναμονή 1 ώρα και 35 λεπτά αεροδρόμιο και μετά πτήση για Ανόι
2.Αναχωρηρη από Αθήνα 19.00 και άφιξη Ντόχα πάλι 00.15 και αναμονή 9 ώρες στο αεροδρόμιο

Η πρώτη επιλογή(που είναι και πιο ακριβή)είναι φυσικά η πιο βολική αλλά αναρωτιέμαι αν θα προλάβω με την τοση μικρή αναμονή ... βγαίνει; γιατί από ότι ακούω είναι και μεγάλο το αεροδρόμιο της Ντόχα...αν καθυστερήσει και λίγο από Αθήνα να φύγει; ακόμη πιο δύσκολα..
Η δεύτερη επιλογή είναι ίσως πιο safe..και πιο φθηνή... αλλά τι κάνω 9 ώρες μέσα στην νύχτα παιδιά στο αεροδρόμιο;;
Έχετε ανάλογη εμπειρία;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.197
Μέλη
39.917
Νεότερο μέλος
anargk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα