Κατάρ Ντόχα - Doha Qatar - Stopover

manosb7

Member
Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου, πάνε κ 4 χρόνια. Θυμάμαι όμως ότι δεν ήταν πολλά, γενικά είναι κοντά στο κέντρο το αεροδρόμιο, 5-10 λεπτά έκανε το ταξί.

Υπήρχαν κ κάποια οργανωμένα tour που σε παίρνουν από το αεροδρόμιο κ σε γυρνάνε πίσω. Κάνουν 2-3 ώρες αποσο θυμάμαι αλλά δεν βόλευαν οι ώρες. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα αυτά τα tour. Ψαχτο αν θες.
Τα χω ψάξει αλλά όλα μου βγάζουν 6 ώρες τουλάχιστον διαθεσιμότητα. Εμείς έχουμε γύρω στις 5 ώρες. Μην έχουμε κ το άγχος. Να πάμε κ να έρθουμε την ώρα που θέλουμε και ότι ψιλοδουμε. Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!

Terra2012

Member
Καλησπέρα...θα ήθελα την αποψη σας και την βοήθεια σας
Θέλω να κλείσω εισητηρια με Qatar για Βιετνάμ
Έχω 2 επιλογές που με βολεύουν...
1.Αναχωρηση από Αθήνα 19.00 και άφιξη Ντόχα. 00.15 . αναμονή 1 ώρα και 35 λεπτά αεροδρόμιο και μετά πτήση για Ανόι
2.Αναχωρηρη από Αθήνα 19.00 και άφιξη Ντόχα πάλι 00.15 και αναμονή 9 ώρες στο αεροδρόμιο

Η πρώτη επιλογή(που είναι και πιο ακριβή)είναι φυσικά η πιο βολική αλλά αναρωτιέμαι αν θα προλάβω με την τοση μικρή αναμονή ... βγαίνει; γιατί από ότι ακούω είναι και μεγάλο το αεροδρόμιο της Ντόχα...αν καθυστερήσει και λίγο από Αθήνα να φύγει; ακόμη πιο δύσκολα..
Η δεύτερη επιλογή είναι ίσως πιο safe..και πιο φθηνή... αλλά τι κάνω 9 ώρες μέσα στην νύχτα παιδιά στο αεροδρόμιο;;
Έχετε ανάλογη εμπειρία;

Terra2012

Member
Καλησπέρα...θα ήθελα την αποψη σας και την βοήθεια σας
Θέλω να κλείσω εισητηρια με Qatar για Βιετνάμ
Έχω 2 επιλογές που με βολεύουν...
1.Αναχωρηση από Αθήνα 19.00 και άφιξη Ντόχα. 00.15 . αναμονή 1 ώρα και 35 λεπτά αεροδρόμιο και μετά πτήση για Ανόι
2.Αναχωρηρη από Αθήνα 19.00 και άφιξη Ντόχα πάλι 00.15 και αναμονή 9 ώρες στο αεροδρόμιο

Η πρώτη επιλογή(που είναι και πιο ακριβή)είναι φυσικά η πιο βολική αλλά αναρωτιέμαι αν θα προλάβω με την τοση μικρή αναμονή ... βγαίνει; γιατί από ότι ακούω είναι και μεγάλο το αεροδρόμιο της Ντόχα...αν καθυστερήσει και λίγο από Αθήνα να φύγει; ακόμη πιο δύσκολα..
Η δεύτερη επιλογή είναι ίσως πιο safe..και πιο φθηνή... αλλά τι κάνω 9 ώρες μέσα στην νύχτα παιδιά στο αεροδρόμιο;;
Έχετε ανάλογη εμπειρία;
Κάποιος που γνωρίζει;;;

Terra2012

Member
Γιατί δεν βγαίνετε μία βόλτα στην Ντόχα?
Γιατί θα είναι μετά τα μεσάνυχτα.... φτάνει σχεδόν 01.00 πμ...
Απλά έλεγα αν κάποιος έιχε πτήση από Αθήνα με stopover 90' λεπτών και πρόλαβε την επόμενη πτήση.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Απλά έλεγα αν κάποιος έιχε πτήση από Αθήνα με stopover 90' λεπτών και πρόλαβε την επόμενη πτήση.
Δε γνωρίζω το αεροδρόμιο της Ντόχα, αλλά θα με τρόμαζε σε τέτοιου είδους πτήση (έλεγχοι, διαβατήρια κτλ) να έχω όλα κι όλα 90 λεπτά διαθέσιμα.
Ναι μεν είναι ενιαίο το εισιτήριο και σε εξασφαλίζει, αλλά...

Terra2012

Member
Δε γνωρίζω το αεροδρόμιο της Ντόχα, αλλά θα με τρόμαζε σε τέτοιου είδους πτήση (έλεγχοι, διαβατήρια κτλ) να έχω όλα κι όλα 90 λεπτά διαθέσιμα.
Ναι μεν είναι ενιαίο το εισιτήριο και σε εξασφαλίζει, αλλά...
Ναι...και μένα με τρομάζει..έχω ακούσει ότι είναι και μεγάλο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.198
Μέλη
39.919
Νεότερο μέλος
ohmygeez

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom