Ισπανία Ξενοδοχείο στη Μαδρίτη;;;;

anikoum

Member
Μηνύματα
54
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Κυανή Ακτή
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος
Kαλησπέρα παιδιά:cool:
μήπως γνωρίζετε κάποιο ξενοδοχείο κεντρικό 3 ή 4* και σχετικά οικονομικό στη Μαδρίτη για τριημεράκι?
 

shadow88

Member
Μηνύματα
185
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..

katsapleouras

Member
Μηνύματα
90
Likes
48
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Παιδια θελω την βοηθεια σας παρακαλω.Το Νοεμβρη θα μεινω 2 βραδια Μαδριτη και εχω καταλήξει στα παρακατω τρια ξενοδοχεια:Hotel Mediodia, Ayre Gran Hotel Colón, και το Celuisme Florida Norte.Ποιο να επιλεξω.Η τιμη ειναι ειναι η ιδια και αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι κοντα με τα βασικα αξιοθεατα (οι μετακίνηση μου θα βασιζεται στο μετρο) και η περιοχη ασφαλης.Αν εχει μεινει και κανενας σε αυτα θα βοηθουσε πραγματικα.Ευχαριστω
 

athina73

Member
Μηνύματα
92
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο ακόμη
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Στο Ayre gran hotel έμεινα τελικά όταν πήγα Μαδρίτη!το ξενοδοχείο ήταν πάρα πολύ καλό,η στάση του μετρό πολύ κοντά αλλά για να πας στο κέντρο,στη sol δηλαδή έπρεπε να κάνεις αλλαγή γραμμής κι'αυτό είναι κουραστικό και χρονοβόρο γιατί μετά από πολύωρο περπάτημα είναι δύσκολο να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες στο μετρό,να αλλάζεις αποβάθρες και να περιμένεις τρένα!!δες μήπως βρείς κάτι πιο βολικό,αν πάλι σε εξυπηρετεί αυτό σου λέω ότι τα δωμάτια αυτού του ξενοδοχείου ήταν και πολύ όμορφα και πεντακάθαρα!καλά να περάσεις!
 

athina73

Member
Μηνύματα
92
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο ακόμη
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Όσον αφορά την περιοχή μια χαρά μας φάνηκε!είναι πάνω σε ένα μεγάλο αυτοκινητόδρομο κατι σαν τη συγγρού τη δική μας και αφού το μετρό είναι ακριβως απέναντι δεν διατρέχεις κινδυνο!γύρω από το ξενοδοχείο δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα!μπορείσ να πας με τα πόδια στο retiro μόνο για βόλτα!
 

blaky23

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΤΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη - ΠΕΡΟΥ
Πέρυσι που πήγα στη Μαδρίτη έμεινα στο Vincci Capitol στην Gran Via δίπλα στη στάση μετρό Calao. Είναι στο κέντρο, 10' από Plaza Mayor. Πολύ ωραίο ξενοδοχείο με καλό πρωινό. Το site: Hoteles Vincci. Los mejores hoteles en Madrid centro
Για φαγητό συμφωνώ με την latina για το museo jamon. Καλό φαγητό, οικονομικό και παραδοσιακό περιβάλλον.
 

voulina

Member
Μηνύματα
143
Likes
91
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Εγώ έμεινα το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Regina Hotel (Hotel Regina Madrid | Web Oficial | Mejor Precio Garantizado), δίπλα στην Puerta del Sol, το οποίο είναι κεντρικό και περιποιημένο και μας βόλεψε πολύ. Εμείς είχαμε κάνει την κράτηση πολύ νωρίς και πληρώσαμε γύρω στα 50? το δίκλινο, για τον Απρίλιο όμως βλέπω ότι η τιμή είναι γύρω στα 100?.. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την τιμή στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης και εστιατόριο όπου φάγαμε πεντανόστιμη αυθεντική παέγια, οπότε ακόμα και αν μείνεις αλλού, αξίζει να πας τουλάχιστον για φαγητό. Επίσης, πολύ καλά και σε καλές τιμές φάγαμε στο εστιατόριο La Chulapa (http://www.lachulapa.com), που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με το ξενοδοχείο. Τέλος, στα Museo del jamon (Museo del Jamn Los museos ms sabrosos de Madrid Comida tpica espaola) που υπάρχουν παντού μπορείς να φας ή να πάρεις σε πακέτο νοστιμότατα και φθηνά σάντουιτς με τυρί, χαμόν κ.ά. για πρωινό ή ενδιάμεσο σνακ.
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πήγα κι εγώ τον περασμένο Νοέμβριο και έμεινα εδώ www.hostaladriano.com είναι πολύ περιποιημένη πανσιόν και πεντακάθαρη 1 λεπτό από την Puerta del Sol με τα πόδια. Γενικά αν μένεις κοντά στη Sol πας παντού με τα πόδια παρόλο που το μετρό είναι στα πόδια σου. Η Plaza Mayor, τα μουσεία, η περιοχή Latina που έχει πολλά tapas (είναι και λίγο τουριστική βέβαια) καθώς και η περιοχή Chueca που εμένα μου άρεσε τρομερά (γεμάτη μπαράκια και μικρά μαγαζάκια με φοβερά τάπας) είναι από το ξενοδοχείο 10-15 λεπτά περπάτημα, εμείς το κάναμε πολύ άνετα ακόμα και μετά από λίτρα κρασιού που είχαμε πιεί. Γενικά η Μαδρίτη είναι πολύ ζωντανή μέχρι αργά το βράδυ και περπατάς άνετα παντού έχει κόσμο. Όσο για το φαγητό θα συμφωνήσω οτι το Museo del jamon είναι μια καλή λύση για κάτι γρήγορο θα προτείνω όμως και ένα μαγαζί που κυριολεκτικά το λατρέψαμε το Bodega La Ardosa( www.laardosa.es ) ένα πολύ παλιό αυθεντικό τάπας bar γεμάτο ασφυκτικά από ντόπιους χωρίς κατάλογο μετεφρασμένο με φοβερά μεζεδάκια. Εμείς κοιτούσαμε τι τρώγαν οι άλλοι κι ότι μας άρεσε το παραγγέλναμε δείχνοντας το. Επίσης για κάποιον που τρώει φρέσκα κι άγρια μανιτάρια οπωσδήποτε το Cisne Azul ( El Cisne Azul Madrid ) τα σερβίρουν μαζί με αυγό τηγανητό σε μαντέμι κι έχουν διάφορες ποικιλίες. Τέλος κοντά στα μουσεία υπάρχει κι μια γαλικιανή ταβέρνα Taberna Maceiras με απίστευτα θαλασσινά (τέλειους πετροσωλήνες) και ρύζι με θαλασσινά που η ατομική μερίδα είναι χαλαρά για δύο άτομα. Γενικά είναι πολύ οικονομικό μαγαζί και έχει και ωραία διακόσμηση.
 
Last edited by a moderator:

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τέλος κοντά στα μουσεία υπάρχει κι μια γαλικιανή ταβέρνα Taberna Maceiras με απίστευτα θαλασσινά (τέλειους πετροσωλήνες) και ρύζι με θαλασσινά που η ατομική μερίδα είναι χαλαρά για δύο άτομα. Γενικά είναι πολύ οικονομικό μαγαζί και έχει και ωραία διακόσμηση.
Στο εστιατόριο αυτό φάγαμε και εμείς και ήταν το καλύτερό μας γεύμα στη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Ισπανία, τον Αύγουστο του 2010.

Παραθέτω σχετικό απόσπασμα από τη σχετική ταξιδιωτική μου ιστορία: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%ED%F4%F1%E9%EA%DE-%E9%F3%F0%E1%ED%DF%E1.html

Το εστιατόριο που θέλαμε να πάμε άνοιγε στις 20.30 και ήταν μια γωνία απόσταση. Πήγαμε στις εννέα παρά είκοσι και προλάβαμε ένα από τα τελευταία τραπεζάκια, καθώς είχε ήδη σχεδόν γεμίσει. Οι πελάτες ήταν κυρίως Ισπανοί, αλλά δεν έλειπαν και οι τουρίστες. Ξύλινα, σχετικά χαμηλά, αλλά άνετα τραπεζάκια με επίσης χαμηλά σκαμπό χωρίς πλάτη. Στο βάθος η κουζίνα και μια πινακίδα πάνω από την μπάρα η οποία δήλωνε ότι δε σερβίρεται κόκα κόλα!!

Η κουζίνα του ήταν γαλικιακή και αφού μελετήσαμε τον κατάλογο, μας είπαν και τα πιάτα ημέρας από τα οποία και τελικά διαλέξαμε. Το ένα πιάτο (ζουμερό ρύζι με χταπόδι, σερβιρισμένο σε ένα σκεύος σαν μικρή βαθιά σουπιέρα) ήταν αρκετά καλό και το άλλο (φιλέτο μπακαλιάρου γεμιστό με γαρίδες και τυρί, ξαπλωμένο μέσα σε μια πεντανόστιμη κόκκινη σαλτσούλα στην οποία επίσης «κολύμπαγαν» αχιβαδούλες και μύδια), ήταν απλά υπέροχο. Για ορεκτικό πήραμε patatas bravas, με χειροποίητη πικάντικη κόκκινη σάλτσα και σκορδάτη μαγιονέζα. Οι μπύρες πηγαινοέρχονταν, το φαγητό ήταν καταπληκτικό, το σέρβις πολύ καλό, το περιβάλλον όμορφο και ο λογαριασμός στο τέλος πολύ λογικός. Το εστιατόριο λέγεται Taberna Maceiras (Huertas 66) και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είχε μακράν το καλύτερο φαγητό που δοκιμάσαμε κατά την παραμονή μας στην Ισπανία
 
Last edited by a moderator:

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Κι εμείς εκείνο το βράδυ περπατήσαμε τη μισή Μαδρίτη για να χωνέψουμε , παραγγείλαμε το μισό κατάλογο. Παρατηρήσατε τις κατσαρόλες με το ρύζι? Ήταν για ένα άτομο και κόστιζαν 7 ευρώ!!!
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κι εμείς εκείνο το βράδυ περπατήσαμε τη μισή Μαδρίτη για να χωνέψουμε , παραγγείλαμε το μισό κατάλογο. Παρατηρήσατε τις κατσαρόλες με το ρύζι? Ήταν για ένα άτομο και κόστιζαν 7 ευρώ!!!
Τις επιμέρους τιμές δεν τις θυμάμαι. Θυμάμαι όμως ότι σκάσαμε στο φαί και στις μπύρες και ο λογαριασμός ήταν λογικότατος.
 

nikolakis12

Member
Μηνύματα
148
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
κως
καλησπερα κ απο μενα...εγω πηγα μαδριτη τον δεκεμβριο που μας περασε εμεινα σε αυτο το....Booking.com: ξενοδοχείο II Castillas Madrid, Μαδρίτη, Ισπανία - 1082 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! 80ε δικλινο με πρωινο....ειναι κεντρο κεντρο πιο κεντρο δεν γινετε...ολα στα ποδια σου,το μετρο στα 50μετρα στην gran via,πολυ καθαρο κ οικονομικοτατο....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.851
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom