Ηνωμένο Βασίλειο Ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρα,

Στην περιοχή Paddington, είναι καλά να μείνουμε; Είναι η μόνη που βγάζει νορμαλ τιμές.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλησπέρα,

Στην περιοχή Paddington, είναι καλά να μείνουμε; Είναι η μόνη που βγάζει νορμαλ τιμές.
Ναι, έχω μένει εκεί, κοντά στο Hyde park, σταθμός τρένων και μέτρο.

TrueStoryGr

New Member
Καλησπέρα! Μια γνώμη για αυτή την περιοχή. Ταξιδεύουμε οικογενειακώς (με 3 κορίτσια 7, 9 και 11 ετών) από 28/12 έως 3/1. Η τιμή που εχουμε βρει ειναι σχετικά καλή (2k για 6 βράδια)...

Καλησπέρα! Μια γνώμη για αυτή την περιοχή. Ταξιδεύουμε οικογενειακώς (με 3 κορίτσια 7, 9 και 11 ετών) από 28/12 έως 3/1. Η τιμή που εχουμε βρει ειναι σχετικά καλή (2k για 6 βράδια)...
Είχαμε μείνει στο Earl's Court που είναι λίγο πιο πάνω και μου άρεσε πάρα πολύ σαν περιοχή. Περπατώντας είχαμε φτάσει μέχρι την πινέζα που έχεις βάλει και νομίζω ήταν εξίσου καλά. Αν είναι και κοντά στη στάση του μετρό West Brompton όπου περνάει η District Line βολεύει πολύ για σύνδεση με το κέντρο.

Billouk

Member
Είναι ωραία περιοχή το Chelsea αν και έχω να παω πολλά χρόνια. Είναι κοντά το Battersea park που αξίζει μία βόλτα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.219
Μέλη
39.929
Νεότερο μέλος
kapaggi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom