• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ηνωμένο Βασίλειο Ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρα,

Στην περιοχή Paddington, είναι καλά να μείνουμε; Είναι η μόνη που βγάζει νορμαλ τιμές.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλησπέρα,

Στην περιοχή Paddington, είναι καλά να μείνουμε; Είναι η μόνη που βγάζει νορμαλ τιμές.
Ναι, έχω μένει εκεί, κοντά στο Hyde park, σταθμός τρένων και μέτρο.

TrueStoryGr

New Member
Καλησπέρα! Μια γνώμη για αυτή την περιοχή. Ταξιδεύουμε οικογενειακώς (με 3 κορίτσια 7, 9 και 11 ετών) από 28/12 έως 3/1. Η τιμή που εχουμε βρει ειναι σχετικά καλή (2k για 6 βράδια)...

Καλησπέρα! Μια γνώμη για αυτή την περιοχή. Ταξιδεύουμε οικογενειακώς (με 3 κορίτσια 7, 9 και 11 ετών) από 28/12 έως 3/1. Η τιμή που εχουμε βρει ειναι σχετικά καλή (2k για 6 βράδια)...
Είχαμε μείνει στο Earl's Court που είναι λίγο πιο πάνω και μου άρεσε πάρα πολύ σαν περιοχή. Περπατώντας είχαμε φτάσει μέχρι την πινέζα που έχεις βάλει και νομίζω ήταν εξίσου καλά. Αν είναι και κοντά στη στάση του μετρό West Brompton όπου περνάει η District Line βολεύει πολύ για σύνδεση με το κέντρο.

Billouk

Member
Είναι ωραία περιοχή το Chelsea αν και έχω να παω πολλά χρόνια. Είναι κοντά το Battersea park που αξίζει μία βόλτα!

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Εμείς κλείσαμε στο Lancaster Gate Hotel, τρίκλινο για 5 βράδια στα 777€. Νομίζω είναι αρκετά καλή τιμή.

Είναι ανάμεσα στην στάση μετρό Bayswater και Paddington. Η τοποθεσία είναι καλή;

meli90

Member
Παιδιά άποψη για holiday inn? Δεν εχω δει καποιο συγκεκριμενο αλλα μου ειπαν οτι οι τιμες του ειναι καλες.

mourohavlos

Member
Παιδιά άποψη για holiday inn? Δεν εχω δει καποιο συγκεκριμενο αλλα μου ειπαν οτι οι τιμες του ειναι καλες.
Όπως πάντα εξαρτάται από την τοποθεσία και την τιμή. Δες επίσης Pemier Inn και για λίγο πιο οικονομικά Travelodge

meli90

Member
Όπως πάντα εξαρτάται από την τοποθεσία και την τιμή. Δες επίσης Pemier Inn και για λίγο πιο οικονομικά Travelodge
Δεν έχω καταλαβει κατι για τα premier inn. Είναι μια σελιδα που μου βγαζει πολλες τοποθεσιες. Καλά καταλαβαινω; Ειναι λιγο μπερδεμένη η σελιδα τους.

jimp

Member
Δεν έχω καταλαβει κατι για τα premier inn. Είναι μια σελιδα που μου βγαζει πολλες τοποθεσιες. Καλά καταλαβαινω; Ειναι λιγο μπερδεμένη η σελιδα τους.
Εσύ θα γράψεις Λονδίνο, θα βάλεις ημερομηνίες και άτομα. Έπειτα θα ανοίξεις τον χάρτη να δεις που θέλεις και που μπορείς να αντέξεις να μείνεις οικονομικά στο Λονδίνο.

Ως αλυσίδα, όπως και τα Travelodge, Ibis, έτσι και τα premier Inn έχουν ξενοδοχεία σε διάφορες τοποθεσίες του Λονδίνου.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.228
Μέλη
39.934
Νεότερο μέλος
traveller9325_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom