mmagdalini
New Member
Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου!βρηκα και το ibis shepherds bush γυρω στα 700ευρω. Ειναι λιγο περιεργη περιοχη αλλα για ενα υπνο καλα δεν ειναιμια χαρά. και με τη brick lane μια ανάσα μακριά
;
Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου!βρηκα και το ibis shepherds bush γυρω στα 700ευρω. Ειναι λιγο περιεργη περιοχη αλλα για ενα υπνο καλα δεν ειναιμια χαρά. και με τη brick lane μια ανάσα μακριά
Και αρκετα travelodge βλεπω πως εχουν στην τιμη που ζητας.Καλησπέρα!! Ψάχνω ξενοδοχείο στο κέντρο(κοντα σε στάση μετρό) δίκλινο για τις ημερομηνίες 29/12-02/1 δηλαδή 4 βράδια , όσο πιο οικονομικό γίνεται και αξιοπρεπές.. Υπολόγιζα 100 ευρώ το βράδυ αλλά στο booking δεν υπάρχει τίποτα πόσο μάλλον να μου αρέσει κιόλας.. έχω απογοητευτεί λίγο
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων όσους βοηθήσουν![]()
ευχαριστώ παρα πολύ τα κοίταξα αλλά τις ημερομηνίες 31 και 1 ειναι 100 και 150 λίρες την ΒραδιάH λύση απελπισίας θα είναι πάντα τα easyhotels. Το να θες και να σου αρέσουν όμως είναι πολυτέλεια με αυτό το ποσό. Κρεβάτι και μπάνιο πληρώνεις μόνο, αλλά με 100 ευρω το βράδυ Πρωτοχρονιάτικα δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.
http://bookings.easyhotel.com/Booking/EHOTBookHotel.asp?SD=23801287620151011225730
Σε ευχαριστώ παρα πολύ jim!! Έκλεισα αυτό στο royal park , καλή περιοχή δεν είναι?Και αρκετα travelodge βλεπω πως εχουν στην τιμη που ζητας.
Καπου περισσοτερο προς κεντρο δεν βρηκες;ευχαριστώ παρα πολύ τα κοίταξα αλλά τις ημερομηνίες 31 και 1 ειναι 100 και 150 λίρες την Βραδιά
Σε ευχαριστώ παρα πολύ jim!! Έκλεισα αυτό στο royal park , καλή περιοχή δεν είναι?
που λες βολεύει καλύτερα?? είχε μείνει ένας φίλος και μου είπε οτι ειναι καλα και έχει μετρό δίπλα...Καπου περισσοτερο προς κεντρο δεν βρηκες;
Καλα μετρο εχει αλλα θες κανενα μισαωρο μεχρι π.χ piccadilly.που λες βολεύει καλύτερα?? είχε μείνει ένας φίλος και μου είπε οτι ειναι καλα και έχει μετρό δίπλα...
Καλημέρα,Καλημέρα, έχει μείνει κάποιος στο Shaftesbury Hyde Park International;
ή στο London Central City Road Hotel;
Κυρίως όμως μ' ενδιαφέρει το πρώτο...
Ευχαριστώ.