ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ

coccobill

Member
Μηνύματα
326
Likes
347
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Γιατι, ρε παλικαρια, να μην τρεχουν σε βουνα και σε λαγκαδια? ( Αν υποθεσουμε, δηλαδη, οτι τις εξοχες της Τοσκανης μπορουμε να τις περιγραψουμε ετσι. )
Εκτος του οτι θα ειναι νεονυμφοι, θα τους συμβει κι αλλο κακο? :rolleyes:
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Γιατι, ρε παλικαρια, να μην τρεχουν σε βουνα και σε λαγκαδια? ( Αν υποθεσουμε, δηλαδη, οτι τις εξοχες της Τοσκανης μπορουμε να τις περιγραψουμε ετσι. )
Εκτος του οτι θα ειναι νεονυμφοι, θα τους συμβει κι αλλο κακο? :rolleyes:
Μεγαλυτερο οχι:bleh::bleh::bleh:
Με εξαιρεση τις φωτεινες περιπτωσεις που τα παντα οργανωνονται με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας και το ζευγαρι απλα ξυνεται, συνηθως οι προετοιμασιες του γαμου σημαινουν πολυ τρεξιμο και αγχος. Μια και ζουμε σε καιρους χαλεπούς, μια χαλαρωση ειναι οτι πρεπει για το μετά.
 

hypatia

Member
Μηνύματα
74
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Southern Italy
Ταξίδι-Όνειρο
Σεράγεβο, Λίβανος, Περού
Το προτείνανε κανα δυο αλλα δε βλέπω να γίνεται συζήτηση ενώ είναι εμφανές οτι πρόκειται για την πιο καλή λύση!
Μάλτα!!!

[IMGA="valletta"][/IMGA]

Είναι μέσα στα πλαίσια αυτών που ζητάνε!!! Αν και είχα πάει στα 12 (πριν 10 χρόνια δλδ γι'αυτό και δεν την έχω στο χάρτη) θυμάμαι ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον το μέρος. Ολίγον εξωτικό αφού μιλάμε και για honeymoon;). Όχι τραγικά τουριστικό όπως πχ. η Τυνησία και γενικα θυμάμαι μια σχετική ποιότητα σε όλα. Και τέλος, ακριβώς στο budget τους και μέσα σε 5 μέρες μπορείς να δεις 2-3 πραγματα ενδιαφέροντα αλλα και να χαλαρώσεις. Ελπίζω μέσα σε 10 χρόνια να μην έχουν αλλάξει τραγικά τα πράγματα και προτείνω μπαρούφες στους ανθρώπους.

Όπως το βλεπω εγώ, πολύ ωραία είναι και η Κωνσταντινούπολη και η Βαρκελώνη, ακόμα και το Βερολίνο εμένα το βραδάκι στο Mitte ρομαντικο μου φανηκε αλλα εδώ υπάρχουν άλλα δεδομένα. Οι ανθρωποι θα θέλουν να ξεκουραστουν (φανταζομαι) και όχι να τρέχουν απ'την Αγια Σοφιά στο Istanbul Modern και απ'το Park Guell στο μουσείο του Picasso (εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρουν αυτά και απλά θέλουν να βολτάρουν). Οσο για κάτι Τοσκανες και Κροατιες-Σλοβενίες, αυτα δε γίνονται σε 5 μέρες και με αυτό το budget (εγώ ένα road trip Aλβανία οργανώνω και μου βγαινει η πίστη! 10 μερες με πολυυυυυυυυύ ζόρι).
Οι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες συντεταγμένες στο τραπέζι και πιστεύω οτι 5 μέρες λίγο Βαλέττα, λίγο Μεδίνα, λίγο Γκότζο μια χαρά θα περάσουν και θα πάνε και τη θαλασσίτσα τους!Και αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα και μπορεί να βοηθήσει πιο συγκεκριμένα, ας το κάνει γτ μου φαίνεται οτι ταιριάζει πολύ στην περίπτωση. Αυτά!

και καλά στέφανα:clap:
 
Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εχουν παει Σαντορινη ειπε νομιζω.
Εμενα μου αρεσει η ιδεα της Λισσαβονας-Παρισιου-Πραγας .
Πολεις ρομαντικες ..προσφερουν ευκαιριες για χαλαρωση αλλα και για δραστηριοτητες.
Ειπε ομως οτι ο συντροφος της δεν πολυγουσταρει αεροπλανα.
Εν τοιαυτη περιπτωση θα πρεπει να περιοριστειτε Ελλαδα ή να πατε με καραβι Βενετια και να ...δειτε και λιμνες Κομο-Ματζορε κλπ(θα ειναι ωραια το Μαιο).
Δε νομιζω ομως οτι φτανουν 5 μερες για ολα αυτα (+ καραβι).
Δεν μπορειτε να αυξησετε τις μερες καθολου?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.844
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom