kabamarou
Member
Κάνε αν θέλεις μια προσπάθεια και στο chat της Ryan μήπως το αλλάξουν https://help.ryanair.com/hc/en-gb/articles/16116483455505-Let-s-Chat
σ'ευχαριστω πολύ.Καλημέρα! Γίνεται, ναι, εγω έτσι συνήθως το κάνω για να μην στριμώχνω τα πάντα στην επιστροφή σε ένα σακίδιο αλλά να έχω και ένα δεύτερο μικρότερο συνήθως μαζί μου για το περπατημα και τη βόλτα μεχρι να μπω αεροπλάνο στην επιστροφή... Δεν φαίνεται η επιλογή στη διαχείρηση της κράτησης; Και συνήθως το κάνω μέρες μετά την αρχική κρατηση θυμάμαι! Σκόπευα να το κάνω και τώρα που έχω μια πτήση για τον Ιούνιο! Θα μπω να δω... Στην εφαρμογή του κινητού που το κοιταξα μόλις δίνει την επιλογή να προσθέσεις αποσκευή σε μία από τις 2 πτήσεις.
View attachment 495276
Εάν η κράτηση σου είναι με Ryanair και έχεις αγοράσει θέση μπορείς να κάνεις νωρίτερα check in έως και 60 μέρες πριν, εάν θυμάμαι καλά.Η πτήση μου είναι τον Αύγουστο μπορώ να κάνω από τώρα check in; Επειδή έχω χρόνια να ταξιδέψω, είναι η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου που την κάναμε στο αεροδρόμιο αλλά τώρα γίνεται μέσω της εφαρμογής; Και αφού το κάνω αυτό, πάω κατευθείαν για τον έλεγχο βαλιτσών στο αεροδρόμιο;
Ναι, λογικά έχω αγοράσει θέση, γιατί στην κράτηση που πλήρωσα διάλεξα θέση. Ευχαριστώ πολύ, θα καθίσω αύριο να το συμπληρώσω με την ηρεμία μου.Εάν η κράτηση σου είναι με Ryanair και έχεις αγοράσει θέση μπορείς να κάνεις νωρίτερα check in έως και 30 μέρες πριν, εάν θυμάμαι καλά.
Εάν δεν έχεις αγοράσει θέση κάνεις check in 24 ώρες πριν την πτήση.
Εάν έχεις αγοράσει παραδοτέα βαλίτσα πηγαίνεις στο γκισέ για να την παραδώσεις.
Εάν έχεις μόνο χειραποσκευή πηγαίνεις κατευθείαν στον έλεγχο χειραποσκευών.
Στην Ryanair είναι υποχρεωτικό το ηλεκτρονικό check in πριν φτάσεις στο αεροδρόμιο γιατί αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο. Το boarding pass το κατεβάζεις στην εφαρμογή της Ryanair και το δείχνεις από κινητό σου ή το κατεβάζεις σε αρχείο pdf και το εκτυπώνεις για περισσότερη ασφάλεια.
Εγώ το στέλνω το αρχείο και στο email μου.
Εάν ταξιδεύεις τον Αύγουστο δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις από τώρα check in. Κάντο μια εβδομάδα πριν όταν θα είσαι σίγουρη με τι ταξίδιωτικό έγγραφο θα ταξιδέψεις. Στο λέω γιατί π.χ. εάν χάσεις την ταυτότητα σου και εκδώσεις νέα δεν μπορείς να την αλλάξεις μόνη σου και πρέπει να μιλήσεις στο chat για να στην αλλάξουν.Ναι, λογικά έχω αγοράσει θέση, γιατί στην κράτηση που πλήρωσα διάλεξα θέση. Ευχαριστώ πολύ, θα καθίσω αύριο να το συμπληρώσω με την ηρεμία μου.