Γενικά Φινλανδία Οδικώς Θεσσαλονίκη - Φινλανδία

liisa t

New Member
Καλησπέρα!

Ξεκινάω την άλλη Κυριακή από Θεσσαλονίκη για Φινλανδία. Λεωφορείο και τρένο οι επιλογές καθώς δεν υπάρχει καλό αμάξι και επίσης δεν θέλω να μπω σε αεροπλάνο δυστυχώς. Υπάρχει κανείς που έχει κάνει κάποια κομματια από αυτό το ταξίδι να βοηθήσει με ιδέες για τη μεταφορά και τις συνδέσεις των πόλεων;

connosp

Member
Καλησπέρα!

Ξεκινάω την άλλη Κυριακή από Θεσσαλονίκη για Φινλανδία. Λεωφορείο και τρένο οι επιλογές καθώς δεν υπάρχει καλό αμάξι και επίσης δεν θέλω να μπω σε αεροπλάνο δυστυχώς. Υπάρχει κανείς που έχει κάνει κάποια κομματια από αυτό το ταξίδι να βοηθήσει με ιδέες για τη μεταφορά και τις συνδέσεις των πόλεων;
Ξεκίνα με https://www.rome2rio.com/ kai κάνε πλάνο.

paefstra

Member
Κατεβασε την εφαρμογη flixbus και βαλε αφετηρια απο Θεσσαλονικη μεχρι Ταλιν. Θελει 3 εικοσιτετραωρα βεβαια, αρκετες αλλαγες λεωφορειων αλλα ειναι πολυ τακτοποιημενο το πως πας και σχετικα λογικη τιμη. Μετα περνας απεναντι Ελσινκι με το πλοιο.

georgi d

Member
Καλησπέρα!

Ξεκινάω την άλλη Κυριακή από Θεσσαλονίκη για Φινλανδία. Λεωφορείο και τρένο
Θα βάλω λίγες πληροφορίες για τρένα όμως για αυτήν την Κυριακή δεν θα πρέπει να έχουν εισιτήρια. Γράφω γιατί ταξίδια με λεωφορεία δεν θέλω να κάνω. Όταν θα είμαι πολύ κουρασμένος τότε μπορεί και να κοιμηθώ.

Ας πάμε από Βουδαπέστη και μετά βλέπουμε.
Βουδαπέστη - Βαρσοβία ( 14 ώρες) όμως αυτά που βρήκα είναι ακριβά, 60 €.

Βαρσοβία - Βίλνιους(8 ώρες και 30 λεπτά, αυτά τα δύο κράτη έχουν μεταξύ τους 1 ώρα διαφορά ) με μόνο ένα εστιατόριο απλώς κατεβαιουμε στα σύνορα και πάμε από το ένα τρένο στο άλλο. Τιμή εισιτηρίου μόνο 25 €.
Train schedules and tickets | LTG Link εδώ βρήκα άκρη με τα εισιτήρια που έχουν 25€

Buy a ticket εδώ είναι το δεύτερο με 25 € όμως προς το παρόν εκεί άκρη δεν βρήκα.

Βίλνιους-Ρίγα - Ταλίν (11 ώρες) το ίδιο μόνο ένα εισιτήριο με 39 € απλώς πάλι στα σύνορα αλλάζουμε το τρένο.

| Elron για εισιτήρια προς Ταλίν με 39€ εδώ.

Από ότι γράφουν είναι εύκολο. Πάντα στην θεωρία όλα είναι εύκολα. Πρέπει να δούμε τις ώρες που αναχωρούν.

Επάνω τα τρία λινκ που θα βρούμε τα εισιτήρια με 25 και 39 €.
Τα λάθη που μπορεί να κάνω εδώ θα μας τα διορθώσουν τα παιδιά του φόρουμ.

Έχουμε ακόμα Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη.

Last edited:

connosp

Member
Θα βάλω λίγες πληροφορίες για τρένα όμως για αυτήν την Κυριακή δεν θα πρέπει να έχουν εισιτήρια. Γράφω γιατί ταξίδια με λεωφορεία δεν θέλω να κάνω. Όταν θα είμαι πολύ κουρασμένος τότε μπορεί και να κοιμηθώ.

Ας πάμε από Βουδαπέστη και μετά βλέπουμε.
Βουδαπέστη - Βαρσοβία ( 14 ώρες) όμως αυτά που βρήκα είναι ακριβά, 60 €.

Βαρσοβία - Βίλνιους(8 ώρες και 30 λεπτά, αυτά τα δύο κράτη έχουν μεταξύ τους 1 ώρα διαφορά ) με μόνο ένα εστιατόριο απλώς κατεβαιουμε στα σύνορα και πάμε από το ένα τρένο στο άλλο. Τιμή εισιτηρίου μόνο 25 €.
Train schedules and tickets | LTG Link εδώ βρήκα άκρη με τα εισιτήρια που έχουν 25€

Buy a ticket εδώ είναι το δεύτερο με 25 € όμως προς το παρόν εκεί άκρη δεν βρήκα.

Βίλνιους-Ρίγα - Ταλίν (11 ώρες) το ίδιο μόνο ένα εισιτήριο με 39 € απλώς πάλι στα σύνορα αλλάζουμε το τρένο.

| Elron για εισιτήρια προς Ταλίν με 39€ εδώ.

Από ότι γράφουν είναι εύκολο. Πάντα στην θεωρία όλα είναι εύκολα. Πρέπει να δούμε τις ώρες που αναχωρούν.

Επάνω τα τρία λινκ που θα βρούμε τα εισιτήρια με 25 και 39 €.
Τα λάθη που μπορεί να κάνω εδώ θα μας τα διορθώσουν τα παιδιά του φόρουμ.

Έχουμε ακόμα Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη.
Λεωφορειακή Γραμμή Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη - Λεωφορειακή γραμμή Θεσσαλονίκη - Σκόπια - Βελιγράδι - Βουδαπέστη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.105
Μέλη
39.861
Νεότερο μέλος
Afroditibr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom