• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Οικονομική λύση για εξωτικό, ταξίδι μέλι!!!

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Φυσικά και με βοηθάνε!! Ευχαριστώ πολύ! Εμείς θα έχουμε 10 μέρες maximum μαζί με το πήγαινε έλα. Όσο για τη διαμονή εγώ θέλω καλύβες αλλά ο καλός μου air condition και jacuzzi.. θα τα βρούμε, που θα πάει!!! ;)

gatath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Φυσικά και με βοηθάνε!! Ευχαριστώ πολύ! Εμείς θα έχουμε 10 μέρες maximum μαζί με το πήγαινε έλα. Όσο για τη διαμονή εγώ θέλω καλύβες αλλά ο καλός μου air condition και jacuzzi.. θα τα βρούμε, που θα πάει!!! ;)
Στο Σαμούι μείναμε σε ενα ξενοδοχείο με Μπανγκαλοους. Καινούριο (άνοιξε το 2011), κομψό αλλά λιτό. Η ρεσεψιόν να φανταστείς ειναι σε ανοιχτό χώρο! Πιθανόν να καλύπτει τα γούστα και των δύο σας. Κυριλέ αλλά σου αφήνει και μια αίσθηση πιο εξωτική. Η θάλασσα όμως μπροστά στο ξενοδοχείο είναι πάρα πολύ ρηχή οπότε πηγαίναμε αλλού για μπάνιο (έτσι κι αλλιώς δεν μας αρέσει να καθόμαστε σε ενα μέρος) ή βουτούσαμε στην πισίνα (η οποία δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά έχει και σημεία με υδρομασάζ για τον καλό σου!) Επίσης, τα δωμάτια είναι μικρά και είναι στην άκρη της Chaweng οπότε θα έχεις λίγο περπάτημα για να πας στα μαγαζιά. Εμείς μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι αλλα σου λέω και τα αρνητικά για να μην πας και μετά το μετανιώσεις ! http://www.theakyra.com/photo-gallery/

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.732
Νεότερο μέλος
Gregorykani

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom