Οικονομικό social!

Eagle Fly

Member
Αριθμούς περικαλω
Επειδή είχα παει πριν 1 χρόνο και πηγα και το καλοκαίρι, τον Αύγουστο, οι τιμές έχουν ανέβει 2 ευρώ σε όλα, δεν έχω την απόδειξη τώρα, αλλά θυμάμαι, μερίδα κασερλι 13.50 ευρώ, δηλαδή με λίγα λόγια, πληρωσα , όσα θα πληρωνα για να φάω σε ένα κανονικό μαγαζί φαγητό. Οχι σουβλάκια.

Απλά λόγω της θέσης του, έχει τον κόσμο που τον στηρίζει. Δε νομίζω με αυτές τις τιμές να πηγαινουν άτομα εκτός Παλαιου Φαλήρου, σε λίγο καιρό.

Έχει καλή ποιοτητα , αλλά οι τιμές είναι απαράδεκτες .

Αυτό το λέω όχι απο τσιγγουνια , απλα σαν παρατηρηση :cool:

varioAthens

Member
δηλαδή με λίγα λόγια, πληρωσα , όσα θα πληρωνα για να φάω σε ένα κανονικό μαγαζί φαγητό.

Απλά λόγω της θέσης του, έχει τον κόσμο που τον στηρίζει. Δε νομίζω με αυτές τις τιμές να πηγαινουν άτομα εκτός Παλαιου Φαλήρου, σε λίγο καιρό.
Μα ειναι κανονικο μαγαζι ο Αριστος, τι εννοεις?
Οι παλιοι Παλαιοφαληριωτες ειναι στην πλειοψηφια τους απο Κωνσταντινουπολη και ναι, σε αυτο εχεις δικιο, τον στηριζουν... ωστοσο εχει καλη ποιοτητα και μεγαλες μεριδες.

paefstra

Member
Επειδή είχα παει πριν 1 χρόνο και πηγα και το καλοκαίρι, τον Αύγουστο, οι τιμές έχουν ανέβει 2 ευρώ σε όλα, δεν έχω την απόδειξη τώρα, αλλά θυμάμαι, μερίδα κασερλι 13.50 ευρώ, δηλαδή με λίγα λόγια, πληρωσα , όσα θα πληρωνα για να φάω σε ένα κανονικό μαγαζί φαγητό. Οχι σουβλάκια.

Έχει καλή ποιοτητα , αλλά οι τιμές είναι απαράδεκτες .

Αυτό το λέω όχι απο τσιγγουνια , απλα σαν παρατηρηση :cool:
Φιλε το τι κατεψυγμενο κρεας σερβιρουν τα φθηνοσουβλατζιδικα ειναι φοβερο. Αν εχει ποιοτητα, 2 ευρω πανω ειναι οκ. Εχουν ριξει τα στανταρ τα μαγαζια με φθηνο φαγητο. Πηγαινεις μια βολτα να αγορασεις κρεας απο κρεοπωλειο η σουπερμαρκετ και καθε εβδομαδα ειναι πιο ακριβο. Θα φαμε πολλη σαβουρα το προσεχες διαστημα στα σουβλατζιδικα, εγω το εχω περιορισει πολυ.

Eagle Fly

Member
Μα ειναι κανονικο μαγαζι ο Αριστος, τι εννοεις?
Οι παλιοι Παλαιοφαληριωτες ειναι στην πλειοψηφια τους απο Κωνσταντινουπολη και ναι, σε αυτο εχεις δικιο, τον στηριζουν... ωστοσο εχει καλη ποιοτητα και μεγαλες μεριδες.
90 ℅ Ψητα έχει, δεν λέγεται κανονικό μαγαζί.
Ναι έχει φήμη , στηρίζεται στους Φαληριωτες, και οποίος μένει προς τα εκεί παει .

Υπάρχουν και αλλά μαγαζιά, με καλή ποιοτητα κρέατος, επίσης μεγάλες μερίδες.

Δεν το λέω για να υπάρξει αντιπαράθεση, αλλά πριν να ανέβουν οι πρωτες υλες, να έχει τόσο ανεβασμένα τα πράγματα ;;

Πάντως και ένα tip για τους παστουρμαδοφαγους, ο Άριστος έχει από τις καλυτερες παστουρμαδοπιτες, στην Αθήνα :cool:

Eagle Fly

Member
Φιλε το τι κατεψυγμενο κρεας σερβιρουν τα φθηνοσουβλατζιδικα ειναι φοβερο. Αν εχει ποιοτητα, 2 ευρω πανω ειναι οκ. Εχουν ριξει τα στανταρ τα μαγαζια με φθηνο φαγητο. Πηγαινεις μια βολτα να αγορασεις κρεας απο κρεοπωλειο η σουπερμαρκετ και καθε εβδομαδα ειναι πιο ακριβο. Θα φαμε πολλη σαβουρα το προσεχες διαστημα στα σουβλατζιδικα, εγω το εχω περιορισει πολυ.

Ναι εννοείται, παιζει πολυ κατεψυγμένο, αλλά αυτό είναι καλό, γιατί τώρα με τα media, βγαίνει ευκολα βρώμα, όποτε, θα μείνουν αυτοί που είναι επαγγελματίες στο τέλος.

Καλά αυτό εννοείται, όλα ανεβαίνουν, ήρθε η ώρα για κόψιμο του κρέατος, μια φορά τη εβδομάδα, ασε που λόγω υγείας είναι καλό να μη καταναλώνει ο άνθρωπος, κάθε μέρα κρέας.

Κοίτα καθαρά σουβλατζίδικα υπάρχουν, αλλά είναι λίγα :cool:

paefstra

Member
Ναι εννοείται, παιζει πολυ κατεψυγμένο, αλλά αυτό είναι καλό, γιατί τώρα με τα media, βγαίνει ευκολα βρώμα, όποτε, θα μείνουν αυτοί που είναι επαγγελματίες στο τέλος.

Καλά αυτό εννοείται, όλα ανεβαίνουν, ήρθε η ώρα για κόψιμο του κρέατος, μια φορά τη εβδομάδα, ασε που λόγω υγείας είναι καλό να μη καταναλώνει ο άνθρωπος, κάθε μέρα κρέας.
Η βρωμα βγαινει και γιατι απο το σουβλατζιδικο που εμπιστευοσουν τωρα κανεις 12 ωρες να χωνεψεις το σουβλακι. Δεν περιμενεις τα σοσιαλ.
2 φορες την εβδομαδα ψαρι τωρα που ειναι φθηνο LOL.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.227
Μέλη
39.933
Νεότερο μέλος
Linda Holmes

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom