Στη συντριπτική πλειοψηφία ο κόσμος πάει στα οργανωμένα ακριβώς επειδή ειναι πιο απαιτητικός σε θέματα ξεναγήσεων (εχεις ξεναγηση κυριολεκτικα ολο το 24ωρο) , επειδή μπορείς να δεις περισσότερα σε λιγότερες μερες (ειδικά στα ελληνικα γραφεία ειναι εξουθενωτική τα προγράμματα) κι όχι για το φαγητο ή το ξενοδοχείο. Ειδικά σε προορισμούς με έντονο πολιτιστικό περιεχόμενο.Πάνε και τα πανακριβα εξωτικά ταξιδάκια όπως λέτε και ανάθεμα αν καταλαβαίνουν τίποτα από αρχαίους πολιτισμούς, η επίδειξη και το μασαμπουκιασμα στα πενταστερα είναι το θέμα τους
Αχαχαχ!!!
Οκ Εσύ ξέρεις καλύτερα που τους συνοδεύειςΣτη συντριπτική πλειοψηφία ο κόσμος πάει στα οργανωμένα ακριβώς επειδή ειναι πιο απαιτητικός σε θέματα ξεναγήσεων (εχεις ξεναγηση κυριολεκτικα ολο το 24ωρο) , επειδή μπορείς να δεις περισσότερα σε λιγότερες μερες (ειδικά στα ελληνικα γραφεία ειναι εξουθενωτική τα προγράμματα) κι όχι για το φαγητο ή το ξενοδοχείο. Ειδικά σε προορισμούς με έντονο πολιτιστικό περιεχόμενο.
Εχω παει οργανωμενα. Οταν θες απολυτη ασφαλεια και να μην καταναλωσεις φαια ουσια για τιποτε γιατι δουλευεις 10 ωρες τη μερα και δεν προλαβαινεις, δεν ειναι κακο. Υπαρχουν προορισμοι που θα πηγαινα μονο οργανωμενο για λογους ασφαλειας γιατι ειμαι φοβικη. Μην τσουβαλιαζουμε.Πάνε και τα πανακριβα εξωτικά ταξιδάκια όπως λέτε και ανάθεμα αν καταλαβαίνουν τίποτα από αρχαίους πολιτισμούς, η επίδειξη και το μασαμπουκιασμα στα πενταστερα είναι το θέμα τους
Αχαχαχ!!!
Τοοοο ξενέρωμα αν με ρωτάς! Αλλά πως να κρίνεις τον άλλο που αυτό ονειρευεται? Κι εμένα αν του πω ότι θέλω να πάω Ιράν θα με κοιτάξει σα να είμαι ανισόρροπη. Ε σε τέτοιους προορισμούς πας οργανωμένα. Κατα τη γνώμη μου πάνταΠάνε και τα πανακριβα εξωτικά ταξιδάκια όπως λέτε και ανάθεμα αν καταλαβαίνουν τίποτα από αρχαίους πολιτισμούς, η επίδειξη και το μασαμπουκιασμα στα πενταστερα είναι το θέμα τους
Αχαχαχ!!!
Ναι κι εγω θα προτιμούσα γκρουπ σε κάποιους προορισμούς αλλά το επίπεδο που είδα στο μακρινο παρελθόν ήταν πολύ χαμηλό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεταιΕχω παει οργανωμενα. Οταν θες απολυτη ασφαλεια και να μην καταναλωσεις φαια ουσια για τιποτε γιατι δουλευεις 10 ωρες τη μερα και δεν προλαβαινεις, δεν ειναι κακο. Υπαρχουν προορισμοι που θα πηγαινα μονο οργανωμενο για λογους ασφαλειας γιατι ειμαι φοβικη. Μην τσουβαλιαζουμε.
Οταν μου λενε 10 ατομα στη δουλεια που τα συμπαθω κιολας "οργανωσε κατι να παμε" παντα λεω παμε οργανωμενο γιατι δεν θα κανω το υποζυγιο για να βγει ομορφα και φθηνα σε ολους και για να μη μαλωσουμε. Μια χαρα ειναι το επιπεδο, αλλα στις μεγαλες παρεες ΜΟΝΟ οργανωμενο σωζει τις φιλιες.Ναι κι εγω θα προτιμούσα γκρουπ σε κάποιους προορισμούς αλλά το επίπεδο που είδα στο μακρινο παρελθόν ήταν πολύ χαμηλό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται
Καθόλου εννοείται. Δε θα τολμούσα καν να μιλήσω για αυτούς τους ανθρώπους. Όταν όμως έρχεται ο άλλος και σου λέει: "πωω ρε φίλε τι ακρίβεια! Με το ζόρι βγαίνει ο μήνας"! κι εσύ ξέρεις ότι έχει βάλει δάνειο για να πάρει αυτοκίνητο πολυτελείας ε τι να κάνω? Δεν μπορώ να τον λυπηθώ. Εκανε επιλογές και τις πληρώνει.Ε, απο τα χαμηλοτερα γεμιζουν και ποσο "υπερκαταναλωτισμο" να χρεωσεις σ αυτον που πληρωνει λιγοτερα απο 1 καφε για 1 ρουχο?
Για τόσα άτομα δεν το συζητώ καν να οργανώσω εγώ.Οταν μου λενε 10 ατομα στη δουλεια που τα συμπαθω κιολας "οργανωσε κατι να παμε" παντα λεω παμε οργανωμενο γιατι δεν θα κανω το υποζυγιο για να βγει ομορφα και φθηνα σε ολους και για να μη μαλωσουμε. Μια χαρα ειναι το επιπεδο, αλλα στις μεγαλες παρεες ΜΟΝΟ οργανωμενο σωζει τις φιλιες.
Αν ενώ ανήκει σε τάξη που ενώ μπορεί να αποταμιευσει, δεν το κάνει, κάπου θα τα έτρωγε. Ακριβά ταξίδια,ρούχα, ΙΧ, κάπου.....Καθόλου εννοείται. Δε θα τολμούσα καν να μιλήσω για αυτούς τους ανθρώπους. Όταν όμως έρχεται ο άλλος και σου λέει: "πωω ρε φίλε τι ακρίβεια! Με το ζόρι βγαίνει ο μήνας"! κι εσύ ξέρεις ότι έχει βάλει δάνειο για να πάρει αυτοκίνητο πολυτελείας ε τι να κάνω? Δεν μπορώ να τον λυπηθώ. Εκανε επιλογές και τις πληρώνει.
Οντως πολύ ευγενικά το έθεσεςεκτός αν είσαι....ριψοκίνδυνος γενικά