Οικονομικό social!

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Πάνε και τα πανακριβα εξωτικά ταξιδάκια όπως λέτε και ανάθεμα αν καταλαβαίνουν τίποτα από αρχαίους πολιτισμούς, η επίδειξη και το μασαμπουκιασμα στα πενταστερα είναι το θέμα τους
Αχαχαχ!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάνε και τα πανακριβα εξωτικά ταξιδάκια όπως λέτε και ανάθεμα αν καταλαβαίνουν τίποτα από αρχαίους πολιτισμούς, η επίδειξη και το μασαμπουκιασμα στα πενταστερα είναι το θέμα τους
Αχαχαχ!!!
Στη συντριπτική πλειοψηφία ο κόσμος πάει στα οργανωμένα ακριβώς επειδή ειναι πιο απαιτητικός σε θέματα ξεναγήσεων (εχεις ξεναγηση κυριολεκτικα ολο το 24ωρο) , επειδή μπορείς να δεις περισσότερα σε λιγότερες μερες (ειδικά στα ελληνικα γραφεία ειναι εξουθενωτική τα προγράμματα) κι όχι για το φαγητο ή το ξενοδοχείο. Ειδικά σε προορισμούς με έντονο πολιτιστικό περιεχόμενο.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Στη συντριπτική πλειοψηφία ο κόσμος πάει στα οργανωμένα ακριβώς επειδή ειναι πιο απαιτητικός σε θέματα ξεναγήσεων (εχεις ξεναγηση κυριολεκτικα ολο το 24ωρο) , επειδή μπορείς να δεις περισσότερα σε λιγότερες μερες (ειδικά στα ελληνικα γραφεία ειναι εξουθενωτική τα προγράμματα) κι όχι για το φαγητο ή το ξενοδοχείο. Ειδικά σε προορισμούς με έντονο πολιτιστικό περιεχόμενο.
Οκ Εσύ ξέρεις καλύτερα που τους συνοδεύεις

paefstra

Member
Αχαχαχ!!!
Εχω παει οργανωμενα. Οταν θες απολυτη ασφαλεια και να μην καταναλωσεις φαια ουσια για τιποτε γιατι δουλευεις 10 ωρες τη μερα και δεν προλαβαινεις, δεν ειναι κακο. Υπαρχουν προορισμοι που θα πηγαινα μονο οργανωμενο για λογους ασφαλειας γιατι ειμαι φοβικη. Μην τσουβαλιαζουμε.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Αχαχαχ!!!
Τοοοο ξενέρωμα αν με ρωτάς! Αλλά πως να κρίνεις τον άλλο που αυτό ονειρευεται? Κι εμένα αν του πω ότι θέλω να πάω Ιράν θα με κοιτάξει σα να είμαι ανισόρροπη. Ε σε τέτοιους προορισμούς πας οργανωμένα. Κατα τη γνώμη μου πάντα

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εχω παει οργανωμενα. Οταν θες απολυτη ασφαλεια και να μην καταναλωσεις φαια ουσια για τιποτε γιατι δουλευεις 10 ωρες τη μερα και δεν προλαβαινεις, δεν ειναι κακο. Υπαρχουν προορισμοι που θα πηγαινα μονο οργανωμενο για λογους ασφαλειας γιατι ειμαι φοβικη. Μην τσουβαλιαζουμε.
Ναι κι εγω θα προτιμούσα γκρουπ σε κάποιους προορισμούς αλλά το επίπεδο που είδα στο μακρινο παρελθόν ήταν πολύ χαμηλό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται

paefstra

Member
Ναι κι εγω θα προτιμούσα γκρουπ σε κάποιους προορισμούς αλλά το επίπεδο που είδα στο μακρινο παρελθόν ήταν πολύ χαμηλό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται
Οταν μου λενε 10 ατομα στη δουλεια που τα συμπαθω κιολας "οργανωσε κατι να παμε" παντα λεω παμε οργανωμενο γιατι δεν θα κανω το υποζυγιο για να βγει ομορφα και φθηνα σε ολους και για να μη μαλωσουμε. Μια χαρα ειναι το επιπεδο, αλλα στις μεγαλες παρεες ΜΟΝΟ οργανωμενο σωζει τις φιλιες.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ε, απο τα χαμηλοτερα γεμιζουν και ποσο "υπερκαταναλωτισμο" να χρεωσεις σ αυτον που πληρωνει λιγοτερα απο 1 καφε για 1 ρουχο?
Καθόλου εννοείται. Δε θα τολμούσα καν να μιλήσω για αυτούς τους ανθρώπους. Όταν όμως έρχεται ο άλλος και σου λέει: "πωω ρε φίλε τι ακρίβεια! Με το ζόρι βγαίνει ο μήνας"! κι εσύ ξέρεις ότι έχει βάλει δάνειο για να πάρει αυτοκίνητο πολυτελείας ε τι να κάνω? Δεν μπορώ να τον λυπηθώ. Εκανε επιλογές και τις πληρώνει.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Οταν μου λενε 10 ατομα στη δουλεια που τα συμπαθω κιολας "οργανωσε κατι να παμε" παντα λεω παμε οργανωμενο γιατι δεν θα κανω το υποζυγιο για να βγει ομορφα και φθηνα σε ολους και για να μη μαλωσουμε. Μια χαρα ειναι το επιπεδο, αλλα στις μεγαλες παρεες ΜΟΝΟ οργανωμενο σωζει τις φιλιες.
Για τόσα άτομα δεν το συζητώ καν να οργανώσω εγώ.
Εδω για λιγότερα 5-6 και δημιουργήθηκαν προβλήματα και τώρα αρνούμαι και εγω να ξαναοργανώσω.
Ευρώπη δεν θέλω να πηγαίνω με γκρουπ και από ότι βλέπω μόνο Αίγυπτο με ξενο πρακτορείο έχει καλές τιμές.
Τα υπόλοιπα πιο μακρινά ταξίδια πχ Περού, Μεξικό και κάποια της Ασίας είναι πολύ ακριβά, σχεδον απαγορευτικά όταν θέλεις να ταξιδέψεις με οικογένεια.
Αν είσαι ενα άτομο και μοιράζεσαι και το δωμάτιο μπορείς να πας και αξίζει να το κάνει κανείς.
Εκεί επανερχομαστε στο θέμα του πόσοι Έλληνες έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέτουν αυτά τα ποσά κάθε χρόνο από 10000-20000 για ένα μόνο ταξίδι!!!

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Εμείς όταν πάμε παρέα εξακολουθώ να οργανώνω γιατί μου αρέσει πολύ. Αλλά... έχουμε αποφασίσει ότι δεν είναι απαραίτητο να μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο ούτε να έχουμε πάντα κοινό ημερήσιο πρόγραμμα. Έτσι επιλέγω 10π.χ ξενοδοχεία για όλα τα βαλάντια και σε διαφορετικές περιοχές (πιο κεντρικές, πιο ήσυχες κ.τ.λ) και διαλέγουμε. Σημειώνω τα αξιοθέατα του προορισμού και βγάζουμε όλοι μαζί το ημερήσιο πρόγραμμα. Τρώμε, πίνουμε όλοι μαζί αλλά μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να χωριστούμε. Όλα καλά.

alma

Member
Καθόλου εννοείται. Δε θα τολμούσα καν να μιλήσω για αυτούς τους ανθρώπους. Όταν όμως έρχεται ο άλλος και σου λέει: "πωω ρε φίλε τι ακρίβεια! Με το ζόρι βγαίνει ο μήνας"! κι εσύ ξέρεις ότι έχει βάλει δάνειο για να πάρει αυτοκίνητο πολυτελείας ε τι να κάνω? Δεν μπορώ να τον λυπηθώ. Εκανε επιλογές και τις πληρώνει.
Αν ενώ ανήκει σε τάξη που ενώ μπορεί να αποταμιευσει, δεν το κάνει, κάπου θα τα έτρωγε. Ακριβά ταξίδια,ρούχα, ΙΧ, κάπου.....
Αυτόν κανείς δεν τον λυπάται.
Λυπάται αυτόν που δεν μπορεί να καλύψει βασικές ανάγκες...

Αν έχεις 10k στην άκρη,δεν θα φας τα 9.500 σε ταξίδι...εκτός αν είσαι....ριψοκίνδυνος γενικά, για να το θέσω ευγενικά...

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
εκτός αν είσαι....ριψοκίνδυνος γενικά
Οντως πολύ ευγενικά το έθεσες :) . Ακόμη κι έτσι όμως κάποια στιγμη πρέπει να καταλάβεις ότι δε θα βγει σε καλό. Δικαιούσαι να κάνεις τέτοια λάθη σε νεότερες ηλικίες. Μεγαλώνοντας όμως η νοοτροπία βγάζω 1000 και τρώω 1500 μέσω κάρτας ή δανείου σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε τραγικές καταστάσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.411
Μέλη
40.045
Νεότερο μέλος
Babis83

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom