Γαλλία Οι Παριζιάνοι / Les parisiens!

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Βαζουν το τζαμι για να κοβει το κρυο και για να μην πηδανε...τελεια φωτο..αυτη η ωρα ειναι οτι πρεπει!
 

sinefoula

Member
Μηνύματα
451
Likes
1.677
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
φιλε μου γραφεις πολυ ομορφα,καθε ανθρωπος τελικα και απ τα γραφομενα του,και απ τις φωτογραφιες του και απ την ιδιοσυγκρασια του,μας ταξιδευει εντελως διαφορετικα σε εναν τοπο.
διαβαζα διαφορες ιστοριες για το παρισι,ειναι η πρωτη πρωτευουσσα που ταξιδεψα στη ζωη μου...
η γαλλια ειναι η χωρα που μου ελεγε απο μικρη ο ξαδελφος μου......πριν ακομα μαθει ελληνικα...μισος γαλλος, μισος ελληνας ειναι...παντα ακουγα ιστοριες κι ας μην καταφερα να μαθω γαλλικα ποτε....δεν το χω.
στο παρισι λοιπον ξεπερασα τον φοβο για το αεροπλανο,το ταξιδι σχεδον μονη,και πολλα αλλα.........
εχω παει ως τωρα 6 φορες συνηθως πηγαινω 2 φορες το χρονο......αρχες ιουνιου και αρχες δεκεμβριου του ιδιου ετους......μενει το αμορε εκει και εχω κανει τη διαδρομη πατμος-παρισι οπως λεμε περαμα-παλουκια χαχαχα το λατρευω ομως,
καποια στιγμη θα γραψω.........ειναι φιλικο το παρισι παντως για ολο τον κοσμο.........δεν ενιωσα αβολα και αμηχανα πουθενα,δεν υπαρχει ρατσισμος εκει.......και μ αρεσε αυτο.....δυστυχως στην ελλαδα ειμαστε ακομα πολυ πισω σε τετοια θεματα..........οι σερβιτοροι οι γαλλοι ομως εχουν ενα θεματακι γενικα,ειναι αγενης και αξεστοι...καμια σχεση με τους ελληνες σερβιτορους......νερο δεν δινουν στα καφε αν δεν παρεις μπουκαλι........οσες φορες ζητησα ποτηρι μου εφεραν ενα νερο σε σφηνακι χαχαχα,εχω μεινει σε πολλες και διαφορετικες περιοχες του παρισιου,δεν ενιωσα αβολα πουθενα.......ενα ζευγαρι ηλικιωμενων ελληνων στο αεροπλανο επειδη τους βοηθησα με τις αποσκευες λογω υψους...πιασαμε την κουβεντα,μενουν γαλλια και οταν ειδαν την επιβεβαιωση του ξενοδοχειου τρομαξαν λιγο,σε στυλ κοριτσακι μου να προσεχεις κι αλλα πολλα......και δεν ειμαι και κοριτσακι τες πα.......αλλα κομπλε ολα......δεν επαθα ποτε κατι κακο,αντιθετως χεχε......τωρα το δεκεμβρη θα ξανανεβω για 5 μερες στην περιοχη la defanse.δεν εχω ιδεα τι θα δω αλλα θα ναι ωραια.......!ευχαριστουμε για το μοιρασμα,εχεις ταλεντο και μεταδοτηκοτητα στη γραφη σου.αν μου επιτρεπεις ενα μικρο κλικ απο μονμαρτη,τη λατρευω!!!!!!!οι συγκεκριμενες φωτογραφιες ειναι αρχες του 2018.
DSC05717.JPG
DSC05712.JPG
 
Last edited by a moderator:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Σ' ευχαριστώ πολύ @sinefoula
Είναι από τις αγαπημένες ιστορίες που έχω γράψει και με στυλ που δεν συνηθιζω, γι'αυτό και την ξεχωρίζω.
Να περάσεις τέλεια και πάλι. Ωραία να έχεις αμόρε σε μια πόλη που αγαπάς ;)
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.276
Likes
1.343
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Ακομα μια υπεροχη ιστορια και υπεροχες φωτογραφιες! ευχαριστουμε! αγχωθηκα αν θα προλαβω ολα αυτα σε 4 μερες!!!! δεν εχω διαβασει πολυ...
 

Smaragda53

Member
Μηνύματα
985
Likes
2.068
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πολυνησία
. Μου άρεσε η πόλη γενικά αλλά αν θα έδινα έναν χαρακτηρισμό αυτό θα ήταν Μονότονη. Σε όλα της. Χτισμένη σε μια μονότονη πεδιάδα δεν θα μπορούσε να μου κεντρίσει το ενδιαφέρων. Αν μάλιστα δεν υπήρχε ο Σηκουάνας εκεί θα μιλούσα για την ολοκληρωτική πλήξη! Όμως μην είμαι άδικος μωρέ μαζί του. Εντάξει Λονδίνο δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ αλλά έχει ενδιαφέρουσες γειτονιές, και αναρίθμητα αξιοθέατα ανθρώπων έργα! Η χαρά του μουσειομάνιακ!
μονότονη? ...pardon?

Δύο είναι τα βαριά πυροβολικά του Παρισιού. Το μουσείου του Λούβρου και ο Πύργος του Άιφελ. Σωστά χρυσορυχεία!
Εντάξει, σίγουρα, αλλά αυτό που κάνει το Παρίσι τόσο ξεχωριστό δεν είναι ούτε το Λούβρο ούτε ο πύργος του ΄Αιφελ. Είναι η ατμόσφαιρά του και το αποδεικνύουν περίτρανα οι φωτογραφίες σου!
 

steisy

Member
Μηνύματα
26
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Μετά από τόσα χρόνια που έχεις γράψει αυτό το post θέλω να σου πω ότι το διάβασα με προσοχή.
Μου άρεσε πολύ η βόλτα στην Μονμάρτη και έφτιαξα ένα σχεδιάγραμμα στο χάρτη (μη γελάσετε) για να το ακολουθήσω με το καλό όταν θα πάω το Πάσχα με την οικογένεια!
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom