Οι "Τρεις Εκκλησιές"

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.768
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
παιδια μην λετε ανακριβειες χωρις να το εχετε δει.. Αν καταλαβα καλα το σπιτι για το οποιο μιλατε βρισκεται ακριβως πριν τον κωλοβρεχτη .. Δε το λες ουτε 18 μετρα,ουτε και 6οροφο .. Ειναι μεν εκτρωμα,αλλα δε το κανει λιγοτερο εγκλημα σε σχεση με ολα τα σπιτια που εχουν χτιστει εκει επι της παραλιας .. Το εγκλημα ειναι οτι εχει χτιστει η παραλια,αλλα αυτο δυστυχως εχει γινει στα περισσοτερα παραθαλασσια μερη της Κρητης(Ελλαδισταν δεν ειπαμε;; )

Οσο για τα σπιτια τον χειμωνα,τα περισσοτερα που ειναι κτισμενα εκει εχουν προσβαση απο τον απο πανω δρομο και δεν χρειαζεται να μπεις στην παραλια .. Εκτος αν εννοεις αυτους που βαζουν τα αγροτικα τους μεσα στην παραλια και περνανε με το ετσι θελω επειδη βαριουνται να περπατησουν 2 μετρα και (ξε)φορτωνουν τα πραγματα τους .. τοτε ναι για αυτους δεν ειναι προσβασιμο το χειμωνα γιατι θα τους παρει κανενα κυμα το αμαξι τους ...
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
οκ αυτό το θυμάμαι.
νόμιζα πως χτίσανε κάποιο νέο στην παραλία
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ονειρεμένο Ταξίδι
yeah, whatever...
όχι Αντώνη, το πράγμα είναι ακριβώς όπως σου το περιέγραψα. Το σπίτι το οποίο έμενα καθώς και τα διπλανά του (δεν μπήκα στην διαδικασία να ελέγξω ενδελεχώς όλα τα σπίτια ένα ένα), δεν έχουν ουδεμία πρόσβαση σε κανένα δρόμο παρά μόνο από την παραλία. Μου ζητήθηκε τοπογραφικό για ένα από δαύτα, λες να μην πρόσεξα αυτή την λεπτομέρεια; επίσης το εξαώροφο θα το φωτογραφίσει η MIAT. Μιλάμε για μια κατασκευή δύο ορόφων, έναν πρόσθετο από πάνω, δύο ακόμα σε μορφή προκατ, εντελώς προχειροκατασκευές + έναν τελευταίο όροφο προκάτ με κεκλιμένη οροφή. Οι όροφοι είναι 6 αλλά πάρα πολύ σωστά τα λέει ο orest, ενδέχεται να μην είναι 18 μέτρα γιατί δεν είχα μετροταινία μαζί μου...
 

MIAT

Member
Μηνύματα
416
Likes
1.119
Ονειρεμένο Ταξίδι
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Ο kalpsiros έχει δίκιο, τα σπίτια που είναι στα δεξια της παραλίας αλλά και κάποια από την αριστερή δεν έχουν πρόσβαση παρά μόνο από την παραλία.Σίγουρα πράγματα.όσο για το σπίτι που αναφέρθηκε είμαι σχεδόν σίγουρη σε ποιο αναφέρεστε και θα το δώ και από κοντα σε λίγες ημέρες καιρού επιτρέποντος...
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Μια μικρη διορθωση .. το "κερας μουρι" λεγεται μπουρουνι και η σπηλια μεσα στο βραχο "κωλοβρεχτης" γιατι πολυ απλα τα πιο παλια χρονια για να περασεις στην περα παραλια επρεπε να βραχεις μεχρι τον πωπο και η σπηλια ητανε στη σταθμη της θαλασσας .. τα τελευταια χρονια ομως που εχει πεσει η σταθμη της θαλασσας,οποτε δεν υπαρχει αυτο το προβλημα και η σπηλια ειναι μια απιστευτη οαση δροσιας .. τις καλυτερες μας παρεες εχουμε κανει εκει τα καλοκαιρινα βραδια :)
Από την προχθεσινή μας επίσκεψη βρέχεις ξανά τα πόδια σου για να περάσεις στη διπλανή παραλία Ορέστη, Χάθηκες που βρίσκεσαι?
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.768
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
Φωτογραφια τραβηγμενη 29 Ιουλιου, περνουσες κανονικα, τωρα δεν ξερω τι εγινε αυτη την βδομαδα.

Οταν κατεβω μετα το 15 Αυγουστο θα σου πω παλι :)
IMG_4452.JPG
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Tρεις μέρες εκεί τα πόδια μας βρέχαμε, στις 15 μπορεί να τραβηχτούν τα νερά, εξαρτάται κι από το φεγγάρι
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Να λοιπόν που η Unesco δικαιώνει την επιμονή μου για τις περιγραφές όλων των χωριών και σημαντικότερων παραλιών των Αστερουσίων ορέων που έχω κάνει εδώ.

https://www.ypaithros.gr/asterousia-pagkosmio-diktyo-apothematon-biosfairas/

Υπενθυμίζω τα μέρη των Αστερουσίων που έχω αναφερθεί εδώ: Μάρτσαλος-Αγιοφάραγγο-Τρεις Εκκλησιές-Μαριδάκι-Μονή Αγ. Νικήτα-Καλοί Λιμένες-Τρυπητή-Καπετανιανά-Αγ. Ιωάννης-Μονή Κουδουμά-Παράνυμφοι-Καταρράχτης του Αμπά - φοινικόδασος Αγ. Αντωνίου-Μονή Οδηγήτριας-Κοφινάς-Λουσούδι με τα ερείπια της Μονής των Τριών Ιεραρχών το πρώτο πανεπιστήμιο όπως λέγεται.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.541
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom