Οι καλύτερες πόλεις για ψώνια

DianaKarolos

Banned
Μηνύματα
20
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Μαλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
η ερωτηση σιγουρα δεν αφορα το ιντερνετ και τα ψωνια μεσω διαφορων sites..
το κυριοτερο ειναι απο ταξιδια που εχουν κανει τα μελη να μας πουν καποια tips, μαγαζια με brands η πιο οικονομικα που δεν τα βρισκεις εδω π.χ. cheap Monday,και εποχες ισως που θα ηταν καλυτερο να παει σε καποια πολη για ψωνια! ακομα και διαφορα φεστιβαλς παζαρια κλπ θα ηταν χρησιμα.
μια φιλη μου γυρισε προσφατα απο Κων/πολη και εμεινε ενθουσιασμενη απο τα παζαρια εκει!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.714
Likes
11.276
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
η ερωτηση σιγουρα δεν αφορα το ιντερνετ και τα ψωνια μεσω διαφορων sites..
Κοίτα, εγώ παρέθεσα τα websites περισσότερο για να δεις εσύ ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται το στυλ των ρούχων της κάθε μάρκας, καθώς πρόκειται για φίρμες που δεν βρίσκεις εδώ. Δεν ξέρω καν αν στέλνουν όλες στην Ελλάδα.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.429
Στη Γαλλία όποιος βρεθεί για ψώνια και ειδικά για αθλητικά είδη ας έχει υπόψη του τα DECATHLON ...Αλυσίδα καταστημάτων με αθλητικά είδη.....250 καταστήματα σε όλη τη Γαλλία...αλλά και πολλά άλλα σε 17 χώρες του κόσμου κυρίως Ευρώπη...Έχει για όλα τα σπορ και πάρα πολλές μάρκες....

Votre magasin Decathlon


υπαρχουν ατομα που ψωνιζουν ακομα απο βιτρινες και οχι απο internet?δεν το διανοουμαι καν
Καλά, υπαρχουν ατομα που ψωνιζουν ακομα;;δεν το διανοουμαι καν...:xmas_mrgreen:
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.045
Likes
41.088
Αγγλία στο Dorothy Perkins και το Νext. Συνήθως δεν διαθέτω περισσότερο από μια ώρα για ψώνια, γιατί δε μπαίνω σε άλλα μαγαζιά και ψωνίζω σχεδόν τυφλά από τα συγκεκριμένα.
 

thgr

Member
Μηνύματα
362
Likes
288
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
chrisbd said:
Στη Γαλλία όποιος βρεθεί για ψώνια και ειδικά για αθλητικά είδη ας έχει υπόψη του τα DECATHLON ...Αλυσίδα καταστημάτων με αθλητικά είδη.....250 καταστήματα σε όλη τη Γαλλία...αλλά και πολλά άλλα σε 17 χώρες του κόσμου κυρίως Ευρώπη...Έχει για όλα τα σπορ και πάρα πολλές μάρκες....

Votre magasin Decathlon
Έχουν τα πάντα σχετικά με τα αθλήματα και με φθηνά προϊόντα καλής ποιότητας. Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, το εκπτωτικό χωριό la vallee village είναι ότι πρέπει για οικονομικά επώνυμα ρούχα. (Βέβαια υπήρχαν και πανάκριβα προϊόντα που δύσκολα θα μπορούσες να αγοράσει κανείς -μολονότι "εκπτωτικά"-)
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Οταν πας πολλες φορες σε μια πολη , ή οταν πας επαγγελματικο ταξιδι που αφορα στην ενδυση , υποδηση , ε δε γινεται να μη ψωνισεις
Οι δικες μου επιλογες απο UK και USA ειναι οι παρακατω

Women & children's clothing | Free Returns & UK Delivery ( ελεος ποτε θα αρχισουν να στελνουν και Ελλαδα)

Irregular Choice | Shop (παπουτσια και αξεσουαρ για τρελες εμφανισεις )

Underground | Creepers,Shoes,Underground Shoes,England,Brothel Creepers,Boots,Winklepickers,Originals,TUK (αγαπημενα αυτη τη σαιζον)

Forever 21 - Shop fashionable clothing for women, plus, girls, men (οταν το budget ειναι σφιχτο )

Callalilai Stores, New York City, Shop Aoyama Itchome, Dresses, Bags, Accessories. Union Square, Soho, Nolita, Brooklyn. (ερωτας με ξεχωριστα κομματια)

Anthropologie | Home | Women's clothes, accessories and homeware (για ρομαντικη διαθεση )

American Eagle Outfitters ( φετος το χτισαμε με το Παιδι , καναμε φιλους τους πωλητες)

Dorothy Perkins Europe - Fashion ( για ολες τις ηλικιες )

ILORI Flagship Store Locations - SoHo District in New York City, NY (καταστημα οπτικων με εξυπηρετηση 5 αστερων

Patina - - Soho - New York Store & Shopping Guide ( vintage vintage, vintage)

Marc Jacobs - - West Village - New York Store & Shopping Guide ( το charity shop για δωρακια με νοημα και με καλο σκοπο )

Henri Bendel | Fashion Accessories - Designer Handbags - Designer Jewelry
(εχει ωραια φουλαρια κατα τα αλλα ειναι τσιμπημενο

Φυσικα τιμουμε Selfridges , Liberty of London, Macy's , Bloomingdales , Bergdorf Goodman και τη Nike town
Eπειδη φετος εψαχνα απεγνωσμενα για ενα ζευγαρι συγκεκριμενα , γυρισα σχεδον ολα τα καταστηματα της Nike και την τελευταια στιγμη ενας πωλητης μου υπεδειξε το παρακατω branch !
Αν θελετε κατι διαφορετικο πηγαινετε εκει!!! Εχει και ID shop μεσα !!
Nike Sportswear - SoHo - New York, NY
Για εμας τους ταξιδευτες και οσους βρεθουν στη Νεα Υορκη , υπαρχει ενα μαγαζι με ταξιδιωτικα gadgets ( δυστυχως φετος δεν το τιμησα)
Σας το συνιστω , θα ξετρελαθειτε
Flight 001 | Home page
Θα μπορουσα να μιλαω με τις ωρες ειμαι σιγουρη οτι εχω ξεχασει πολλλαα
 

taver

Member
Μηνύματα
12.492
Likes
29.041
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οι εκπτωσεις στο Λονδινο ξεκινουν 26 Δεκεμβριου. Αναλυτικα εχω γραψει γι αυτο http://www.travelstories.gr/456177-post2.html

Στο Παρισι τωρα οι εκπτωσεις ξεκινουν αμεσως μετα τις γιορτες και περιπου για ενα μηνα (φετος 9 Ιανουαριου- 12 Φλεβαρη) και οι καλοκαιρινες ολο τον Ιουλιο (φετος 29 Ιουνιου- 30 Ιουλιου).

Στο Παρισι περα απο τα χιλιαδες μαγαζια ενδυσης υποδυσης υπαρχουν τα μεγαλα πολυκαταστηματα Galeries Lafayette, Le Printemps, Le Bon Marche και το BHV. Tα εμπορικα κεντρα Le Forum des Halles, Val d'Europe, Carrousel du Louvre, Les Quarte Temps, Les 3 Fontaines, το πολυ φθηνο Quai des Marques και φυσικα το outlet των brands La Valle Village (προχθες τσιμπησα ενα μπουφανακι ck απο 750€ αρχικη μονο 290€ ) καθως και πολλα αλλα μικρα εμπορικα.

Εμπορικα καταστηματα υπαρχουν παντου αλλα ποιος δεν θα περασει απο τη διασημη Champs Elysee, τις γειτονικες και πανακριβες Avenue Montaigne & Rue du Faubourg Saint-Honore, τη Rue de Serves, τη Rue de Rivoli, την trendy Rue des Rosiers. Για κοσμηματα Rue de la Paix και Place Vendome. Στην Faubourg Poissoniere βρισκονται τα περισσοτερα καταστηματα-εργαστηρια των Ελληνων γουναραδων.

Προσωπικη αποψη οι τιμες στο Παρισι σε σχεση με την Ελλαδα ειναι ιδιες ή λιγο καλυτερες στα ακριβα brands (χωρις να εχω ομως πολυ σαφη εικονα). Λιγο καλυτερες στα αθλητικα και αρκετα καλυτερες στα casual.
Υπάρχει όμως και η Rue d'Alésia με τα outlets...

Ενας κλαδος που σε πολλες χωρες περνα απαρατηρητος ειναι τα ζαχαροπλαστεια. Αδυνατο να μην σε δελεασουν οι βιτρινες τους. Βεβαια οταν φθανεις στις τιμες ενα σοκ το παθαινεις. Πολλες φορες ειναι πιο φθηνο ενα κοσμημα swarovski πχ απο ενα γλυκο αντιστοιχου μεγεθους.
Αν ειστε διατεθειμενοι λοιπον να πληρωσετε μια ολοκληροι περιουσια για μερικα σοκολατακια να καποια απο τα καλυτερα ζαχαροπλαστεια του Παρισιου Pierre Herme, Laduree, Fauchon, La patisserie des Reves, Lenotre, Pain du Sucre, Patisserie Sadaharu Aoki κα
(Χαίρομαι που τα γράφει και κάποιος άλλος εκτός από μένα). Αν και θα το επέκτεινα γενικώς στα τρόφιμα. Να πω για τυριά, κρασιά, ψωμιά... Η αγορά του Παρισιού στα τρόφιμα, από τις λαϊκές ως τα σούπερ γκουρμέ ντελικατέσσεν, είναι Νο.1 στον κόσμο με μεγάλη διαφορά από οποιοδήποτε άλλο μέρος.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.492
Likes
29.041
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μονο σ'εμενα φαινεται χαζο να σπαταλας χρονο απο ενα ταξιδι για ψωνια; Οκ, ακομα κ αν καποια πραγματα εχουν καλυτερη τιμη, θεωρω οτι ο χρονος στο ταξιδι ειναι πολυτιμοτερος. Δεν εχω ψωνισει σχεδον ποτε στο εξωτερικο, παρα μονο καποια προιοντα Apple στις ΗΠΑ.
Συμφωνώ.

Αν είναι να χάσεις την εμπειρία του τόπου για να κάνεις shopping, τι σόι ταξιδιώτης είσαι?

Αλλά από τη δεύτερη επίσκεψη σε ένα μέρος και μετά, που υποτίθεται το έχεις δει ήδη, είναι αποδεκτό να αφιερώσεις λίγο, πεπερασμένο, μέρος από το χρόνο σου για ψώνια, αν είναι να επωφεληθείς είτε ποιοτικά (κάτι που δε βρίσκεις στη βάση σου) είτε σε τιμές.

(Τα γλυκάκια φυσικά εξαιρούνται. Αν πας Παρίσι επιβάλλεται να ψωνίσεις macarons, αν πας Λισαβόνα επιβάλλεται να πάρεις pasteis, κλπ )
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.429
Υπάρχει όμως και η Rue d'Alésia με τα outlets...



Να πω για τυριά, κρασιά, ψωμιά... Η αγορά του Παρισιού στα τρόφιμα, από τις λαϊκές ως τα σούπερ γκουρμέ ντελικατέσσεν, είναι Νο.1 στον κόσμο με μεγάλη διαφορά από οποιοδήποτε άλλο μέρος.

Συμφωνώ κυρίως για το πρώτο (μπράβο taver που το θυμήθηκες) απ΄όπου ψώνισα αρκετές φορές ...και με τιμές που ξαφνιάζουν...

για το δεύτερο συμφωνώ στο ότι έχει υπέροχες μεν αγορές (ειδικά οι λαϊκές) αλλά δεν ξέρω αν είναι Νο 1 στον κόσμο...δεν είμαι τόσο ταξιδεμένος...

Αλήθεια εκείνες οι λαϊκές πως καθαρίζουν 1-2 ώρες μετά το πέρας λειτουργίας των ..απορίας άξιον
 

Marben

Member
Μηνύματα
9
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική, Φιτζι
Νέα Υόρκη, Ιταλια και Αγγλία ειναι οι καλύτεροι προορισμοί για ψώνια. Το Παρίσι το βρήκα αρκετά ακριβό σε επώνυμα είδη. Τώρα ειμαι Γερμανία και ήδη εχω ψωνίσει αρκετά απο ένα καινούργιο εκπτωτικο χωριό κοντα στο Αμβουργο με αρκετα καλές τιμές.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.994
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom